Alegem pantofi universali pentru a face o călătorie de afaceri


Pentru a merge într-o călătorie de afaceri, trebuie să împachetați hainele și accesoriile potrivite. La fața locului, trebuie să ne prezentăm elegant în timpul întâlnirilor oficiale și în timpul liber, care vor fi cu siguranță planificate cu atenție de către organizator. Aceasta înseamnă că o valiză bine ambalată trebuie să includă seturi formale și ținute casual. Vă sugerăm ce pantofi pentru femei și bărbați să alegeți pentru o călătorie de afaceri pentru a vă simți confortabil și a arăta grozav.

Pompele clasice - trebuie să aveți o călătorie de afaceri

În timpul întâlnirilor de afaceri încălțăminte formală este obligatorie - în cazul doamnelor, va fi navete. Ar trebui să alegem un model cu toc înalt numai dacă ne-am însușit mersul pe tocuri și vom putea purta pantofi câteva ore. Ar trebui să ne amintim că un element important al întâlnirii poate fi, de exemplu, vizitarea companiei sau a sălii de producție. De asemenea, pompele ne vor ajuta să creăm un chic în timpul unei cine de afaceri. Dacă ne simțim mai bine în pantofii inferiori, o pereche pe un toc de 3-4 cm va atinge locul! Vom comanda pantofi frumoși pentru femei cu livrare la domiciliu de la magazinul KeeShoes. Pompele negre tradiționale vara pot fi înlocuite cu o pereche de nuanțe nud similare cu culoarea colanților. Acest tratament de culoare este o modalitate excelentă de a oferi ușurință ținutelor noastre și de a prelungi optic silueta.

Pantofi oxford din piele, balerini și cizme Chelsea - fii la modă într-un stil casual

Dacă ne place stilul masculin de rochie și ne ducem costumul iubit într-o călătorie de afaceri, să alegem pantofi oxford din piele pentru el. Acest tip de încălțăminte este atât de universal încât le putem purta și cu o rochie sau chino din bumbac - va fi perfectă ca element al unui stil casual. Să le alegem dacă avem bagaje foarte limitate. Ce alte modele sunt potrivite pentru activități extrașcolare în timpul călătoriei? Vor fi de neînlocuit primăvara și vara balerini din piele. Să mizăm pe pantofi de culoare pastel, din piele, cu un finisaj frumos. Dacă plecăm în lunile mai reci, cizmele Chelsea - coniac sau clasic, negru vor fi o alegere excelentă. Acești pantofi vor arăta grozav cu o fustă și pantaloni.

Ce pantofi pentru bărbați vor funcționa bine în timpul unei călătorii de afaceri?

Bărbații trebuie să ia, de asemenea, haine și accesorii adecvate în călătoria de afaceri. Pentru întâlniri și prezentări, o geacă sport și pantaloni eleganți de pliuri vor fi suficienți. Să alegem pentru ei derby - pantofi semi-formali eleganți. Fabricate din piele moale într-o nuanță de maro cald, vor arăta grozav pe picioare. Alegeți-vă modelul pe site-ul web KeeShoes. Organizatorul poate solicita un costum pentru o cină formală de afaceri sau pentru întâlniri care au loc seara. Citiți cu atenție invitația și cerințele sau întrebați direct despre stilul călătoriei. Amintiți-vă că putem pune și debere pe un costum. Totuși, dacă așteptăm cine oficiale și găsim o companie care prețuiește eleganța bărbaților, cea mai bună alegere vor fi oxford clasice, cusute cu atenție la detalii. Oxfords prea clasic? Ca un înlocuitor elegant, să alegem aviatori minimalisti care arată bine zilnic și în ocazii mai formale. Ce pantofi vor fi cei mai buni pentru vizitarea obiectivelor turistice și a călătoriilor de afaceri? Încălțăminte confortabilă, care arată bine la picior, va fi cea mai bună. În funcție de industria în care lucrăm, adidașii clasici pot fi o alegere excelentă - această încălțăminte ia pragul corporațiilor și se bucură de o recunoaștere nestăpânită în rândul tinerilor. Să mizăm pe pantofi sport care pot fi combinați cu o cămașă, jachetă sport și blugi slim fit sau chino. Pantofii sport sunt o bază excelentă pentru un bărbat modern și la modă, pot fi purtați și de bărbații de vârstă mijlocie dacă doresc să-și reîmprospăteze imaginea.

O călătorie de afaceri necesită o ținută adecvată în care să putem face față multor provocări. Dulapul trebuie să fie bine gândit, iar planificarea acestuia este cel mai bine să începeți cu alegerea încălțămintei potrivite în conformitate cu eticheta și așteptările organizatorului.