Alegem sandale bărbătești elegante pentru vară


Când căldura se revarsă din cer și orașul este acoperit cu o strălucire de aer fierbinte, mersul pe pantofi acoperiți este un adevărat calvar. Canoanele de modă s-au schimbat de mult, iar sandalele au devenit un element important al stilului urban. Domnii din țările mediteraneene au o mare influență asupra tendințelor verii. Bărbații de acolo au stăpânit crearea de stiluri confortabile și la modă. Vă sugerăm ce sandale poate purta un bărbat elegant.

Papuci barbati eleganti

Gindind despre flip-flops pentru bărbați, vezi cizme de cauciuc bleumarin în fața ochilor tăi? Asigurați-vă că vă schimbați punctul de vedere! Papucii sunt acum unul dintre cei mai la modă pantofi de vară pentru bărbați. Modelele din piele de înaltă calitate sunt aerisite și confortabile de purtat. Puteți alege între slip-on-uri tradiționale și flip-flops. Papucii arată bine ca o completare la o ținută de vacanță. Le poți purta cu pantaloni scurți și pantaloni lungi de in. Vă petreceți vara în oraș? Purtați flip-flop-urile pentru cină cu prietenii sau pentru o excursie la cinema. Amintiți-vă două reguli - prima: fără șosete și a doua: pentru a purta flip-flops, trebuie să aveți tocuri îngrijite.

Sandale pentru vară în oraș

Sandalele din piele sunt cele mai clasice încălțăminte de vară pentru bărbați. Funcționează bine pe timp cald - asigură o circulație adecvată a aerului. Există un motiv pentru care sunt considerați unul dintre cei mai confortabili pantofi pentru lunile calde. Modelele realizate din materiale de înaltă calitate arată bine la picior. Se potrivesc seturilor largi și stilurilor puțin mai formale. Puteți purta sandale cu pantaloni lungi albi și bej. Complet cu o cămașă de in și o pălărie de paie, vei arăta elegant. Alegeți-le pentru plimbări prin oraș, mergând la filme, o întâlnire sau un grătar cu prietenii. Cizmele Gladiator devin, de asemenea, din ce în ce mai populare - modele formate din curele subțiri, din piele, care sunt țesute destul de strâns. Acestea sunt cu siguranță pantofi la modă în care croiul este clar inspirat de moda pentru femei. Dacă lucrați în IT sau în industria creativă, probabil veți putea purta pantofi deschiși pentru a lucra și voi. Împachetează-ți sandalele și pentru o călătorie de vacanță. Ele vor fi utile atunci când vizitați orașele și mergeți de-a lungul promenadei. Avantajul lor suplimentar? Puteți să le luați în orice moment și să faceți o plimbare de-a lungul țărmului mării sau oceanului. În magazinul online KeeShoes puteți găsi sandale pentru bărbați, realizate cu atenție. Dacă preferați un pic mai multă atmosferă de supraviețuire, alegeți modele sportive.

Cele mai bune sandale de trekking

Sandalele sport sunt concepute în primul rând pentru a ține bine piciorul. Acestea sunt încălțăminte care merită purtate în timp ce mergeți sau jucați badminton. De asemenea, sunt perfecte pentru conducerea unei mașini și caiac. Au curele reglabile, branțuri robuste și tălpi de cauciuc rezistente la abraziune. Croiul lor este imediat asociat cu excursiile de vară. Dacă ești unul dintre bărbații care se simt cel mai bine în pantaloni militari sau pantaloni scurți de trekking, acest model se va potrivi perfect stilului tău de viață.

Sandalele pentru bărbați sunt încălțăminte de vară confortabilă. Dacă doriți să creați stilizări originale, urbane, alegeți modele din piele de înaltă calitate. Puteți alege între flip-flops, sandale clasice sau gladiator. Fanii ținutelor sportive și de trekking pot purta modele sportive cu curele solide și Velcro puternic vara.