Blog

Înregistrări recente
Martensy, cea mai confortabilă încălțăminte pentru toamnă și iarnă Cum să aibă grijă de încălțăminte din piele? Încălțăminte casual pentru stil casual - cum să le poarte? Picioare alunecoase, abraziuni, cornuri - cum să alegi pantofii să nu sufere? Cizme de toamnă - ce să alegi? Cizme pentru iarnă aspră - ce ar trebui să alegi? Încălțăminte ușoară de mers la serviciu Pantofi sport în stiluri casual Cum să îndepărtați mucegaiul de la încălțăminte? Cum să alegeți tendințele de toamnă 2019 pentru stilizarea dvs.?
2019-11-11
Odată cu creșterea interesului pentru moda anilor 90 ai secolului trecut, martenii au câștigat popularitate. În ciuda faptului că au fost concepute la scurt timp după al doilea război mondial în Germania, nu au ieșit niciodată din modă. Puteți să le asociați cel mai mult cu punk și grung, dar nu sunt încălțăminte doar pentru adolescenți. În acest articol veți găsi informații despre ele și mai multe sugestii de styling.
2019-11-03
Pantofii din piele necesită îngrijire și atenție. De ce? Acest lucru se datorează în primul rând faptului că cheltuim mult mai mult pentru astfel de încălțăminte decât pentru încălțăminte din plastic. Deci vrem să le prelungim viața. Al doilea motiv este confortul de utilizare - pantofii din piele sunt extrem de confortabili, se adaptează la picior și garantează plăcerea de a purta chiar și atunci când îi avem pe picioare ore întregi. Așadar, vă sugerăm cum să aveți grijă de încălțăminte din piele pentru a le asigura longevitatea? Cunoașteți sfaturile noastre!
2019-11-03
Fiecare are propriile preferințe în ceea ce privește stilul în care se îmbracă. Dacă alegeți zilnic combinații mai libere și mai confortabile, garderoba dvs. nu ar trebui să lipsească de pantofi sport. Vă sfătuim cum să le combinați cu stilizări casual și dezvăluim ce modele sunt succesul acestui sezon!
2019-11-03
Din motive estetice și de modă, puteți expune adesea picioarele la încălțăminte incomodă, cum ar fi tocurile prea înalte sau pantofii la dimensiuni de neegalat. Pantofii inconfortabili și nesănătoși pot duce la abraziuni dureroase, cornuri și chiar haluze. Din acest motiv, merită să vă amintiți că îngrijirea picioarelor este o investiție în sănătatea dvs. Verificați cum să alegeți pantofii pentru a nu suferi.
2019-11-03
Sărbătorile s-au încheiat imperceptibil. Zilele sunt din ce în ce mai scurte, mai reci și mai sumbre. Așa că este timpul să vă schimbați garderoba pentru a se potrivi vremii de toamnă. Pantofii de bună calitate joacă un rol important aici - ar trebui să fie confortabili, calzi și de preferință impermeabili. Nu se poate ascunde că toamna vremea își poate aduce amploarea. Vă sugerăm ce ghete pentru toamnă să alegeți și ce modele sunt în prezent fierbinte!
2019-11-03
Iarna șoferi surprinzătoare de ani de zile. Deși vin lunile reci și este timpul să pui anvelope de iarnă - șoferii sunt surprinși. Nu-l lasa sa te surprinda in ceea ce priveste moda. Asigurați-vă că aveți cizme de iarnă în avans. Acestea ar trebui să fie calde, impermeabile și extrem de confortabile. Vă sugerăm ce va fi cel mai bine pentru femei și care pentru bărbați!
2019-11-03
Toamna și iarna sunt perioada anului în care suntem nevoiți să purtăm încălțăminte grele, calde și impermeabile. Datorită acestui fapt, vom asigura un confort termic adecvat și vom reduce riscul de răceală. Cu toate acestea, este greu de imaginat petrecerea întregii zile de muncă în astfel de încălțăminte. Așadar, vă sugerăm care pantofi ușori de mers la locul de muncă vor fi cei mai buni. Vă prezentăm modele potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei.
2019-11-03
Adidași, adidași, adidași, adidași - există multe tipuri de încălțăminte sport. Toate au un lucru în comun - comoditatea. Așadar, este dificil să le porți doar pentru activități sau sport, deoarece le poți folosi în fiecare zi. Deci pantofii sport sunt perfecti pentru stilizări casual. Cum să le alături? Ce modele ar trebui să alegeți să arate elegant? Să vedem!
2019-11-03
Când pregătești pantofi pentru noul sezon, poți întâlni o surpriză neplăcută. Învelișul alb pe încălțăminte, ușor de observat în special pe un pantof negru, se poate dovedi a fi mucegai. Uneori, culoarea raidului este gri, verzui sau maro. O vei recunoaște cu siguranță prin mirosul neplăcut de mușeț caracteristic subsolurilor. O astfel de matriță poate fi găsită atât pe încălțămintea naturală, cât și pe cea din plastic. Cum să te descurci cu ea? Cum să îndepărtați mucegaiul de la încălțăminte?
2019-10-29
De obicei pantofii sunt tratați ca un plus la stil, dar în acest sezon există atât de multe opțiuni nebune, încât merită să încercați ceva nou. Dacă vă este teamă că acest tip de variație nu este potrivit pentru utilizarea de zi cu zi, atunci acest articol vă va răzgândi.
2019-10-16
Nu cunosc o femeie care să nu aibă cel puțin o pereche de pantaloni în garderoba ei și cu siguranță îi ai și pe ei. La intensitatea vieții, sunt mult mai practice decât rochiile și fustele. Trebuie să vă întrebați vreodată ce pantofi să alegeți pentru un anumit model care să vă arate cât mai bine, iar acest articol vă va ajuta în acest sens.
2019-10-04
Calendarul de toamnă a început recent, iar primele frunze galbene au apărut pe copaci, ceea ce înseamnă ultimul clopot care a cumpărat încălțăminte nouă.
