Care pantofi de ciclism vor fi cei mai buni?


Începutul primăverii este cel mai bun moment pentru a începe sezonul de ciclism. Conducerea recreațională pe două roți nu necesită echipament special. Dacă numărul de kilometri de pe contor crește în fiecare zi, merită să luați în considerare pantofii de ciclism. Datorită lor, deplasarea pe două roți va fi o adevărată plăcere. Ce încălțăminte pentru ciclism va fi cea mai bună?

Încălțăminte specializată pentru ciclism

Bicicliștii știu perfect că încălțămintea potrivită îi poate ajuta să își îmbunătățească performanțele. De aceea, ei sunt încântați să îmbrace încălțăminte destinată instalării în sistemul SPD atunci când merg cu bicicleta. Această soluție este echipată cel mai adesea cu două roți concepute pentru a depăși mulți kilometri de trasee. Ce este SPD? Este un sistem datorită căruia pantofii pot fi conectați la pedale de biciclete special adaptate. Pantofii de ciclism profesioniști se caracterizează printr-o talpă foarte rigidă. Cuplurile cu SPD seamănă adesea cu modelele de trekking. Pe piață există o gamă largă de pantofi pentru ciclism, concepute pentru călărie rapidă și dinamică. Unele modele sunt atât de versatile încât pot fi, de asemenea, călcate. Acest lucru este extraordinar dacă o parte a traseului ciclist trebuie parcursă pe jos. Cine ar trebui să decidă pantofii de ciclism profesioniști? Să le alegem dacă vrem să lucrăm la dinamica condusului și la propria noastră stare. Este un must-have pentru cei care se pregătesc pentru competiții, parcurg în mod regulat distanțe lungi sau călătoresc în condiții solicitante - de exemplu la munte. Dar cei care organizează doar excursii în weekend?

Încălțăminte sport pentru ciclism recreativ

Iubitorii de weekend cu două roți ar trebui să-și amintească despre siguranță și confort atunci când merg cu bicicleta. Pantofii profesioniști de ciclism ar fi alegerea optimă pentru ei. Dacă în sezon petrecem doar o duzină de ore pe o șa de bicicletă, să folosim pantofi sport tradiționali pentru o plimbare. Pantofii de gimnastică și de fitness sau adidașii vor fi o alegere bună. Este important ca acestea să aibă o legătură solidă. Lăsați pantofi de trekking cu talpă groasă, întărită, pentru drumeții. Pentru mersul pe două roți, modelele în care vom simți că piciorul are un picior stabil pe pedale vor funcționa mai bine. O gamă largă de pantofi de sport, destinat bicicletelor și sportului, puteți găsi în magazinul online KeeShoes.

Pantofii eleganți sunt potriviți pentru o bicicletă?

Bicicletele au preluat centrele marilor orașe și tot mai mulți oameni le folosesc pentru a lucra. Femeile în costume elegante sau bărbații în costume care merg la clădiri de birouri cu două roți este o vedere obișnuită. În cazul bărbaților, călăria în pantofi clasici, legați nu ar trebui să fie dificilă. Ciclopii ar trebui, pe de altă parte, să se concentreze pe confort și siguranță. Aceasta înseamnă că stiletto-urile, sandalele cu toc înalt și papucii alunecați sunt cel mai bine lăsați acasă. Pentru ciclism, doamnele pot purta pantofi oxford legați de femei, balerini plate sau adidași. Dar călăria în sandale? Din motive de siguranță, acesta nu este cel mai bun tip de încălțăminte pentru ciclism. Cu toate acestea, vara puteți întâlni o mulțime de doamne și domni care merg pe piste de biciclete cu picioarele deschise. Atunci când alegeți sandale pentru călărie, amintiți-vă că acestea ar trebui să se potrivească bine pe picior și să aibă o clemă solidă.

Tipul de încălțăminte pe care îl punem pe bicicletă ar trebui să fie ajustat la propriile preferințe. Cicliștii avizi care parcurg sute de kilometri pe săptămână în sezon ar trebui să investească în modele profesionale.În cazul călăriilor recreative se vor dovedi pantofi sport confortabili. Persoanele care folosesc un vehicul cu două roți ca mijloc de transport la serviciu pot îmbrăca pantofi eleganți, dar ar trebui să-și amintească despre siguranță.