Articole

  • 2021-05-09

Cum să alegi pantofi pentru pantaloni de in?

Inul este o țesătură care câștigă din ce în ce mai multă atenție și intră cu mândrie în colecțiile caselor de modă populare. Aproape toate articolele de îmbrăcăminte sunt cusute din acesta, dar pantalonii de in sunt cei mai populari. Atât utilizatorii, cât și bărbații, îi iubesc. Cu ce ​​să combini lenjeria? Cum să alegi pantofi pentru pantaloni de in? Verificați inspirațiile noastre.

  • 2021-05-09

Sandale confortabile pentru un pelerinaj. Ce pantofi de pelerinaj?

Pelerinajele pe jos sunt o activitate epuizantă. Cum să te pregătești pentru un marș atât de exigent? Cheia este să alegi încălțămintea potrivită. Sandalele de pelerinaj sunt o alegere bună? Da, cu condiția să îndeplinească numeroase criterii care se vor traduce în confortul dumneavoastră în timpul excursiei. Ce ar trebui să fie sandale confortabile pentru un pelerinaj? Iată câteva sfaturi.

  • 2021-04-22

Alegem pantofi pentru nuntă. Ce modele vor funcționa cel mai bine?

O petrecere de nuntă este o sărbătoare extrem de importantă pentru miri, dar și o ocazie excelentă de a cunoaște cei mai apropiați familii și prieteni. Distracția care durează adesea până în zori necesită, mai presus de toate, încălțăminte confortabilă și confortabilă. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să decideți ce pantofi alegeți pentru nunta dvs.

  • 2021-04-20

Cum se curăță pantofii din piele ecologică? Îngrijirea pielii ecologice

Pantofii din piele ecologică seamănă în mod semnificativ cu textura și aspectul pielii naturale. La prima vedere, nu putem vedea prea multe diferențe. Pielea ecologică este un material poliesteric, acoperit suplimentar cu clorură de polivinil și apoi supus diferitelor procese chimice. Cum se curăță pantofii din piele ecologică? Totul despre îngrijirea pielii ecologice.

  • 2021-04-19

Ce pantofi se potrivesc bine cu o rochie de vară? Vă sfătuim!

Creșterea temperaturii și zilele lungi și însorite înseamnă că suntem bucuroși să schimbăm pulovere groase și blugi cu rochii aerisite, confortabile, de vară. Datorită lor, putem afișa cu ușurință valorile figurii noastre și ne putem bucura de ușurința și confortul extraordinar. Ce pantofi ar trebui să aleg pentru o rochie de vară? Verificați inspirațiile noastre.

  • 2021-04-03

Pantofi pentru o nuntă și o recepție de nuntă - sandale, tocuri înalte sau pompe? Ce model de pantofi să alegi?

Pantofii pentru o nuntă sunt unul dintre elementele cheie ale stilului. Indiferent dacă sunteți mireasă sau unul dintre oaspeții invitați - pantofii selectați corespunzător vă vor asigura o distracție deosebită până în zori. Ce model de pantofi ar trebui să alegeți? Sandale, pompe sau poate tocuri înalte clasice? Ce considerații ar trebui să luați în considerare atunci când cumpărați pantofi pentru o ceremonie de nuntă și o recepție? Consultați sfaturile noastre.

  • 2021-04-03

Ce pantofi se potrivesc bine cu blugii? Vezi sugestiile noastre!

Dacă blugii sunt piesa vestimentară preferată, îți place să le folosești versatilitatea și, în același timp, îți place să te joci cu moda și să schimbi stilul de styling în funcție de ocazie și dispoziție, atunci acest articol este pentru tine! Nu mai trebuie să te întrebi ce pantofi se potrivesc cu blugii tăi preferați. Consultați sugestiile noastre!

  • 2021-04-03

Cum se curăță în siguranță și eficient pantofii din piele de căprioară?

Pantofii din piele de căprioară, datorită flexibilității lor extraordinare, se adaptează cu ușurință la forma picioarelor, ceea ce le face pantofi extrem de confortabili. Designul mat face ca acest tip de încălțăminte să se potrivească perfect nu numai în stilizările de zi cu zi, ci și în cele mai formale sau formale, dar datorită materialului caracteristic, trebuie să acordați mult mai multă atenție curățeniei și protecției corespunzătoare a încălțămintei împotriva dificultăților conditiile meteo.

  • 2021-03-29

Miros urât din pantofi?

Descoperiți 10 moduri eficiente de a face pantofi mirositori!

  • 2021-03-28