Articole

  • 2023-01-30

Ghidul pentru noile sosiri KeeShoes pentru ianuarie

Ca în fiecare lună, am introdus o mulțime de produse noi în magazinul nostru online care vor funcționa atât zilnic, cât și pentru ocazii mai solemne. La noi nu trebuie să alegi între preț și calitate, pentru că demonstrăm că ambele aspecte pot merge mână în mână. Verificați ce produse noi au apărut în magazinul KeeShoes în ianuarie.

  • 2023-01-30

Salopetă de damă în stilul tău. Verificați ce pantofi se potrivesc

Salopetele au mulți susținători. Deși folosirea toaletei în ele poate fi puțin incomod, acestea sunt un excelent punct de plecare pentru a crea o stilizare originală fără prea mult efort. Pot fi purtate atat zilnic, cat si pentru ocazii mai formale care necesita o tinuta eleganta si arata fenomenal de fiecare data. Inspiră-te și vezi ce pantofi vor funcționa cel mai bine cu o salopetă.

  • 2023-01-29

Vise și superstiții despre pantofi. Le explicăm sensul!

Pantofii sunt mult mai mult decât protecție pentru picioare și un instrument care vă permite să vă deplasați eficient dintr-un loc în altul. De secole, unii oameni au crezut că pot oferi indicii valoroase despre personalitatea și caracterul altcuiva. Te întrebi dacă visele despre pantofi au vreun sens? Sau poate vrei să cunoști cele mai populare superstiții despre pantofi? Ai venit la locul potrivit!

  • 2023-01-29

5 trucuri dovedite pentru a-ți menține pantofii să arate ca noi pentru o lungă perioadă de timp

Fie că este vorba de adidașii ieftini pe care îi porți pentru a-ți plimba câinele sau de tocurile high-end care costă o avere, fiecare pantof merită un tratament special. Dacă vrei ca încălțămintea ta preferată să impresioneze mult timp prin aspectul său perfect, ești în locul potrivit. Am pregătit mai multe metode dovedite pentru a vă menține pantofii să arate ca noi pentru o lungă perioadă de timp.

  • 2023-01-27

Alegem cizme de luptă. A fi inspirat!

Pantalonii cargo sunt pantaloni care sunt iubiți nu numai de bărbați. Aspectul lor casual combinat cu o croială extrem de la modă le face o alternativă excelentă la blugii clasici pentru mai multe sezoane. Sunt practice, confortabile și suficient de universale încât să le poți combina cu ușurință cu diverse modele de pantofi - de la cizme grele până la sandale feminine pe ac. Cauți inspirație? Ai venit la locul potrivit!

  • 2023-01-27

În rolurile principale: pantofi de bal pentru el

Balul de absolvire vine repede. S-a ales costumul, poloneza s-a repetat la limita, s-au comandat flori pentru cealalta jumatate si inca te intrebi ce pantofi sa porti in aceasta zi speciala? Deși în cazul absolvenților de liceu această sarcină nu pare foarte complicată, pot apărea unele îndoieli. Le vom rezolva cu plăcere!

  • 2023-01-27

În rolurile principale: pantofi de bal pentru ea

Sezonul balului este în plină desfășurare și încă nu ai găsit pantofii perfecti pentru bal? Din fericire, știm cum să remediam acest lucru. Am pregătit un ghid care te va ajuta să asortezi cu ușurință pantofii la ținuta ta de bal și, de asemenea, să înveți cum să dansezi toată noaptea fără să te plângi de durerile de picioare. A munci!

  • 2023-01-26

Cine e pe drum, asta e... schi, sau alegem cei mai buni bocanci de schi

Cumpărarea de clăpari de schi este o investiție mare. Daca vrei ca pantofii cumparati odata sa te insoteasca pe pârtii timp de cativa ani, oferindu-ti confort maxim si distractie deosebita, ai grija sa fii atent la cateva aspecte importante. Datorită acestui fapt, veți putea petrece timp înconjurat activ de vederi pitorești de iarnă. Interesat?

  • 2023-01-21

Alegem pantofi pentru seniori. Verificați la ce să acordați atenție

Indiferent dacă ești un senior mai puțin sau mai activ, pantofii selectați corespunzător sunt baza siguranței tale. Mai mult decât atât, purtarea pantofilor greșiți face deplasarea incomodă, motiv pentru care mulți vârstnici renunță la mersul pe jos care este benefic pentru bunăstarea lor. Verificați cum să o preveniți și cum să alegeți pantofii pentru o persoană în vârstă.

  • 2023-01-18

În rolurile principale: pantofi de dans de sală. Verifică la ce ar trebui să fii atent

Te-ai înscris la lecții de dans de sală și ești grozav la asta, dar alegerea perechii potrivite de pantofi este puțin copleșitoare pentru tine? Te întrebi dacă dansul în pantofii tăi preferați și confortabili pe care îi porți în fiecare zi va fi o soluție bună? Lasă-ne să-ți risipim îndoielile cu privire la pantofii de dans și să-ți spunem ce să cauți.