American Club Cizme americane 5474 maro barbatesti

Produs indisponibil ;(

Cizmele American Club sunt un tip modern de încălțăminte care cucerește inimile bărbaților. Se caracterizează printr-o eleganță extraordinară și șic, prin urmare sunt destinate persoanelor care prețuiesc clasa și le pasă de imaginea lor.

Sunt confectionate din piele naturala de inalta calitate, ceea ce le asigura estetica, dar adauga si durabilitate. Cizmele pentru bărbați sunt foarte solide, sunt impermeabile la apă și vânt, așa că merită să investești în ele pentru anotimpurile de toamnă și iarnă.

În prezent sunt disponibile în mai multe culori, dintre care cele mai populare sunt nuanțe de maro și bej. Pot fi puse pentru diverse ocazii, sunt perfecte atat pentru ocazii de zi cu zi cat si pentru ocazii speciale. Interiorul pantofilor este căptușit cu un material textil special care garantează confortul piciorului și confortul deplin al utilizării.

Pantofii din piele sunt o garanție a satisfacției în serile răcoroase. Costă mai puțin de 200 PLN și le poți folosi chiar și pentru mai multe sezoane, deoarece nu se deteriorează după prima utilizare datorită materialului de înaltă calitate din care sunt fabricate.

  • Culoare: Maro
  • Material exterior: Piele naturala
  • Material branț: alte
  • Model dominant: fără model

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|