Papuci pentru femei - un element esențial al îmbrăcămintei

Ele sunt foarte confortabile pentru a purta, ușor de pus și de a face fotografii, practic pentru zilele calde de primăvară și vara fierbinte. În timpul iernii, acestea funcționează excelent în papuci mai eleganți. Într-un cuvânt - papuci sunt încălțăminte necesare probabil în fiecare casă. În plus, ele vin în nenumărate varietăți, nu numai în ceea ce privește culorile, designul și materialele din care au fost făcute, dar și în tăiere. În magazinul nostru oferim o gamă largă de produse clape de prindere, clasic pieptene din piele pentru femei. clapă flops și tocuri înalte. Fiecare dintre clienții noștri va alege cu ușurință un model care îi va spune, indiferent dacă ea caută ceva în stilul sportului, casual sau elegant. În plus, încălțămintea oferită de noi se caracterizează printr-o calitate bună și un preț atractiv.

Flip flops - cum să le purtați?

Deși extrem de ușor și convenabil, papuci de casă tip bistabile ele sunt uneori pantofi dificili în combinații stilistice. Ei lucrează fantastic în combinație cu pantaloni scurți și bluze, când mergem la plajă, dar pot fi purtați la fel de liber în circumstanțe mai exigente? Este cu siguranță mai bine să alegeți un tip diferit de pantofi pentru ocazii foarte formale, cum ar fi un interviu de angajare, o întâlnire de afaceri sau o înmormântare. În astfel de situații, va fi mai sigur să alegeți o navetă, ori în KOTURNIE sau tocuri înalte, neapărat acoperită cu degete și într-un mod clasic.

În circumstanțe mai puțin formale, putem permite cu încredere utilizarea acestor pantofi extrem de confortabili. Acestea se potrivesc atât seturilor clasice urbane: 7/8 blugi și o cămașă albă, fuste și rochii foarte lungi, aerisite, precum și stilizări referitoare la moda pantalonilor și a mini-fustelor din anii '70. Japonia sunt încălțăminte pe care toate femeile le iubesc, indiferent de vârsta lor și stilul preferat de îmbrăcăminte. Este greu să ne imaginăm supraviețuirea fără vara lor fierbinte. Bogăția modelelor disponibile - de la modele sportive spumante până la elegante sau fantezie, din piele - face ca fiecare doamnă care apreciază confortul purtării în garderoba să aibă cel puțin o pereche.

Papuci pe pene și flip-flops - confort cu o notă de eleganță

Flip flop-urile s-au intors in favoarea cu ceva timp in urma si de acum incolo, pe vreme calda, domnesc pe strazile noastre. Designerii se deplasează reciproc în crearea de noi modele potrivite pentru diverse situații. printre piele pentru femei flip-flops cele mai elegante versiuni le merită atenția: ori în KOTURNIE și tocuri înalte. Acest tip de încălțăminte este creat pentru femeile care apreciază avantajele practice ale flapsurilor, cum ar fi confortul și respirația, deosebit de valoroase în vremea caldă, fără a uita eleganța.

Ce stiluri se potrivesc tocuri înalte? Ambele pe pinul subțire și pe post dau impresia de luminozitate, așa că merită comparat cu o fustă elegantă. În special rochiile și fustele din materiale grele vor beneficia de acest tip de conexiune - evitați să le îmbinați cu pantofi pe o talpă plană, deoarece acest lucru duce la scurtarea optică și îngroșarea siluetei. Îndoiți tocurile și pene încălțăminte cu adevărat aproape universală - foarte feminină, minunată pentru stiluri casual și în vrac - cu blugi, pantaloni de vară în culori pastelate, rochii și fuste. De asemenea, se amestecă bine cu dulapul mai elegant.

Ce trebuie să cauți când alegi papucii pentru femei?

Când cumpărați flip-flops, urmați aceleași reguli ca și pentru alte tipuri de încălțăminte. Pantofii au un impact imens asupra sănătății picioarelor noastre. Frecvente, ore lungi de mers în pantofi cu talie înaltă, cu degetele de la picioare înguste, pot provoca halucuri și deformări ale articulațiilor. Acest lucru nu înseamnă însă că este necesar să renunțați complet la acest tip de încălțăminte, ci doar să păstrați moderația în purtarea lor. De asemenea, trebuie să vă amintiți să alegeți dimensiunea potrivită a pantofului, astfel încât picioarele să nu fie presate. Alegerea numerotării prea mici poate ajunge cu unghiile încorporate și amprentele digitale.

În cazul flip-flops de femei cu degete acoperite, materialul din care au fost făcuți este, de asemenea, important. Ventilația adecvată a picioarelor joacă un rol important în menținerea unei igiene adecvate, deci vă rugăm să acordați atenție dacă pantofii au fost fabricați din material permeabil la aer.

Vă invităm să vă familiarizați cu oferta magazinului nostru!