2019-09-16
Continuând articolul precedent, de această dată vom avea în vedere pregătirea altor încălțăminte de toamnă pentru toate expedițiile ploioase. În garderoba noastră, cu siguranță, avem o mare varietate de încălțăminte de care trebuie să aveți grijă într-un mod adecvat. Nu orice persoană folosește și omologi din piele. Să luăm în considerare modul de îngrijire a altor încălțăminte cu puțin timp înainte de sezon.
2019-09-09
Încălțămintea din piele este obligatorie în aproape fiecare anotimp. Datorită lor, puteți alege stilizări grozave și, în același timp, aveți garanții că pantofii vor rezista la cele mai dure fluctuații ale vremii. Cu toate acestea, nu puteți lăsa singur încălțămintea din piele. Ce înseamnă exact acest lucru? Că merită să aveți grijă de ele în mai multe moduri diferite. Datorită acestui fapt, vom extinde plăcerea de a merge în ele pe tot parcursul toamnei.
2019-09-03
Iarna nu este cel mai popular moment pentru a te căsători. Cu toate acestea, unele cupluri decid să se căsătorească în sezonul de iarnă din cauza termenului scurt, a prețului mai mic sau pur și simplu a preferințelor. Atunci apare întrebarea printre invitați - ce pantofi de nuntă de iarnă? Trebuie să luați pantofi pentru o schimbare? Sau poate pot în pompe sau pantofi? Risipim orice îndoială și sfătuim ce model să alegeți!
2019-09-03
Vara este cu siguranță perioada cea mai populară pentru nunți. Tinerii se bucură de bunăvoie de farmecele vremii oferite de această perioadă. Pentru oaspeți este, de asemenea, un moment convenabil - vacanțele sunt favorabile sărbătorilor și excursiilor, iar vremea de afară încurajează să se întâlnească cu cei dragi și să petreacă până în zori. Cu toate acestea, apare întrebarea - ce pantofi pentru o nuntă de vară! Am decis să adunăm cele mai importante informații pentru a vă ajuta să luați această decizie. Iată sfaturile noastre!
2019-09-03
Zile în creștere, temperaturi mai ridicate și soare puternic strălucitor fac ca primăvara să fie sezonul ales cu nerăbdare pentru nunți. De la mijlocul lunii martie până în iunie, modelul vremii variază foarte mult, motiv pentru care există îndoieli cu privire la ce pantofi să poarte primăvara. Așa că am decis să pregătim o mână de inspirație care vă va ajuta să luați o decizie. Vă sfătuim cu privire la ce pantofi pentru o nuntă de primăvară vor funcționa pentru doamne și domni!
2019-09-03
Toamna poloneză aurie - soarele este ușor întunecat, culorile aurii ale frunzelor și temperaturile încă relativ ridicate înseamnă că septembrie și octombrie sunt luni în care cuplurile tinere decid să jure să iubească mormântul. Totuși, uneori vremea dezamăgește, așa că invitații la nuntă se întreabă ce ținută să se pregătească pentru ziua respectivă. Vă sfătuim ce pantofi pentru o nuntă vor fi cei mai buni!
2019-08-19
Această întrebare este pusă nu numai de doamne, ci și de domni. Pantofii sunt partea din garderoba care nu este niciodată prea mare, mai ales că anotimpurile se schimbă atât de repede. Iar vremea de vară nu este întotdeauna frumoasă și caldă. Am fost deja întâmpinați până în august - o lună în care apar tot mai multe furtuni și ploi abundente.
2019-08-12
Ne punem această întrebare - DA! - chiar acum. Deși este abia la jumătatea lunii august, merită să vă uitați în dulapul dvs. în acest moment. Poate că sezonul sărbătorilor s-a terminat, dar avem timp să facem curățenie înainte de toamnă.
2019-08-04
Cizmele elegante pentru glezne pentru femei sunt în prezent unul dintre cele mai populare tipuri de încălțăminte. Alegerea este uriașă - atât cizmele de pe pană, cât și pe post, precum și putine confortabile pot fi stilizate astfel încât să pară elegante și cochete, în același timp fiind foarte funcționale. Este important să alegeți încălțăminte care să fie de înaltă calitate, durabilă și stabilă. Vă sugerăm ce ghete elegante de gleznă pentru femei merită să alegeți în acest sezon!
2019-08-04
Alegerea pantofilor potriviți pentru copii nu este atât de ușoară. Îngrijorat de siguranța copiilor noștri, dorim să alegem astfel de încălțăminte care să asigure confortul, stabilitatea piciorului și să nu frece sau să slăbească copilul. Un aspect important îl reprezintă și materialul adecvat din care sunt confecționate. O alegere bună care va asigura stabilitatea adecvată pentru picioarele copiilor va fi cizmele înalte de gleznă. În articolul de mai jos, vă vom sfătui care pantofi ar trebui să fie cei mai buni pentru glezna copiilor.
2019-08-04
Vara, garderoba este plină de rochii colorate, aerisite și pantaloni scurți. Imediat ce temperatura crește, înlocuim întregul dulap cu unul ușor și confortabil. Multe femei se întreabă însă care sunt pantofii de vară pentru a decide. Este important să fie aerisite și confortabile de purtat, dar și la modă și confecționate din materiale adecvate. Venim să vă ajutăm și să vă sugerăm ce pantofi de vară ar trebui să fie aleși în acest sezon!
2019-08-04
Atunci când alegem o excursie la munte cu copiii, ne întrebăm adesea ce încălțăminte să alegem. Ne dorim să fie confortabil, confortabil și durabil. De asemenea, este important să oferiți piciorului copilului o stabilizare și o amortizare adecvată. Vă prezentăm propunerile noastre de încălțăminte la munte pentru copii.
