Pantofi Anabelle

Pantofi Anabelle - un compromis între confort și eleganță

Pantofii sunt o decorare a stilizării fiecărei femei. Fiecare dintre noi, totuși, știe că și tinuta cea mai bună îmbrăcăminte poate distruge încălțămintea aleasă prost. Nu este vorba numai de aspectul pantofului, ci și de profilul său slab. Designul modern al încălțămintei și confortul său sunt combinate cu pricepere de brand Anabelle. ghete brandurile vor dori mai ales femeile care nu le place să renunțe la eleganță în numele confortului.

Pantofi femei Anabelle - în permanență și în funcție de tendințe

Marca îndeplinește cerințele unui grup mare de femei care, din motive profesionale, petrec cea mai mare parte a zilei în pantofi cu toc înalt, dar în același timp prețuiesc confortul. O gamă largă de încălțăminte cu călcâi gros este caracteristică mărcii - pe post, bloc, pană și platformă. Pe astfel de tocuri, puteți supraviețui cu ușurință unei zile pline de lucru și întâlniri.
Pantofi Anabelle pe tocuri mai groase recomandăm în special femeile înalte cu o structură corporală mai masivă. Ele vor arăta grozav într-un set cu o rochie sau o fustă cu creion și bluză de cămașă. Pentru iubitorii așa-numitei "Chic fără efort" oferim o gamă largă de pantofi și balerine - tocuri plate sau joase. Acest tip de pantofi a fost un clasic în modă din anii 1950, când a fost purtat de Brigitte Bardot, Audrey Hepburn și alte vedete de film. Pompele și balerinele arată în special bine cu o fustă la modă cu cerc și cu pantaloni înguste 7/8.

Toamna dileme - cizme sau cizme?

O categorie separată sunt cizmele și Cizme Anabelle. În aceste modele, puteți vedea cu claritate inspirația clasicului nemuritor. Când căutați pantofi pentru toamnă și iarnă, care se potrivesc cu totul, merită să ne interesăm de oferta brandului nostru. Cizme Anabelle ele sunt caracterizate printr-o linie subțire, elegantă, datorită căreia fiecare picior arată mai curat. Este o alegere excelentă pentru ambele rochii și pantaloni chic - țigări de bijuterii sau blugi. Boitele brandurilor sunt mai construite. Pielea moale și flexibilă oferă confort de utilizare. Cizme Anabellela fel ca în navete, a fost de asemenea folosit un călcător confortabil, larg. Este bine echilibrat, deci nu vă simțiți înălțimea.

Anabelle își amintește cele mai recente tendințe - când propune colecții noi, ea analizează mai atent tendințele și răspunde nevoilor femeilor poloneze foarte confiscate. Deși, de asemenea, prețuiesc tocurile înalte, în fiecare zi își caută opțiuni confortabile pentru ei înșiși. Dacă sunteți unul dintre ei, asigurați-vă că cunoașteți oferta noastră.