Inblu - un pic de Italia însorită pe străzile poloneze

Inblu este o companie italiană care și-a început istoria cu încălțăminte în anii 1970 cu producția de tocuri și tălpi. Datorită experienței în producerea acestor elemente, Încălțăminte inblu ieșiți pe piață cu tălpi extrem de bine profilate. Brandul încearcă să răspundă așteptărilor clienților săi, oferind modele la modă și stiluri moderne de pantofi. Inblu este brandul perfect pentru persoanele care apreciază confortul și stilul la un preț accesibil.

Sandale Inblu - design italian la un preț accesibil

Compania Inblu este cunoscută mai ales pentru producția de pantofi de vară de înaltă calitate: flip-flops, flip-flops și sandale. Simplitate și comoditate în utilizarea de zi cu zi - aceste priorități au ghidat designerii italieni atunci când creează pantofi Inblu.

Încălțăminte de damă Inblu - ușurință și confort

Putem găsi în oferta companiei papuci flip-flop Inblu fabricat din plastic de înaltă calitate, care permite producerea de încălțăminte ușoară și confortabilă. Simplitatea designurilor vă permite să potriviți cu ușurință pantofii la mai multe stiluri. Sandale Inblu Sunt perfecte pentru plimbări de vară sau evenimente casual de familie în sânul naturii. Pe de altă parte, bistabilele sunt alegerea perfectă pentru plajă sau piscină, unde comoditatea și confortul contează. Încălţăminte Femei Inblu este perfect pentru femeile care aleg pantofi confortabili și la prețuri accesibile.

Încălțăminte pentru bărbați Inblu - confort și un profil perfect

Compania italiană își amintește și despre nevoile bărbaților care vor găsi opțiuni pentru vară care sunt perfecte pentru ei. Papuci flip-flop Inblu este încălțăminte confortabilă, bine modelată și potrivită masculinj picioare. De asemenea, puteți renunța la ofertă Papuci inblucare vă va permite să vă bucurați de confort și în intimitatea celor patru colțuri. Sunt perfecte pentru bărbații care se concentrează pe confort în orice situație.

Încălțăminte Inblu - încălțăminte pentru clienți exigenți

Mulți oameni preferă aspectul pantofilor în locul confortului. Între timp, consecința purtării încălțămintei incomode și nesănătoase pentru picioare poate fi, de exemplu, halux. Creatorii de pantofi Inblu nu uită de sănătatea clienților lor. Incaltamintea companiei italiene este recomandata persoanelor care pot fi expuse la picioare plate transversale sau longitudinale. Datorită branțului profilat special, pantofii se adaptează la forma naturală, fiziologică a piciorului.

Câteva fapte interesante despre companie și pantofii Inblu

Marca Inblu este un pionier în utilizarea metodei moderne de producție CHIPS - cunoscută și sub numele de turnare prin injecție. Această metodă permite conectarea căptușelii, căptușelii și tălpii fără utilizarea lipiciului sau a altor produse adezive. Inblu folosește poliuretan pentru producerea pantofilor, ceea ce asigură o flexibilitate ridicată a pantofilor. Ideea inovatoare de producție și noua tehnologie de asamblare au permis companiei italiene să iasă pe piața mondială.

Inblu este o companie care se preocupă activ de mediul natural și economisește energie. Utilizarea tehnologiilor inovatoare bazate pe surse de energie regenerabile și angajamentul față de mediul natural caracterizează acțiunile responsabile ale Inblu.

Dacă pariați pe încălțăminte sănătoasă și confortabilă, asigurați-vă că verificați oferta mărcii Inblu!