Încălțăminte de damă - încălțăminte fără de care mulți dintre noi nu ne putem imagina sărbători, liniște acasă sau mergând la piscină, fie pentru recreere, fie pentru relaxare. Detaliile sunt importante în amintiri - pantofii pot fi, de asemenea, un element frumos al momentelor frumoase. Confortabile, care nu freacă și nu protejează piciorul, iar cele care sunt drăguțe și completează perfect rochia pe care o vei asocia cu prima vacanță cu partenerul tău sau cu o călătorie prietenoasă. Sau poate datorită lor, întoarcerea acasă va începe să vă asocieze cu un confort și relaxare și mai mare - după o zi întreagă pe picioare vă veți aluneca picioarele în flip-flops confortabile ... Alegeți un model pentru dvs. - dintre cele din spumă, cauciuc, decorate cu blană sau margele, cu ciucuri și flori, de la simplu, strălucitor sau sălbatic colorat. Potrivește-le cu tine și cu nevoile tale!

Încălțăminte de damă - cum să le îmbraci?

Deși extrem de ușor și convenabil, bistabile ele sunt uneori pantofi dificili în combinații stilistice. Ei lucrează fantastic în combinație cu pantaloni scurți și bluze, când mergem la plajă, dar pot fi purtați la fel de liber în circumstanțe mai exigente? Este cu siguranță mai bine să alegeți un tip diferit de pantofi pentru ocazii foarte formale, cum ar fi un interviu de angajare, o întâlnire de afaceri sau o înmormântare. În astfel de situații, va fi mai sigur să alegeți o navetă, ori în KOTURNIE sau tocuri înalte, neapărat acoperită cu degete și într-un mod clasic.

În circumstanțe mai puțin formale, putem permite cu încredere utilizarea acestor pantofi extrem de confortabili. Acestea se potrivesc atât seturilor clasice urbane: 7/8 blugi și o cămașă albă, fuste și rochii foarte lungi, aerisite, precum și stilizări referitoare la moda pantalonilor și a mini-fustelor din anii '70. Japonia sunt încălțăminte pe care toate femeile le iubesc, indiferent de vârsta lor și stilul preferat de îmbrăcăminte. Este greu să ne imaginăm supraviețuirea fără vara lor fierbinte. Bogăția modelelor disponibile - de la modele sportive spumante până la elegante sau fantezie, din piele - face ca fiecare doamnă care apreciază confortul purtării în garderoba să aibă cel puțin o pereche.