Trebuie reamintit faptul că pantofii pentru copii joacă un rol important în dezvoltarea corectă a copilului. Nu numai că vă permit să vă mișcați confortabil, dar și să sprijiniți diferite structuri de picior pentru o performanță mai bună. De dragul sănătății picioarelor copiilor, am creat un departament separat, în care prezentăm încălțăminte de protecție pentru copii, creată în colaborare cu designeri de pantofi cu experiență și specialiști în domeniul ortopediei. Aceste pantofi sunt recomandate să fie purtate de copiii cu picioare sănătoase, pentru a preveni formarea defectelor piciorului. De asemenea, acestea pot completa tratamentul și reabilitarea.

Avem oportunitatea de a oferi încălțăminte de renume marca Bartek - pantofi preventivi și sandale de profilaxie, disponibile în modele deosebit de elegante. Bartek este o companie poloneză care a fost construită pe baza îngrijirii sănătății, a dezvoltării adecvate și a confortului copiilor, ceea ce este confirmat de certificatul Healthy Foot, care caracterizează încălțămintea acestui brand. Încălțămintea profilactică pe care o propunem copiilor este complet sigură pentru sistemul osteoarticular-muscular al copiilor. Din punct de vedere ortopedic, pantofii merită recomandați în special pentru copiii mici și pentru adolescenți. Gama noastra de incaltaminte preventiva pentru copii este o combinatie de stil la moda, constructie corecta si solutii tehnologice moderne. În interesul unui standard ridicat al acestui tip de încălțăminte, toate modelele sunt fabricate din piele naturală sau componente de calitate excelentă. Încălțămintea profilactică pentru copii poate fi recunoscută de structura caracteristică, care constă, în principal, dintr-un înalt superior, dintr-un toc rigid și dintr-o talpă elastică. În plus, astfel de pantofi au un interior moale, protejând împotriva abraziunii. Încălțămintea profilactică pentru copii este perfect conturată, datorită căreia pune piciorul în poziția corectă. Pentru efectul chiar mai bun al piciorului potrivit, chiar și în timpul activității fizice se utilizează închiderea cu velcro, care este, de asemenea, un ajutor deosebit pentru copil și părinte în timpul grabă zilnică.

În magazinul nostru puteți să comandați pantofi profilactici pentru copii, a căror utilizare aduce beneficii reale. Astfel de pantofi împiedică apariția defectelor funcționale ale membrelor inferioare la copii și adolescenți - picioarele valgus, picioarele plate, degetele încuiate etc. Pantofii profilactici la modă pentru copii sunt purtați de bunăvoie chiar și de către cei mai exigenți copii și copii mai mari. Pantofii sănătoși cu cusături sau aplicații interesante nu vor fi rușinați de nici o fată sau băiat.