Pantofi Befado - o versiune complet nouă de papuci

Cine a spus că papucii nu pot fi drăguți și interesanți? Compania Befado, care operează pe piața poloneză de peste optzeci de ani, demonstrează prin proiectele sale că încălțămintea pe care o purtăm acasă poate avea o formă interesantă, elegantă, fără a pierde confortul.
Pantofi Befado este caracterizat nu numai de o calitate foarte înaltă a manoperei și a materialelor utilizate, ci și de cele mai noi tendințe de proiectare. Datorită experienței acumulate de-a lungul anilor, precum și utilizării abile a tehnologiilor moderne, compania poloneză este cunoscută nu numai în țară, ci și în Europa.

Pantofi Befado sunt realizate în conformitate cu recomandările specialiștilor de la Institutul pentru industria încălțămintei din Łódź, filiala din Cracovia. De ani de zile, Institutul acordă companiei certificatul „Picior sănătos”, care garantează că încălțămintea produsă asigură dezvoltarea corectă a picioarelor copilului încă din primii ani.

Papuci pentru copii Befado - ce trebuie să căutați atunci când cumpărați încălțăminte pentru copii

Fiecare părinte știe cât de important este ca picioarele mici să aibă condițiile potrivite pentru dezvoltare. Orice neglijare în acest sens se poate răzbuna la o vârstă mai târzie, provocând picioarele plate și o postură slabă. La cumpărare Papuci Befado poți fi sigur că îi oferi copilului tău nu numai căldură și confort, ci și cele mai bune condiții posibile pentru dezvoltare. Merită să știi asta papuci pentru copii Befado Au fost proiectate cu grijă pentru confortul picioarelor mici și au toate caracteristicile dorite ale încălțămintei pentru copii: material de înaltă calitate, respirabil, durabilitate - sunt rezistente la rupere și alte daune mecanice, sunt, de asemenea, ușoare, flexibile și flexibile. În plus, au o inserție adaptată anatomic la piciorul copilului.

Papuci pentru copii Befado - o adevărată bogăție de modele și culori

Papuci pentru copii Befado nu este doar o alegere excelentă datorită calității lor bune, care este de obicei un argument important pentru părinți. Știm din experiență că cei mai tineri clienți sunt, de asemenea, cel mai exigent grup în ceea ce privește designul. pentru că Papuci Befado sunt disponibile într-o gamă foarte largă de modele.
Fetele și băieții pot alege dintre numeroase modele de sandale, adidași, flip-flops, adidași și papuci Velcro în diverse culori. Pentru doamnele mici și elegante există și papuci de balerină. Fără îndoială, fiecare copil va fi fericit să aleagă ceva pentru el din ofertă Papuci Befado.

Pantofi Befado - pentru copii și părinți

Oferta Befado include nu numai încălțăminte pentru copii. Producătorul a pregătit, de asemenea, ceva pentru adolescenți și adulți, precum și încălțăminte specială profilactică și ortopedică pentru persoanele cu probleme la picioare. La fel ca în cazul papucilor pentru copii, există o mare varietate de modele: sub formă de flip-flop-uri clasice, papuci slip-on și chiar pantofi mici.
Cu siguranță merită o atenție specială Papuci Befado conceput pentru persoanele care se luptă cu un picior diabetic. Trăsăturile lor distinctive sunt: ​​un material care aderă strâns la picior, o căptușeală specială cu ioni de argint activi, care au efect antibacterian, previn acumularea de umiditate și previn formarea mirosurilor neplăcute. În plus, de acest gen Papuci Befado echipat cu o talpă specială antiderapantă.