3 moduri de a purta pantofi și de a cădea - ce ar trebui să vă amintiți în această perioadă umedă?


În primul rând, trebuie să ne amintim că o persoană trăiește nu numai cu o pereche de pantofi. Putem avea - și merită să o facem - până la trei perechi de pantofi diferiți pentru toamnă, datorită cărora ne vom simți pur și simplu mai bine. Putem cumpăra încălțăminte elegantă, formală, perfectă pentru o petrecere de Sfântul Andrei, pantofi casual și pantofi pentru ocazii speciale, care sunt foarte confortabili și indestructibili.

În primul rând, trebuie să ne amintim că o persoană trăiește nu numai cu o pereche de pantofi. Putem avea - și merită să facem acest lucru - până la trei perechi de pantofi diferiți pentru toamnă, datorită cărora ne vom simți prosperiAici mai bine. Putem cumpăra încălțăminte elegantă, formală, perfectă pentru o petrecere de Sfântul Andrei, pantofi casual și pantofi pentru ocazii speciale, care sunt foarte confortabili și indestructibili. Pentru că toamna este exact așa - pantofii noștri se pot deteriora rapid din cauza bălților, dimineților ploioase sau după-amiezilor ploioase. Iată cinci moduri de a vă îngriji încălțămintea în toate condițiile de toamnă.

1. Ferește-te de încălțarea pantofilor!

Încălzirea pantofilor nu numai că le distruge structuraAicis și îi face să arunce după un sezon. Înmuierea este o amenințare pentru sănătatea ta, mai ales în perioada de toamnă de slăbiciune. În această perioadă a anului, merită să folosiți protecția corpului dvs. atât în ​​interior, cât și în exterior. Mersul lung pe pantofi umezi sau chiar umezi poate provoca multe boli. Și boala, la urma urmei, nimeni nu trebuie să fie fericit. Pantofii umezi trebuie uscați cât mai curând posibil, astfel încât să nu aibă timp să se deformeze. Este foarte important.

2. Bălți din piele întoarsă și toamnă?

Piele de căprioară este foarte elegantă, dar nu prea se potrivește vremii de toamnă. Ploaia le poate distruge rapid udându-se - mai ales acest tip de pantof nu merită să-l iei cu tine în călătorii lungi. Piele de căprioară, deși este unică, nu este la fel de durabilă ca țesăturile alunecoase și este permeabilă la apă. Cu toate acestea, dacă nu trebuie să stați mult timp afară, merită să le purtați cu o ocazie specială, să ieșiți în oraș sau la o întâlnire. Dacă ne udăm, în niciun caz nu trebuie să uscăm astfel de pantofi cu un uscător. De asemenea, este interzis să le puneți sub un radiator sau în soare strălucitor și strălucitor.

3. Cizmele Wellington sunt întotdeauna o alegere bună

Am scris deja despre galoși AICI, dar merită să ne amintim că aceștia sunt pantofi care iubesc această perioadă a anului. Ghetele Wellington sunt perfecte nu numai pentru drumeții sau în timpul plimbărilor prin pădure. De asemenea, vor funcționa bine în oraș, la serviciu și pe drumul spre școală. Sunt impermeabile și multe modele diferite ne permit să alegem exact calea corectăAICI încălțăminte perfectă. Cizmele Wellington nu necesită, ca piele de căprioară sau piele, o protecție prealabilă împotriva umezelii. Ele protejează piciorul împotriva ploii și bălților. Drept urmare, din ce în ce mai mulți oameni ajung la ei, lăudându-le avantajele și culorile diferite.