Care adidași pentru un copil mic vor fi cei mai buni?


Adidașii au intrat permanent în canonul modei pentru copii și adulți. Această încălțăminte sportă confortabilă se potrivește multor stiluri. Părinții sunt fericiți să cumpere adidași pentru copiii lor, deoarece sunt ușor de îmbrăcat, sunt ușori și arată excelent pe picior. Ce să cauți atunci când cauți pantofii perfecti și care adidași pentru un copil mic vor fi cei mai buni?

Ergonomia utilizării

Un copil care începe să meargă are nevoie de pantofi cu degetele rotunjite. Primii pași reprezintă o adevărată provocare pentru un copil mic, iar încălțămintea profilată corespunzător reduce riscul de împiedicare. Este important ca adidașii să aibă și un deget de la picior larg, apoi piciorul copilului mic se va aranja corect - toate degetele vor fi întinse - și se va asigura o mai bună stabilizare în timpul mersului. Dacă suntem în căutarea unor pantofi pentru un copil mai mic, cel mai confortabil vor fi modelele cu talpă flexibilă fixată cu Velcro, pe care copilul le va îmbrăca și scoate. Copiii mai mari se vor bucura cu siguranță de pantofii cu dantelă, care sunt o versiune mai mică de adidași pentru adulți.

Mărime și potrivire

Alegerea pantofilor potriviti pentru un copil este o provocare. Piciorul unui copil mic poate crește până la 1 centimetru într-un an. Cel mai bine este să vă verificați pantofii la fiecare două luni pentru a vă asigura că sunt încă buni. Amintiți-vă că a purta pantofi prea mici este foarte nesănătos pentru un copil. Pantofii pe care îi cumpărăm pentru un copil mic trebuie să aibă întotdeauna dimensiunea potrivită. Degetele copilului pot fi la aproximativ 5 mm de vârf. Să încercăm să nu cumpărăm pantofi în avans, chiar dacă piciorul copilului nostru crește foarte repede. Un copil care se mișcă prea mult în perechi poate avea dificultăți în poziționarea corectă a picioarelor atunci când merge și poate să se împiedice mai mult. O problemă importantă este și potrivirea pantofilor cu piciorul. Adidași ar trebui să se întindă bine și să țină piciorul. Dacă copilului îi place modelul superior - deasupra gleznei, asigurați-vă că nu exercită presiune asupra acestei părți a piciorului.

Material și design

Adidașii pot fi confecționați din piele naturală, piele ecologică și materiale sau țesături sintetice. Să alegem pantofi respirabili în care picioarele copilului să transpire cel mai puțin. Unele modele de adidași - de exemplu Converse original - pot fi spălate în mașina de spălat și astfel asigură un nivel adecvat de igienă. O modalitate bună de a vă reîmprospăta pantofii este să vă pulverizați interiorul pantofilor cu un odorizant. Nu uitați să vă învățați copilul mai mare să schimbe pantofii și șosetele înainte de lecția de PE. Acest lucru este necesar în primul rând din motive de siguranță, dar și din motive de igienă. Adidașii sunt încălțăminte foarte la modă, motiv pentru care există multe modele pe piață în diferite modele. Lasă-l pe copilul tău să aleagă pantofii care îi plac cel mai mult. Datorită acestui fapt, el va fi mai dispus să le poarte, vom evita și protestele la schimbarea încălțămintei la grădiniță sau școală. Să luăm în considerare faptul că este foarte important pentru copiii noștri să facă o impresie în fața colegilor lor. Pantofii frumoși vor da sigur siguranței copilului tău. În magazinul online KeeShoes putem găsi adidași la modă pentru un copil mic.

Adidașii sunt un tip foarte popular de încălțăminte pe care chiar și cei mai mici copii îi pot purta. Amintiți-vă că modelul ales pentru copilul nostru ar trebui să fie ergonomic, confortabil și bine adaptat piciorului. De asemenea, ar trebui să fim atenți dacă perechea comandată este confecționată din material respirabil și dacă modelul și culoarea acesteia îi plac pe copil. Dacă modelul este aprobat de un copil mic, cu siguranță va fi îmbrăcat și purtat toată ziua fără proteste.