2019-05-07
Accesul la călătoriile străine înseamnă că și pentru noi polonezi, vara poate dura un an întreg. Deși sezonul oficial va începe doar la începutul lunii iunie, mulți turiști aleg să plece în aprilie sau mai. Amintiți-vă să luați pantofi de înot practic pentru călătorie. Dacă vrem să cerem șic în zona hotelului, să alegem unul dintre modelele la modă pentru sărbătorile din acest an.
2019-05-07
Când ne imaginăm ce arată o femeie frumoasă, încrezătoare și sexy, locul principal din imagine este luat de pini. Toci înalte, care conform casei de modă nu trebuie să fie mai mici de 9 centimetri, au devenit un element de dorit al codului de îmbrăcăminte în marile corporații și un atribut valoros al feminității în timpul întâlnirilor. Cine a inventat tocurile și cum a intrat acest tip de încălțăminte în canonul de modă?
2019-05-07
Încălțăminte masivă, masivă, modelată pe modele militare, care este asociată în primul rând cu subculturi concentrate pe genuri specifice de muzică - rock, punk și metal. Acesta este modul în care puteți descrie lutul dvs. pe scurt. Pantofii cu legături caracteristice, fețe mari de piele și tălpi solide iubesc mii de adolescenți și adulți - femei și bărbați din întreaga lume. Vă sugerăm să creați stilizări cu glas în rolul principal, că proprietarii lor arată și se simt feminin.
2019-05-07
Adidașii au intrat permanent în canonul de modă pentru copii și adulți. Această încălțăminte sport confortabilă se potrivește mai multor stiluri. Părinții sunt bucuroși să cumpere adidași pentru copiii lor, deoarece sunt ușor de pus pe ei, sunt ușori și arata grozav pe picior. Ce sa caute atunci cand cautati pantofii perfecti si care sunt cele mai bune adidative pentru un copil?
2019-05-07
Începutul primăverii este cel mai bun moment pentru a începe sezonul de bicicletă. Călătoria de agrement cu bicicletă nu necesită echipament specializat. Dacă numărul de pe contor crește în fiecare zi, merită să ne gândim la încălțămintea pentru biciclete. Mulțumită lor, mișcarea pe două roți va fi o adevărată plăcere. Ce încălțăminte pentru ciclism va fi cel mai bun?
2019-05-07
În fiecare vară, când căldura se toarnă de pe cer, iubitorii de modă se întreabă cum să combine un aspect elegant cu un sentiment de confort. O idee interesantă este crearea unui stil cu pantaloni elegant în rolul principal. Pantalonii scurți sunt aleși de bunăvoie atât de bărbați, cât și de doamne și constituie un element obligatoriu al unui garderobă de vară. Vă sugerăm ce pantofi va fi cel mai bun pentru pantaloni scurți în sezonul viitor.
2019-05-07
Alegerea primelor pantofi pentru un copil poate deveni o provocare pentru părinți. Mulți chirurgi ortopedici sunt sfătuiți să imbrace picioarele copilului gata să ia primii pași în pantofi potriviți corespunzător. Părinții au adesea îndoieli și se întreabă ce încălțăminte să aleagă, astfel încât copilul să învețe să meargă în mod corespunzător. Vă sugerăm ce primii pantofi pentru copii vor fi cei mai buni.
2019-05-07
Fiecare mamă visează că copilul ei arată frumos și elegant în timpul primei Împărtășiri. În luna mai, puteți admira copii frumos îmbrăcați adunați în fața bisericilor - fete îmbrăcate în rochii albe cu coroane împletite în păr și băieți în costume. Vă sugerăm ce pantofi să fie cel mai bine pentru un copil pentru Prima Împărtășanie.
2019-05-07
Când căldura se toarnă de pe cer și orașul acoperă strălucirea aerului fierbinte, mersul în pantofi acoperiți este un adevărat sacrificat. Modelele canonice s-au schimbat de mult și sandalele au devenit un element important al stilului urban. Bărbații din țările mediteraneene au o mare influență asupra tendințelor de vară. Bărbații de acolo au stăpânit crearea de stilizări confortabile și la modă. Sugerăm ce sandale poate purta un bărbat elegant.
2019-05-07
Adidașii sunt, fără îndoială, unul dintre cele mai populare și cele mai uzate pantofi. Acestea combină generații și profesii - sunt purtate de vedete de rock, actori, jurnaliști, bloggeri, precum și copii de școală primară. Moda pentru tălpile caracteristice, albe a fost în mod continuu în lume de câteva decenii. De unde au venit adidașii și ce i-au făcut atât de faimoși?
2019-05-07
Coco Chanel și Greta Garbo, când au împrumutat costume din garderoba bărbaților, știau ce fac ei. Doamnelor arata grozav in pantaloni in racheta si jachete. Acest set este o uniformă confortabilă care poate fi stilizată în mod liber. Ea funcționează excelent în timpul evenimentelor oficiale și a adunărilor sociale. Vă sugerăm ce pantofi se potrivesc cel mai bine unui costum pentru femei.
2019-03-31
Primăvara va veni la noi în câteva săptămâni. Parcurile și piețele urbane vor fi umplute cu pietoni și iubitori de sporturi în aer liber. Timpul mai cald este un moment minunat pentru a începe aventura cu alergarea în teren și de a lucra la cifra înainte de vară. Cea mai importantă este pregătirea corespunzătoare pentru jogging. Vă sugerăm ce pantofi de femei vor fi cele mai la modă în primăvara anului 2019.
2019-03-31
