Daszyński este un producător recunoscut de încălțăminte creat pentru femei. Acesta nu este doar un slogan publicitar, ci una dintre filozofiile din spatele acestei încălțăminte. Puteți vedea la prima vedere, când vă uitați la oricare dintre modelele semnate cu acest brand polonez. Stil, chic, eleganță, aspect interesant, culori bine alese, accesorii interesante, finisaje meticuloase, precum și o gamă largă de modele oferite - toate aceste superlative într-un mod mic descriu caracteristicile complete ale ofertei.


Ceva bun pentru fiecare femeie


Indiferent de preferințe, fiecare reprezentant al sexului echitabil din sortimentul care poartă numele Daszyński va găsi un produs care îi va satisface așteptările. Iubitorii de cizme lungi vor acorda cu siguranță atenție modelelor de cizme și cizme izolate. Suporterii de încălțăminte ușoară, scurtă și confortabilă vor agăța ochii pe balerine, iar doamnele concentrate asupra eleganței vor ajunge în orice moment pentru pompe de bun gust și pantofi atrăgători la fiecare centimetru. Cu o astfel de sortimentare, nici o stilizare nu va fi înfricoșătoare.


Materiale utilizate de Daszyński


Forma de pantofi este doar o parte a monedei. Baza pentru buna reputație a mărcii este performanța acestora, situându-se la un nivel extrem de ridicat. Toate datorită utilizării materialelor de cea mai înaltă clasă din linia de piele ecologică. Datorită unei astfel de soluții, puteți indica dubla valoare adăugată care se află în spatele ei: în primul rând, pantofii de foarte bună calitate ajung la picioarele consumatorului, dau încredere în fiecare situație și subliniază gustul și stilul lor bun și, în al doilea rând, are o importanță deosebită pentru ecologie, deoarece limitează fenomenul folosirii piei naturale obținute de la animale, criticată de mulți oameni. De asemenea, are o dimensiune diferită sub forma prețurilor atractive, foarte avantajoase din punctul de vedere al calității oferite.


De la proiectare la implementare


În spatele fiecărui model de încălțăminte Daszyński există un design bine gândit, pe baza căruia sunt selectate anumite materiale, soluții de colorare și finisare. Datorită acestui fapt, efectul final face o impresie mare și atrage clienții. Aceasta se traduce, de asemenea, în diversificarea ofertei în ceea ce privește disponibilitatea modelului. Să aruncăm o privire la diferitele tipuri de pantofi oferite.


ghete


Acest tip de încălțăminte este foarte căutat de Domnul, mai ales atunci când partea mai caldă a anului se apropie de final și este nevoie de găsirea încălțămintei potrivite pentru o perioadă mai rece. Oferta lui Daszyński include modele cu călcâi inferior și mai stabil.


Culoarea începe cu negru, trecând prin nuanțe mai deschise, până la gri, precum și pe un bej întunecat. O astfel de paletă de culori se potrivește perfect în costumele puse în toamna târzie și iarna. Un element interesant îl constituie accesoriile de finisare sub formă de curele cusute în partea superioară a pantofului și inserții late, cu ochiuri de plasă, acoperite cu o cusătura de șnur. Botierele sunt, de asemenea, o alegere ideală pentru vremea de toamnă, deoarece vă protejează picioarele de umiditate și frig.


Cizme izolate


Acesta este cel de-al doilea tip de pantof destinat utilizării pe vreme rece. Datorită căptușei calde și bine izolate, ele mențin piciorul la o temperatură constantă, permițând astfel o mișcare confortabilă, indiferent de condițiile predominante în afara.

Fixarea cu un cursor face mai ușor să pui pe un pantof, chiar și pe picioarele îmbrăcate în șosete. De asemenea, permite pantofului să adere cu precizie pentru a preveni alunecarea și frecare. A doua blocare a fost de asemenea folosită pentru a termina cealaltă parte a încălțămintei, dar are o funcție pur decorativă. Completul este un napa strălucitor de metal.


balerine


Daszyński propune și ceva pentru sezonul de primăvară și vară. Balerinele înfrățite în bucăți clasice se vor dovedi în zile calde atât în birou, cât și în timpul cumpărăturilor sau relaxării pe pajiște.

Stofa durabilă, plăcută la atingere, umplutură și tăietură ergonomică oferă picioarelor confort și încredere în timpul mersului pe jos. În plus, întărirea nasului reduce riscul deteriorării accidentale a pantofului și a impactului asupra degetelor.


Pantofi


Produsul clasic din oferta producătorului este o navetă, concepută pentru stilizări mai subtile și mai elegante. Tăierea clasică, călcâiul ridicat și solid și durabilitatea ridicată vor asigura încrederea purtătorilor în fiecare situație.


Vă invităm să vă familiarizați cu oferta de încălțăminte Daszyński.