Pe pin

Pompele pe un stiletto sunt pantofi de genul pe care fiecare femeie ar trebui să îl aibă în dulap - chiar să le pună o singură dată în viață. Ele sunt indispensabile pentru a da ordine în anumite situații.

Pompe pe toc înalt

Călcâiul înalt prelungește și scade picioarele și accentuează fese - acestea sunt principalele motive pentru care ar trebui să le purtați. Pompele cu un vârf la modă și o reducere interesantă sunt activele fiecărei femei încrezătoare. Cu cât este mai mare piciorul - cu atât mai bine rezultatul final!

Toci clasice

Pantofii pe un ac în culoare uniformă, într-o nuanță de roșu nud sau suculent, sunt de neînlocuit pentru o creație mică negru sau aparent simplă, dar feminină. De asemenea, ele adaugă creații grațioase, de obicei birouri, constând din pantaloni și un costum.

Căldura ușor inferioară a unui pantof din piele de bună calitate trebuie să trateze femei care doresc să se simtă zilnic la modă și feminină și să petreacă cea mai mare parte a zilei în costume oficiale. Astfel de pantofi lăcuit, piele de piele de piele sau mată vor arăta grozav în orice combinație!