O excursie la o călătorie de afaceri necesită ambalarea de haine și accesorii corespunzătoare. Pe loc, trebuie să prezentăm elegant în timpul întâlnirilor oficiale și în timpul liber, care cu siguranță vor fi planificate cu atenție de către organizator. Acest lucru înseamnă că într-un ambalaj bine ambalat trebuie să fie seturi formale și costume casual. Vă sugerăm ce pantofi pentru femei și bărbați să alegeți pentru o călătorie de afaceri, să vă simțiți confortabil și să arătați grozav.
2019-03-31
Sosirea primăverii este un moment pentru plimbări și activități în aer liber pentru cei mai tineri. După cum spun scandinavii - nu există vremuri proaste, doar îmbrăcăminte necorespunzătoare. Prin urmare, oferim copiilor noștri cizme de primăvară la modă, în care micuții vor putea să se plimbe în voia zilelor ploioase de ploaie și să ducă în bălți. Vă sfătuim să alegeți cum să alegeți bebelușii pentru a vă simți confortabil și să vă bucurați de cei mai tineri.
2019-03-31
Mergând în străinătate este o mare oportunitate de a învăța despre diferite culturi, de a descoperi arome și de a admira priveliștile frumoase. Cel mai bine este să explorați locații noi pe cont propriu, folosind mijloace locale de transport sau doar mersul pe jos. Expedițiile independente, în care țările străine se cunosc pe propriile picioare, reprezintă o modalitate sigură de a crea amintiri. Când vă planificați o călătorie în străinătate, trebuie să aveți grijă de încălțăminte adecvată. Vă ajutăm să alegeți pantofii care vor funcționa cel mai bine în timpul călătoriilor turistice.
2019-03-08
Încă o dată, revenim la subiectul încălțămintei sportive. Nu e de mirare - anul acesta merită să pariem pe o activitate sportivă și sănătoasă, datorită căreia vom revigora după iarnă. Rularea și ciclismul devin din ce în ce mai populare, precum și diverse tipuri de jocuri de echipă. Deci, să ne găsim în toate astea. De asemenea, folosiți încălțămintea noastră sport care este recomandată să cumpere!
2019-03-01
Domnilor, este timpul pentru tine! Primăvara se apropie rapid. Doamnele au făcut deja selecția inițială de pantofi și știu ce să se aștepte în noul sezon. Ei știu, de asemenea, ce să cumpere pentru a vă simți frumos și la modă, indiferent de sezon, chiar și cel mai ploios. Și oamenii? Ei nu pot fi lăsați în urmă!
2019-02-23
Suede pantofi s-au bucurat de popularitate neclintit de mai mulți ani. Acest tip de încălțăminte este mare, iar modelele bine concepute pentru femei și bărbați merită atenție. Menținerea aburului acestui material curat necesită un pic mai mult de lucru decât în cazul pieilor de cereale. Farmecul suedei constă în textura sa frumoasă și moale, motiv pentru care ar trebui să ne amintim de impregnarea și îngrijirea adecvată a încălțămintei aproape după fiecare ipoteză. Vă sfătuim cum să învățați să aveți grijă de o pereche de piele de căprioară, astfel încât curățarea să nu dureze prea mult, iar pantofii arătați bine pentru o perioadă lungă de timp.
2019-02-23
Pentru mulți studenți de liceu, un bal este o oportunitate de a alege primii pini în viață. Pompele pe un stâlp subțire încântă cu farmecul lor. Aceste pantofi aranjate arată foarte elegant în combinație cu o rochie elegantă, ele sunt, de asemenea, o modalitate de a adăuga feminitatea fiecărui adolescent. Vă sfătuim să căutați la alegerea pinilor, astfel încât să nu se dovedească a fi o achiziție pentru o singură parte.
2019-02-23
Temperatura exterioară indică mijlocul iernii, dar pe podiumuri puteți simți rafalele clare ale primăverii. Așteptăm cu nerăbdare sezonul următor. Putem face așteptările noastre mai plăcute, făcând prima noastră cumpărături de primăvară. Mai jos vă sugerăm ce pantofi cele mai la modă vor fi în primăvara anului 2019!
2019-02-23
Alegem primii pantofi eleganți pentru un băiat cel mai adesea pentru comuniune și un examen la sfârșitul liceului sau școlii elementare. Dacă nu există multe ocazii oficiale în viața unei persoane tinere, cel mai adesea vom fi în ultimul an înainte ca următorul cuplu să fie ales din nou. Barul este suspendat foarte înalt - pantofii trebuie să-i mulțumească pe adolescent și să fie atât de versatili și confortabili încât să poată fi puse pe baluri și examene. Vă sfătuim să alegeți cele mai bune pantofi pentru un absolvent de liceu.
2019-02-15
Ne confruntăm cu un alt al doilea articol din seria de trivia pentru încălțăminte. În mod excepțional, ne vom întoarce puțin în timp, amintim mai întâi vârsta apropiată de noi și se termină cu figura lui Marie Antoinette. Înainte de a veni, merită să te întrebi dacă pantofii pot fi ... un simbol al fericirii? Da! Se pare că, în Asia, adesea, în clădiri se introduc foarte mulți pini frumoși când le aducă. Ei trebuie să aducă prosperitate locuitorilor noi!
2019-02-08
Veți găsi cu siguranță aceste pantofi caracteristice într-o culoare galbenă, aproape de muștar. Ele reprezintă un simbol al succesului în industria încălțămintei. Timberland sa născut în America, exact în SUA, acum 50 de ani. Popularitatea lor, totuși, nu se diminuează, dimpotrivă - din ce în ce mai des, designerii de modă le folosesc pentru stilizările lor, indiferent de momentul în care au fost creați. În prezent, de asemenea, timberland este un simbol al pantofilor de bună, durabile, care nu merită să renunțe.
2019-01-30
