Daszyński este un producător recunoscut de încălțăminte creat pentru femei. Acesta nu este doar un slogan publicitar, ci una dintre filosofiile din spatele acestei încălțăminte. O puteți vedea la prima vedere, când vă uitați la oricare dintre modelele semnate de acest brand polonez. Stil, chic, eleganță, aspect interesant, culori bine alese, accesorii interesante, finisaje minuțioase, precum și o gamă largă de modele - toate aceste superlative descriu doar ușor toate caracteristicile ofertei.


Ceva bun pentru fiecare femeie


Indiferent de preferințe, fiecare reprezentant al sexului frumos din sortimentul care poartă numele Daszyński va găsi un produs care să răspundă așteptărilor sale. Iubitorii de cizme lungi vor fi cu siguranță atenți la modelele de cizme și cizme izolate. Susținătorii de încălțăminte ușoară, scurtă și confortabilă vor atârna ochii pe balerini, iar doamnele axate pe eleganță vor ajunge întotdeauna la gust în fiecare centimetru navete și pantofi atrăgători. Orice stil va fi ușor cu un astfel de sortiment.


Materiale utilizate de compania Daszyński


Forma pantofilor este doar o față a monedei. Baza părerii bune a mărcii este performanța lor, care este de un nivel extrem de ridicat. Totul datorită utilizării materialelor de cea mai înaltă calitate din linia de piele ecologică. Datorită acestei soluții, este posibil să se indice o dublă valoare adăugată care se află în spatele ei: în primul rând, încălțămintea foarte bună merge la mâini și, de fapt, la picioarele consumatorului, care oferă încredere în fiecare situație și subliniază bunul gust și stilul lor și, în al doilea rând, acest fapt are o mare importanță pentru ecologie, deoarece limitează fenomenul utilizării pieilor naturale obținute de la animale, care este criticat de mulți oameni. De asemenea, are o altă dimensiune sub forma prețurilor atractive, foarte favorabile din punct de vedere al calității oferite.


De la proiectare la implementare


În spatele fiecărui model de încălțăminte Daszyński există un design bine gândit, pe baza căruia sunt selectate soluții specifice de material, culoare și finisare. Datorită acestui fapt, efectul final face o impresie excelentă și atrage clienții. Acest lucru se traduce și prin diversificarea ofertei în ceea ce privește disponibilitatea modelului. Așadar, să aruncăm o privire asupra diferitelor tipuri de încălțăminte oferite.


Cizme


Acest tip de încălțăminte este foarte căutat de doamne, mai ales atunci când partea mai caldă a anului se apropie de sfârșit și este necesară găsirea încălțămintei potrivite pentru perioada mai rece. Oferta Daszyński include modele cu un toc mai jos și mai stabil.


Schema de culori începe cu negru, trecând prin nuanțe mai deschise, până la gri și bej închis. O astfel de paletă de culori se va potrivi perfect cu hainele îmbrăcate la sfârșitul toamnei și iernii. Un element interesant sunt accesoriile de finisare sub formă de curele cusute pe partea superioară a pantofului și inserții mai slabe, din plasă, acoperite cu o cusătură de sfoară. Cizme Sunt, de asemenea, o alegere ideală pentru ploaia de toamnă, deoarece protejează picioarele împotriva umezelii și a frigului.


Cizme izolat


Este al doilea tip de încălțăminte destinat utilizării pe vreme rece. Datorită căptușelii mai calde și bine izolante, acestea mențin piciorul la o temperatură constantă, permițând astfel o mișcare confortabilă indiferent de condițiile externe predominante.

Închiderea cu fermoar facilitează îmbrăcarea pantofului, chiar și pe picioarele purtând șosete. De asemenea, permite potrivirea exactă a pantofului, împiedicând astfel piciorul să alunece și să se spargă. Pentru a termina cealaltă parte a pantofilor, s-a folosit și un al doilea fermoar, care este însă pur decorativ. Este completat de un buton de presare metalic, strălucitor.


Balerine


Daszyński oferă și ceva pentru sezonul de primăvară și vară. Multicolor Balerine într-o croială clasică, se vor dovedi în zilele calde, atât în ​​birou, cât și în timpul cumpărăturilor sau în timp ce se relaxează în pajiște.

Tesatura rezistenta, captuseala placuta la atingere si croiala ergonomica asigura confortul si increderea picioarelor in timpul mersului. În plus, armarea nasului reduce riscul de deteriorare accidentală a pantofilor și de impacturi asupra degetelor de la picioare.


navete


Elementul clasic din oferta producătorului sunt navete, pregătit pentru stilizări mai modeste, elegante. Tăierea elegantă, călcâiul înalt și solid și durabilitatea ridicată vor oferi utilizatorilor un pas încrezător în fiecare situație.


Vă invităm să vă familiarizați cu oferta de încălțăminte Daszyński.