Naszbut 037 / Un papuci bărbătesc bej cu velcro

Produs indisponibil ;(

Papucii pentru bărbați bej, închiși cu velcro, fabricați de Naszbut sunt încălțăminte de cea mai înaltă calitate. Este perfect pentru plimbările de vară și de primăvară, pentru ieșiri la serviciu și, de asemenea, în timpul călătoriilor de vacanță.


Pantofii Naszbut se caracterizează printr-o durabilitate ridicată. Este posibil datorită pielii naturale, care este realizată în întregime din aceste încălțăminte. Merită adăugat că are o fixare caracteristică cu velcro. Datorită lor, proprietarul pantofilor nu trebuie să-și facă griji că pantofii lui le vor aluneca de pe picioare în momentul cel mai puțin așteptat.


Închiderea convenabilă cu Velcro face ca acești pantofi să se adapteze foarte ușor la forma și dimensiunea piciorului, ceea ce se traduce în mod clar într-un confort sporit la mers. La rândul său, introducerea unui branț special, moale, face ca încălțămintea să fie complet insensibilă la efectele chiar și ale suprafețelor foarte neregulate.


În concluzie, papucii pentru bărbați bej Naszbut sunt o garanție a manoperei de înaltă calitate, durabilitate și siguranță a Utilizatorului.

  • Material exterior: Piele naturala
  • Material branț: Piele naturala
  • Model dominant: fără model
  • Culoare: bej

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|