Subiectul de astăzi al textului următor este întrebarea cu privire la numărul de pantofi. Femeile au cel mai bun răspuns - încă mai am puțin. Gentlemenii nu au nevoie de atât de multă încălțăminte, dar uneori merită să se încurce și să se întrebe dacă uneori niște pantofi nu ne lipsesc uneori? Și cu siguranță este! Ar trebui să avem pantofi nu numai pentru mersul pe jos de zi cu zi, cel puțin două perechi, dar și pantofi pentru evenimente speciale sau sărbători. În dulapul pentru femei, călcâiele sau pantofii cu toc înalt vor fi obligatorii, subliniind rochia. Și pentru bărbați, pantofii lacuite și elegante reprezintă baza fără care nu vă puteți mișca!
2019-01-18
Îți plac pantofii la fel ca noi? Sigur! De aceea, această săptămână de lucru se încheie cu o intrare scurtă despre nu atât de mult despre pantofi și felul lor, ci și despre fapte interesante despre pantofi. Dacă doriți să aflați câteva fapte interesante, vă invităm să citiți primul dintre aceste intrări de blog pe blogul ButyModne.pl!
2019-01-13
Acestea sunt cel mai adesea asociate cu acasă, ele doar aduc înapoi amintiri bune și de a proteja împotriva unui pod rece, în special în toamna sau iarna. Fără ei, e greu. Picioarele goale necesită o legare decentă, iar șosetele alunecă pe ringul de dans. O alegere logică și practică va fi achiziționarea de papuci, ceea ce ne va face fericiți. Amintiți-vă să nu le cumpărați numai pentru copii - libertatea de design face adulții să fie bucuroși să le poarte.
2019-01-09
Iarna este momentul perfect pentru a construi imunitatea copilului. Să nu renunțăm la plimbări și activități comune în aer liber - făcând un om de zăpadă sau aruncând bulgări de zăpadă - chiar și atunci când zăpada se află lângă fereastra zăpezii, iar frigul ne prindă în nas. Să avem grijă de hainele potrivite, astfel încât copilul nostru să nu se supraîncălzească sau să transpire. Pantofii sunt, de asemenea, importanți, datorită cărora puteți traversa trotuare cu zăpadă și puteți sări în snowdrifts. Care vor fi cele mai bune cizme de zăpadă pentru copiii de mai mulți ani?
2019-01-09
În ultimul trimestru al anului, când trebuie să implementăm planuri de vânzări și cumpărare, ne mutăm în fiecare zi în oraș, încercând să arătăm profesioniști și reprezentativi la întâlniri cu clienții. În condiții meteo nefavorabile, să avem grijă de unul dintre cele mai importante elemente ale costumului, ceea ce ne ajută să facem o primă impresie bună - pentru pantofi. Încălțămintea potrivită ar trebui să fie caldă, să nu se dezghețe în ploaie, confortabilă și, mai presus de toate, elegantă. Vă sugerăm ce pantofi va fi cel mai bun pentru iarnă pentru un bărbat la modă.
2019-01-09
În ziua în care copilul nostru se duce la grădiniță pentru prima dată este un eveniment grozav. Pregătim copilul până acum pentru câteva luni - discutăm despre jocuri, colegi, mese festive. Avem, de asemenea, un ansamblu de prescolari care conține pantofi adecvați pe care copilul nostru le va avea în picioare în fiecare zi timp de mai multe ore. Vă sugerăm ce modele vor fi cele mai bune pentru grădiniță.
2019-01-09
Suntem pe cale să începem pregătirea pentru petrecerea de Revelion. Indiferent de locul în care petrecem această seară specială, să ne amintim despre noi înșine în căldura organizației. Rochia și machiajul de planificare sunt foarte distractive și emoții frumoase. Să alegem îmbrăcăminte la modă, accesorii potrivite și pantofi fenomenali pentru a vă simți minunați și cu un zâmbet pentru a vă bucura de Anul Nou.
2019-01-02
Anul Nou este în spatele nostru, iar carnavalul este înaintea noastră. Aceasta este perioada în care trebuie pur și simplu să jucați, indiferent de tot. Dar, pentru a face acest lucru, pe langa o mare petrecere, ar trebui sa gasiti si o stilizare frumoasa, unica in care veti simti ca o stea. Cum se face? Personal, vă sfătuim să începeți cu ... pantofi! Aceasta nu este o abordare tradițională, dar pantofii trebuie să decidă cât de bine va fi la petrecerea de carnaval.
2018-12-19
Mukluki este o tradiție care nu ne este cunoscută de polonezi, dar este cunoscută altor națiuni. Mukluki au fost în mod tradițional făcute din piele de animale - reni sau foci, dar astăzi în secolul XXI, produse similare nu sunt vândute. Nu schimbă faptul că numele funcționează în continuare. Sunt cizme de iarna, cusute din diverse materiale. Nu sunt cizme tipice de zăpadă și cizme. Mukluki au ceva în ele! Merită folosită și încântată ultimele zile ale anului 2018!
2018-12-16
În timpul iernii, când există zăpadă afară, iar frigul se freacă de picioare, alegem pantofi care păstrează căldura. Puneți cizme izolate, lungi sau cizme solide de zăpadă să stați la stația de autobuz sau dacă îndepărtarea zăpezii din mașină nu sa terminat cu îngheț. Încălțămintea potrivită își îndeplinește perfect funcția în exterior. Dar ce să facem după ce veniți la un birou cald?
2018-12-16
Crăciunul se apropie rapid. Acesta este un moment special pe care îl vom petrece împreună cu familia și prietenii. Decorul apartamentului, meniul și locul de decorare a pomului de Crăciun sunt atent planificate. În nebunia pregătirilor, să ne amintim de noi înșine. Să facem un moment și să alegem costume în care să ne simțim deosebite în timpul cinei de Crăciun și mese solemne. Ce pantofi sunt cel mai bine stabilite pentru adunările de Crăciun de familie?
2018-12-16
