Articole

  • 2021-11-11

Pantofi pentru vizitarea obiectivelor turistice - ce pantofi să iei într-o călătorie

Pleci in vacanta? Planificați o excursie? Vă întrebați ce pantofi să împachetați într-o valiză pentru a vă asigura o călătorie confortabilă și că rănile la picioare nu vă zădărnicesc planul de vizitare a obiectivelor turistice? In articol vei gasi sfaturi pretioase pentru incaltamintea cea mai comoda si confortabila. Vezi ce pantofi pentru vizitarea obiectivelor turistice să iei într-o excursie!

  • 2021-11-11

Aflați cum să porți espadrile. Pentru ce stiluri sunt potrivite espadrilele?

Espadrilele sunt pantofi perfecti pentru coafarea verii, mai ales atunci cand vrei sa te simti in largul ei iar iesirea nu necesita un stil oficial. Pentru ce stiluri sunt potrivite espadrilele? Verifică cum să le porți și ce tipuri de espadrile se găsesc pe rafturile magazinelor.

  • 2021-11-11

Cum să îndepărtezi sarea de pe pantofii de piele de căprioară?

În sezonul de iarnă, sarea rutieră este esențială în asigurarea siguranței, nu doar pentru pietoni, ci și pentru șoferi. Cu toate acestea, pantofii tăi vor suferi cu siguranță efectele sale negative. Depozitul alb inestetic pe care il vezi pe ele are un efect negativ asupra materialului din care sunt confectionate. Cum să eliminați eficient și în siguranță sarea de pe pantofii de piele de căprioară? Iată câteva sfaturi.

  • 2021-11-11

Nu știi cum să cureți branțurile din pantofi? Sfatuim!

Dacă vă îngrijiți corect încălțămintea, aceasta va dura mult mai mult! Cu toate acestea, trebuie să știți că îngrijirea încălțămintei efectuată doar din exterior cu siguranță nu este suficientă. Un picior care se află în pantof câteva ore transpiră și începe să emită un miros neplăcut, ceea ce face din interiorul pantofului un loc ideal pentru creșterea tuturor bacteriilor și ciupercilor. Aflați cum să curățați eficient branțurile de pantofi. Încercați sfaturile noastre.

  • 2021-11-11

Cum să curățați pantofii de piele de căprioară - remedii casnice

Căpriură este un material extrem de eficient, datorită căruia adaugă stil oricărui stil. Este clasificată ca o piele aspră, iar trăsătura sa caracteristică sunt perii lungi pe care, după ce trece degetul peste ea, apar dungi mai închise la culoare. În ciuda faptului că pantofii din piele de căprioară arată foarte frumos, materialul este destul de problematic atunci când aveți grijă de el. Cum să curățați pantofii de piele de căprioară? Aflați despre remediile de casă ieftine și eficiente pentru menținerea pielii de căprioară în stare bună.

  • 2021-11-11

Zgârieturi și zgârieturi pe pantofi? Verificați cum să le mascați!

Formarea zgârieturilor pe pantofi este o consecință naturală a utilizării zilnice. Nu este posibil să protejați încălțămintea de zgârieturi minore sau majore și abraziuni. Cert este, însă, că zgârieturile îndepărtează pantofii estetica dorită. Verificați cum să mascați abraziunile de pe pantofi, astfel încât să-și recapete aspectul perfect.

  • 2021-11-11

Cum îmi dezinfectez pantofii? Dezinfectarea eficientă a pantofilor

Dezinfectarea pantofilor este o activitate crucială pentru sănătatea și bunăstarea noastră. Ar trebui efectuată sistematic, însă unele situații obligă la intensificarea activităților de dezinfectare. Care sunt aceste situatii? Cum să dezinfectați pantofii astfel încât să fie în siguranță în utilizarea de zi cu zi și cum să o faceți eficient? Articolul de azi este despre dezinfectarea pantofilor.

  • 2021-11-11

Ce să faci pentru a preveni pantofii să-ți frece picioarele? Verificați căile noastre

Urcarea pantofilor este o problemă destul de comună, mai ales la o pereche nouă. Credem că aproape toată lumea a experimentat senzația neplăcută și dureroasă a călcâielor fretate. Există soluții magice la această problemă? Desigur, deși au puțin de-a face cu magia! Doar câteva sfaturi eficiente despre ce trebuie făcut pentru a preveni frecarea pantofilor și cele mai frecvente cauze ale afecțiunilor.

  • 2021-11-11

Pantofi prea strâmți? Cum să spargi sau să spargi pantofii din piele

Sunt pantofii noi prea strâmți? Încercarea de a merge se termină cu frecări dureroase și vezicule? Avem o soluție pentru asta! Spărgerea pantofilor este adesea singura modalitate de a le folosi fără probleme. În acest articol, veți găsi sfaturi utile despre cum să despărțiți sau să separați pantofii din piele.

  • 2021-11-11

Spălarea pantofilor în mașina de spălat - cum să spălați pantofii pentru a nu-i deteriora

Pantofii tăi și-au pierdut prospețimea și s-au acoperit cu pete cu aspect inestetic și greu de îndepărtat? Vă întrebați dacă spălarea pantofilor în mașina de spălat este o idee bună? Pai depinde. Atat pe tipul de pantofi cat si pe materialul din care sunt confectionati. Ce pantofi pot fi spălați în mașina de spălat și care trebuie curățați manual?