Handbalul, altfel cunoscut sub numele de handbal, este unul dintre sporturile naționale ale polonezilor. Puțini oameni știu că acest sport sa născut în Polonia și, mai precis, în Szczypiornie, lângă Kalisz - de aici și numele său colocvial.

Pantofi de handbal

Deoarece handbalul este un joc foarte rapid, care necesită o decizie rapidă și o mișcare foarte eficientă pe teren, pantofii sunt unul dintre cele mai importante elemente ale tricoului jucătorului de handbal. Talpa lor trebuie caracterizată printr-o aderență ridicată la pământ, iar construcția încălțămintei trebuie să stabilizeze glezna jucătorului în timpul meciului.

Oferta noastră

În oferta noastră puteți găsi încălțămintea de cea mai bună calitate pentru a juca handbal. Toate pantofii disponibili în magazinul nostru au o gleznă încorporată și o talpă solidă din cauciuc cu o suprafață de rulare care garantează o bună aderență la sol. Unele dintre pantofii noștri au limbi mai mari. Majoritatea pantofilor sunt disponibile în culori diferite.

Handbalul, altfel cunoscut sub numele de handbal, este unul dintre sporturile naționale ale polonezilor. Puțini oameni știu că acest sport sa născut în Polonia și, mai precis, în Szczypiornie, lângă Kalisz - de aici și numele său colocvial. Magazinul nostru din categorie sportul de handbal oferă o gamă largă de pantofi de sport de o calitate excelentă - numai de la producători de renume. Garantăm cele mai bune condiții de preț. Dacă sunteți în căutarea de pantofi pentru dvs., veți găsi cu siguranță modelul potrivit care va satisface așteptările dvs.!

Pantofi de handbal

Deoarece handbalul este un joc foarte rapid, care necesită o decizie rapidă și o mișcare foarte eficientă pe teren, pantofii sunt unul dintre cele mai importante elemente ale tricoului jucătorului de handbal. Talpa lor trebuie caracterizată printr-o aderență ridicată la pământ, iar construcția încălțămintei trebuie să stabilizeze glezna jucătorului în timpul meciului. Pantofii pe care îi oferim sunt modele concepute special pentru jocul de handbal. Producătorii își dezvoltă propriile tehnologii și materiale moderne care îi ajută  handbal pantofi acestea funcționează bine și își sporesc eficacitatea pe teren. Modelele noastre sunt adesea alese de formatori și de jucătorii care apreciază calitatea excelentă și performanța lor solidă.

Gama noastră de pantofi de handbal

În oferta noastră puteți găsi încălțămintea de cea mai bună calitate pentru a juca handbal. Toate pantofii disponibili în magazinul nostru au o gleznă încorporată și o talpă solidă din cauciuc cu o suprafață de rulare care garantează o bună aderență la sol. Unele dintre pantofii noștri au limbi mai mari. Majoritatea pantofilor sunt disponibile în culori diferite. Noi recomandăm în special profesioniști încălțăminte pentru jocul handbal Adidas, care se bucură de mare încredere în rândul sportivilor și este foarte ales de către formatori.

Cea mai bună selecție de pantofi de handbal

Dacă sunteți în căutarea unor pantofi de handbal, care vor fi fabricați din materiale moderne, permeabile la umezeală, stabilizând în același timp glezna și călcâiul, trebuie să vă familiarizați cu oferta noastră. ButyModne.pl oferă cea mai bună selecție de încălțăminte sportivă, întotdeauna la prețuri competitive. Pantofii noștri sunt de modă și de designer, astfel încât acestea pot fi combinate cu succes cu îmbrăcăminte sport în diferite culori și desene sau modele. Ne extindem continuu oferta cu noi modele, motiv pentru care merită verificată. Vă invităm să faceți cumpărături astăzi!