Bara de mercur pe termometre a scăzut sub -10C, iar cele mai mari înghețuri au fost înfășurate cu eșarfe suplimentare. În această vreme este foarte ușor să se răcească, așa că aveți grijă de voi. Este timpul să vă schimbați pantofii de toamnă favoriți pentru încălțăminte de încălțăminte solidă și caldă. În fiecare an, vă confruntați cu o dilemă de a arăta inteligent și de a îngheța sau de a alege încălțăminte caldă, dar de modă pentru iarnă? În mod inutil!
2018-12-16
Iarna este asociată cu o canapea confortabilă, papuci calde și ciocolată delicioasă, nu activitate fizică. Practica arată, totuși, că sentimentul de fericire va fi doar temporar - luni în urmă vor trece în curând și vom rămâne cu kilograme în plus. Prin urmare, înainte ca toată lumea să își amintească costumele de îmbăiat presate în garderobă, putem deja să facem o formă de viață. Iarna nu este o scuză! Când fereastra este înghețată, putem începe aventura cu sport în sala de gimnastică din clubul de fitness local. Banda de alergare așteaptă să-și pună picioarele pe ele. Tot ce avem nevoie este pantofii potriviți.
2018-12-14
Acesta este primul nostru articol din anii de dinainte de Anul Nou, în care propunem nu numai încălțăminte confortabilă pentru exerciții, ci și una din rezoluțiile de Anul Nou. Fiecare dintre noi trebuie să aibă grijă de sănătatea noastră. Avem sportul de a alege, de la culoare, dar fără o deghizare adecvată nu ne va plăcea. Pantofii confortabili vor putea satisface numai atunci când abordăm serios acest subiect. Cum se face, totuși? Cum cumperi aceste pantofi de calitate, de calitate superioară? Despre acest lucru în articolul de astăzi.
2018-12-06
Confortabil. Acest lucru va fi confirmat de către fiecare femeie care a trebuit să petreacă în tocuri prea înalte pentru mai mult de două ore și ridicându-se. Fiecare pereche de pantofi se poate dovedi a fi grozavă, dacă le combinăm cu întreaga stilizare, rochie sau pantaloni eleganți. Această alegere este a noastră, dar merită să ne amintim cum să alegeți un astfel de costum înainte de a cumpăra articole individuale. Programarea vă va ajuta să evitați dezamăgirile - pentru cine sunt, nu? Prin urmare, ...
2018-11-28
Snowboots. Cel mai probabil, ele sunt asociate cu încălțămintea pentru copii, nu foarte moderne și crude. Cu toate acestea, dorim să arătăm cu acest articol că acest tip de pantofi este foarte necesar. Nu numai pentru că se ocupă de zăpadă pufoasă, ci pentru că oferă o căldură maximă fără probleme. Este cunoscut, piciorul înmuiat este un picior bolnav - pantofii răi nu oferă nici o protecție împotriva răcelii sezoniere și nici unul dintre noi nu vrea să fie bolnav, mai ales pentru că sărbătorile sunt chiar la colț.
2018-11-20
Cizmele de iarnă pentru copii sunt întotdeauna o mare provocare. Ele nu pot fi doar frumoase. Acestea trebuie să fie confortabile și să protejeze picioarele mici de frig și zăpadă, precum și plușul. De asemenea, acestea trebuie să fie potrivite, datorită posibilității unor boli inutile și periculoase. Deci, cum potriviți perfect încălțămintea pentru copii? Ce formă ar trebui să aibă încălțămintea pentru distracție în zăpada însăși, plăcere pură?
2018-11-14
Frumoasa toamnă poloneză se termină încet. În clipa în care ochiul trece, noiembrie dispare și nu mai vorbim de septembrie și de octombrie. Cum acest sezon ploios a fost foarte iertator și ne-a oferit o mulțime de vreme însorită, sperăm că iarna nu va da în zăpadă și în cele din urmă vom avea un Crăciun alb.
2018-11-09
Mai presus de toate, trebuie să ne amintim că nici un om nu este în viață. Putem avea - și merită să facă acest lucru - câte trei perechi de pantofi de toamnă diferite, datorită cărora ne vom simți mai bine. Putem cumpăra pantofi eleganți, originali, de exemplu, pentru petrecerea lui Andrew, pantofi de zi cu zi și pantofi pentru ocazii speciale, care sunt foarte confortabile și indestructibile.
2018-10-30
În fiecare an, cizmele sunt pantofii cel mai adesea aleși de femei în fiecare oraș. Ele sunt unice universale și se potrivesc fiecărei stilizări și fiecărei situații. Genunchii de genunchi sunt o necesitate pentru fiecare femeie din dulap, așa că ne grăbim cu câteva fapte interesante despre stilizarea asociată cu aceste pantofi. Femeile care aleg cizmele pot fi foarte distractive in acest sezon. De ce? Nu numai pentru că cizmele de curând sunt la modă cu un vârf ridicat, dar și pentru că merită să alegeți diferite culori de toamnă ale acestui tip de încălțăminte.
2018-10-12
În acest sezon cele mai populare sunt cizme de diferite tipuri, dar - nu doar orice. Acestea se referă în primul rând la un accesoriu frumos și atractiv, cum ar fi jeturi, butoane, patch-uri și chiar șireturi groase. Multe modele de încălțăminte din această toamnă ne fac să le purtăm, și nu numai pentru stilizări libere, ocazionale. De asemenea, pentru cei mai exigenți și mai eleganți. Cum se conectează? Mai întâi de toate, cu îmbrăcăminte exterioară. Ciorapi de ghete cu gheare sunt utile pentru hainele și hainele. Pentru a obține acest gheare, merită să cumpărați pantofi cu un lanț sau cu știfturi plate decorative adăugate pe lateral, care subliniază caracterul feminin. Aceasta este o veste bună pentru femeile care prețuiesc independența, frumusețea feminină și un pic de nebunie în a-și modela hainele.
2018-10-05
