Cizme de iarna barbatesti B.one 061 bleumarin multicolor

Produs indisponibil ;(

B.one cizme de iarnă pentru bărbați.

Cizmele de iarnă sunt realizate în întregime din piele nubuck naturală și de înaltă calitate, cu finisaje nobile și precise. Datorită unor astfel de soluții, pantofii B.one sunt confortabil de utilizat pentru picior și, în același timp, extrem de rezistenți la diferite condiții meteorologice nefavorabile. Sunt izolate cu material de bumbac de înaltă calitate. Tălpile sunt realizate dintr-un material de nouă generație, care asigură un confort și mai mare la purtare.

Confortul folosirii cizmelor B.one pentru bărbați este asigurat de șireturi puternice plasate pe exteriorul căptușei. Un detaliu suplimentar la modă este janta realizată într-o culoare contrastantă de maro cald, cu cusături decorative remarcabile. Pantofii sunt destinati barbatilor carora le plac experimentele de moda, carora apreciaza eleganta extravaganta cu functionalitate confortabila.

Acest model se distinge mai ales prin confort și ușurință. Pantofii B.one sunt perfecti pentru utilizarea de zi cu zi în zilele mai răcoroase de toamnă sau pe tot parcursul iernii.


Pantofii sunt noi și ambalate inițial.

  • Material exterior: Piele naturala
  • Material branț: alte
  • Model dominant: fără model
  • Culoare: culoare diferită

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
Expedierea încălțămintei cumpărate a fost rapidă și eficientă.