Trebuie reamintit faptul că pantofii pentru copii joacă un rol important în dezvoltarea corectă a unui copil. Nu numai că vă permit să vă deplasați confortabil, ci și să susțineți diferitele structuri ale picioarelor pentru o performanță mai bună. Din motive de îngrijorare pentru sănătatea picioarelor copiilor, am creat o secțiune separată în care prezentăm încălțăminte profilactică pentru copii, creată în colaborare cu designeri experimentați de încălțăminte pentru copii și specialiști în domeniul ortopediei. Astfel de încălțăminte sunt recomandate a fi purtate de copiii cu picioare sănătoase pentru a preveni defectele piciorului. De asemenea, pot completa tratamentul și pot sprijini reabilitarea.

Avem ocazia să oferim pantofi de la renumitul brand Bartek - pantofi profilactici și sandale profilactice, disponibile în modele extrem de elegante. Bartek este o companie poloneză care își construiește succesul pe grija pentru sănătatea, dezvoltarea adecvată și confortul copilului, lucru confirmat de certificatul Healthy Foot, care caracterizează încălțămintea acestui brand. Încălțămintea profilactică pentru copii pe care o propunem este complet sigură pentru sistemul osos-articular-muscular al picioarelor la copii. Din punct de vedere ortopedic, este o încălțăminte care merită recomandată în special, atât pentru cei mai mici copii, cât și pentru adolescenți. Gama noastră de încălțăminte preventivă pentru copii este o combinație de stil la modă, construcție corectă și soluții tehnologice moderne. Pentru a asigura standardul ridicat al acestui tip de încălțăminte, toate modelele sunt fabricate din piele naturală sau componente de înaltă calitate. Încălțăminte profilactică pentru copii poate fi recunoscută prin structura caracteristică, care constă în principal dintr-o parte superioară înaltă, un contor rigid al călcâiului și o talpă flexibilă. În plus, astfel de pantofi au un interior moale care protejează împotriva abraziunilor. Încălțăminte preventivă pentru copii este perfect conturată, datorită căreia așează piciorul în poziția corectă. Pentru un efect și mai bun al susținerii corespunzătoare a picioarelor, chiar și în timpul activității fizice, se folosește o închidere cu velcro, care este, de asemenea, un mare ajutor pentru copil și părinte în timpul grabei zilnice.

În magazinul nostru puteți comanda pantofi preventivi pentru copii, a căror utilizare aduce beneficii reale. Astfel de pantofi previn formarea de defecte funcționale ale membrelor inferioare la copii și adolescenți - picioare valgus, picioare plate, poziționarea cu gheare a degetelor de la picioare etc. Pantofii profilactici la modă pentru copii pe care îi propunem sunt purtați de bunăvoie chiar și de cei mai pretențioși copii mici și mai mari copii. Nicio fată sau băiat nu se va rușina de pantofii sănătoși cu cusături sau aplicații interesante.