Guanys sunt asociate în primul rând cu mișcările tineretului, nu în întregime feminine - dimpotrivă. Cu toate acestea, cizmele, ca pantofi pentru cădere, pot funcționa perfect ca înlocuitor pentru cizme și cizme, pentru care este încă prea cald. În prezent, vedem multe perechi interesante din aceste pantofi care vor atrage atenția fiecărei femei. De ce?
2018-09-26
Pantofii pentru femei în toamnă sunt o problemă controversată. Există multe tipuri și modele frumoase și nu se poate spune fără echivoc că acest și acest pantof vor fi visul sezonului toamna / iarna 2018/19. Între timp, trebuie să decideți rapid. Aerul rece a adus nori și ploaie în Polonia. Poate fi frumos pentru colectorii de ciuperci, dar nu pentru doamnele care trebuie doar să găsească perechea perfectă de pantofi pentru ei înșiși.
2018-09-19
Wellingtons este o pereche de pantofi pe care cu siguranță ne asociem cu copii, bălți și grădini. Fiecare dintre aceste asociații este suficient de bună pentru a întreba: ce galoși îmi vor fi necesare în acest sezon. Marea majoritate dintre noi am uitat cum este să fii copil. Nu ne aruncăm în bălți și nu suntem peste ei, ordonând impresii simple, dar frumoase. Nu schimbă faptul că nu trebuie să sarăm prin bălți - de exemplu pe drumul spre lucru, când suntem foarte târziu.
2018-09-07
Toamna! Aș vrea să spun, dar se știe că, în septembrie, ascundem încet pantofii de vară, înlocuind pantofii cu cizme și sandale pentru cizme. De asemenea, vremea se deteriorează rapid - există ploi grele și prelungite, iar lumea se îneacă în picături și frunze colorate. De aceea merită să cumpărați pantofi care nu vor provoca probleme. Sezonul ploios este momentul potrivit pentru a vă ventila și a adăuga ... încălțăminte nouă! În postul de astăzi vă vom spune cât de ușor este să cumpărați astfel de pantofi online.
2018-08-29
Pantofii școlii reprezintă o parte foarte importantă a layout-ului din septembrie. Deși atenția părinților și a copiilor se concentrează pe plicuri de școală, notebook-uri, precum și cazuri de creion, pantofi și haine sunt la fel de necesare. Nu toți părinții știe în cele din urmă ce pantofi să aleagă pentru copilul sau adolescentul care merge la o nouă școală sau o nouă clasă.
2018-08-24
Intrarea neobișnuită a zilei se va referi la partea preferată a deținătorilor de pantofi - achizițiile lor. Cumpătarea de pantofi nu este doar activități plăcute, ci și foarte lungă, mai ales dacă întâlniți brusc cea mai bună promovare din viața noastră. Deși sărbătorile se apropie de sfârșit, puteți cumpăra mai multe perechi de flip-flops și sandale în magazine. Pentru ce?
2018-08-15
Cumpararea pantofilor potriviti nu a fost niciodata usoara - acest lucru se aplica tuturor tipurilor de pantofi cu care ne ocupam. Uneori, cu toate acestea, cumpărăm multe perechi de adidași și adidași, care sunt pur și simplu inutile. De ce? Unele dintre ele sunt distruse rapid, deoarece nu sunt de bună calitate sau sunt folosite prea des de noi. Există mai multe modalități, pe lângă cumpărarea de pantofi de bună calitate, care merită observate, dacă doriți să vă bucurați de mai mult de un an pentru un anumit model de pantofi. Mai întâi de toate, trebuie să aveți întotdeauna grijă de încălțăminte, adică purtați-le pentru a nu distruge partea din spate și, de asemenea, să nu vă amestecați picioarele. Datorită acestui lucru vom salva de asemenea vârful.
2018-08-12
Astăzi, titlul lung va fi un pic cald, deși jumătatea lui august va trece în curând. Cu toate acestea, aerul cald și timpul de vacanță încorporat încurajează scrierea înregistrărilor de vacanță și asta este ceea ce facem astăzi. Întrebarea adresată în titlu nu este cu siguranță cea mai ușoară, mai ales dacă mergem, de exemplu, în weekend. Avem un bagaj mic cu noi, ceea ce nu ne permite să adăugăm la ele o pereche de pantofi inutile la prima vedere. Dar ești sigur? Uneori avem nevoie de o pereche suplimentară de pantofi?
2018-08-01
Pantofii din piele sunt încălțăminte pe care ar trebui să le avem în dulapul nostru, cel puțin pentru vară sau iarna. Astfel de pantofi nu sunt doar extrem de rezistente, dar, de asemenea, arata frumos. Ele sunt potrivite pentru o nuntă sau Ajunul Crăciunului. Totul depinde de circumstanțe. Și dacă achiziția lor este simplă și plăcută, îngrijirea acestor pantofi necesită multă răbdare și regularitate. Numai în acest fel vom putea să ne bucurăm de calitatea și estetica lor pentru mai mult timp.
2018-07-25
Cumpărarea de pantofi este un lucru greu. Fiecare femeie ocupată știe despre asta, care nu are timp să se plimbe prin magazinele staționare și să urmărească fiecare pereche îndeaproape. Prin urmare, cu siguranță - după cum puteți vedea - preferăm magazinele online. Datorită calității deosebite a fotografiilor, precum și a unor descrieri foarte clare, alegerea încălțămintei nu este o problemă atât de mare. În plus, când stați acasă, puteți comanda mai multe cupluri, chiar și pentru întreaga familie.
2018-07-17
Aș dori să spun că este cu siguranță confortabil, dar nu ne va ajuta mult în alegerea perechii potrivite de pantofi. De fapt, există multe sfaturi care vă vor ajuta în completarea decorului pentru vizitarea căilor ferate de munte. Astăzi, le-am dori să le colectăm într-un articol sensibil, care va ușura semnificativ problema în alegerea pantofilor pentru trekking.
2017-05-22

