Articole

  • 2023-05-30

Poate ghid pentru produse noi în magazinul KeeShoes

Ca în fiecare lună, în magazinul nostru online au apărut încălțăminte noi fenomenale, datorită cărora am demonstrat din nou că un preț competitiv poate merge mână în mână cu o calitate excelentă și un aspect impecabil. Cunoașteți cele mai recente modele și învățați cum să le modelați pentru a arăta grozav, indiferent de planurile dvs.

  • 2023-05-30

În rolurile principale: papuci maro. A fi inspirat!

Fetelor le place maro. Și nu numai ei! Dovadă în acest sens sunt șlapii maro - atemporale, universali și stilați. Le poti purta de multe ori, incantandu-se de fiecare data cu un look perfect. Dacă cauți inspirație pentru look-uri cu șlapi maro, ai ajuns la locul potrivit. Le-am adunat pentru tine într-un singur loc. A munci!

  • 2023-05-30

Papuci de blană - lovit sau ratat?

Jachetele de blană, paltoanele și gențile de mână sunt rezervate pentru iarnă. Cu toate acestea, dacă ești unul dintre iubitorii acestui trend confortabil, nu trebuie să renunți la el vara. Tot ce trebuie să faci este să adaugi papuci de blană la colecția ta de încălțăminte. Te întrebi cum să le folosești în combinație cu garderoba ta de vară? Veți găsi răspunsuri la aceste și alte întrebări în ghidul nostru.

  • 2023-05-29

Alegem pantofi pentru plajă și piscină

Sfârșitul lunii mai este ultimul apel pentru a căuta pantofi pentru sărbătorile de anul acesta. Dacă intenționați să le petreceți la piscină sau la plajă, ați ajuns la locul potrivit. În acest articol, am adunat cele mai valoroase sfaturi care te vor ajuta să faci alegerea corectă. A fi inspirat!

  • 2023-05-29

În rolurile principale: Crocs

Unii îi iubesc, alții îi urăsc. Crocs, deși arată destul de ... specific, tot nu își pierd din popularitate. Acești pantofi sunt ușor de întreținut, confortabili, anti-alunecare, rezistenți la deteriorare și antibacterieni. Verificați când să purtați Crocs și cu ce să le combinați pentru un rezultat final neconvențional.

  • 2023-05-29

Un ghid elegant. Verificați ce pantofi se potrivesc cu pantalonii scurți preferati

Pantalonii scurti sunt un element inseparabil al garderobei de vară a femeilor și bărbaților din întreaga lume. Datorită nenumăratelor posibilități în ceea ce privește culorile, croiurile și modelele, le poți purta pentru diverse ocazii. Te întrebi ce pantofi vor merge cel mai bine cu pantalonii tăi preferați? Ai venit la locul potrivit! Veți găsi o mulțime de inspirație de stil în acest ghid.

  • 2023-05-29

Alegem pantofi pentru pantaloni de in

Pantalonii din in sunt un must-have pentru vara viitoare. Atât femeile, cât și bărbații îi iubesc. Nu-i de mirare! Acest articol de garderobă este pe măsură. Pantalonii din in sunt aeriși și extrem de comozi și, în același timp, relativ ușor de coafat. Vă întrebați ce modele de pantofi să combinați cu ei? Veți găsi răspunsul la această întrebare în acest ghid.

  • 2023-05-28

Verifică cum să ai grijă de pantofii tăi preferați vara

Vara vine repede. Cu toate acestea, temperaturile plăcute calde pot afecta pantofii tăi preferați, provocând estomparea culorii sau creând un miros neplăcut. În acest ghid, vă vom spune cum să aveți grijă cu ușurință de pantofii tăi preferați de vară pentru a vă bucura de starea lor excelentă și de aspectul minunat și mai mult timp.

  • 2023-05-28

Ce pantofi au purtat cele mai importante icoane ale culturii pop? A fi inspirat!

Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Elvis Presley, Michael Jackson... Acestea sunt nume pe care toată lumea le cunoaște. Deși toate aceste personaje erau foarte diferite unele de altele, au devenit simboluri ale tuturor timpurilor, iar amintirea lor încă trăiește. Așadar, de ce să nu te inspiri puțin uitându-te la pantofii purtați de cele mai importante simboluri ale culturii pop?

  • 2023-05-24

Pantofii ca semn distinctiv al subculturilor

Colecțiile de încălțăminte ale multor oameni includ Doc Martens, adidasi Converse, cizme și Adidas. Deși în zilele noastre acești pantofi nu sunt rezervați exclusiv unor anumite subculturi, în trecut ei erau cu siguranță semnul distinctiv al acestora. Dacă ești interesat de istoria acestor pantofi, ai ajuns la locul potrivit. Să începem!