Pantofi cu tocuri la cele mai confortabile nu aparțin. Chiar dacă sunt bine conturate și nu ne rănesc oriunde, ele fac picioarele obositoare mai repede, alimentarea sângelui picioarelor este împiedicată și picioarele sunt îndoite neatentiv. Cu toate acestea, unii dintre noi trebuie să poarte tocurile în fiecare zi (de exemplu, când este nevoie de un costum la locul de muncă), alții vor să arate bine și alții doar ca tocurile. Cu toate acestea, nu ne dorim sau ne putem permite să mergem pe tocuri în toate zilele, dar totuși dorim să adăugăm câțiva centimetri. Din fericire, există sfaturi! Talpi și pene vin la noi cu ajutor!

2017-05-08

Cine nu le cunoaște și cine nu le poartă? Ele sunt icoana secolului XX: JEANS!

2017-04-27

Primavara nu ne strica in acest an, dar se apropie week-endul lung al lunii mai! Pleci undeva sau stai acasă?

2017-04-10

Sfântul Paști este deja la centura ta. Întâlniri de familie, mese acoperite cu generozitate, ¼mingus dyngus și "ou" mai devreme la locul de muncă. Uneori, un coleg gelos sau un văr pare să fie gelos. Ce să faci pentru a arăta frumos și festiv?

2017-04-03

Se pare că primăvara sa stabilit pentru totdeauna. Sunteți deja pregătiți pentru curățarea de primăvară și visezi despre începerea rochiilor de vară și a adidaților sau a sandalelor? Știi cum să ai grijă de cizme de iarnă? Dacă nu, atunci va fi necesar să citiți acest articol!

2017-03-26

Te-ai intrebat vreodata in ce pantofi s-ar duce oamenii care reprezinta anotimpuri diferite? În opinia mea, iarnă ar merge în emu și colorate Lady Spring ar veni în mod natural în adidași colorate! Mulțumită pantofilor ei magicieni, fiecare bucată de pământ pe care ea ar pune piciorul ei va înflori! Sunteți de acord cu mine?

Adidații au o istorie și este mai mult decât ar crede cineva.

2017-03-15

Primavara vine repede! Pe gazon puteți vedea mici fragmente de iarbă verde și chiar crocuses sau snowdrops. Încă aveți cizme grele, de iarnă pe picioare? Este prea rece pentru adidași, să nu mai vorbim de pantofi de balet, deci ce să purtați? BOTKI! Iata ce fac cei mai mari fashionisti - Chiara Ferragani, Olivia Palermo si Ines dela Fressange. Ei au cucerit Parisul, Londra ploioasă și New York. Dar ce știm despre ei, la urma urmei, acestea sunt pantofi pentru iarnă. Ei bine, nu! Boots stați cu noi și în primăvară! Și veți vedea de ce!

2016-10-19

Dragostea pentru pantofii cu toc înalt este uneori o iubire fără reciprocitate. De ce sunt acele care ne iubesc atât de mult
inconfortabil?

2016-10-19

Pantofii cu călcâi ne fac să ne simțim mai feminini, mai atrăgători. Ele ne adaugă câteva inci de înălțime, dar și încrederea în sine și recursul sexual. Picioarele noastre devin mai lungi, iar silueta însăși mai subțire. Astăzi, ele sunt asociate cu atributul feminității, dar au fost întotdeauna așa?

2016-10-19

Ar trebui să ai grijă de încălțăminte pe tot parcursul anului. Indiferent de sezon și de vreme, pentru că acestea sunt spectacolul nostru.

2016-10-10

Alegerea încălțămintei potrivite pentru un prescolar este o adevărată provocare! Piciorul copilului este în creștere, deci nu ar trebui să fie deformat de pantofii ales necorespunzător, dar ce înseamnă cu adevărat? Despre astăzi pe blogul nostru.

2016-10-10

Vara se apropie încet, așa că merită pregătit pentru sezonul viitor. Cu toate că septembrie tulbură vremea și vă lasă să uitați de cădere, octombrie va fi mult mai rece. Nu rămâne, deci altceva decât să vă uitați prin garderobă și să vedeți ce ne dorim pentru sezonul de toamnă.

2016-10-03

Cei mai mulți dintre noi cunosc dimensiunea piciorului, știm, de asemenea, atunci când cumpărăm încălțăminte că dimensiunile producătorilor individuali diferă.

2016-05-03