Ce botine pentru copii?


Alegerea pantofilor potriviți pentru un copil nu este atât de ușoară. Preocupați de siguranța copiilor noștri, dorim să alegem încălțăminte care să ofere cel mai înalt confort, stabilitate piciorului și să nu frece sau să rănească copilul. Un aspect important este și materialul adecvat din care sunt realizate. Pantofii cu vârf vor fi o alegere bună, care va oferi stabilitate adecvată picioarelor copiilor. În articolul următor, vă vom sfătui ce botine pentru copii sunt cele mai bune de ales.

Reguli pentru alegerea pantofilor potriviti pentru copii

Ar trebui să avem grijă de picioarele copiilor noștri din momentul în care aceștia fac primii pași. Acest lucru va fi ajutat de încălțăminte selectată corespunzător, care permite dezvoltarea și funcționarea corectă a piciorului. Trebuie amintit că chiar și cea mai mică anomalie a structurii piciorului poate duce la modificări morbide ale articulațiilor șoldului, genunchiului și coloanei vertebrale. De aceea este atât de important să alegeți încălțăminte de înaltă calitate.

Atunci când vă decideți asupra pantofilor pentru copii, merită să vă amintiți câteva reguli importante:

  • Material de fabricație - pantofii trebuie să fie din materiale naturale sau materiale aerisite. Acestea trebuie să fie rezistente la deteriorări și să fie protejate împotriva abraziunilor. În mod ideal, căptușeala ar trebui să fie din piele.
  • Toc rigidizat - va oferi stabilitate și va menține călcâiul în poziția corectă, asigurând poziționarea corectă a întregului picior. Tocurile rigidizate sunt un element foarte important al încălțămintei pentru copii, deoarece acestea protejează împotriva picioarelor de varus sau valg în viitor.
  • Partea superioară deasupra gleznei - datorită acestui fapt, picioarele copilului vor fi stabile și, în același timp, mișcările lor nu vor fi limitate.
  • Sfat înalt și lat - copilul va avea apoi loc pentru poziționarea corectă a degetelor și va putea să le miște liber.
  • Talpă flexibilă - de preferință nu prea moale, dar nici prea rigidă. De asemenea, nu trebuie să alunece, deoarece poate provoca căderea copilului. O talpă bună trebuie să fie flexibilă și antiderapantă.
  • Toc lat - pantofii nu trebuie să aibă o înălțime mai mare de 1,5 cm, ci trebuie să aibă un toc lat care să ofere un suport adecvat pentru călcâi.
  • Mărime potrivită - pantofii pentru copii ar trebui să se potrivească lungimii picioarelor. Nu trebuie să fie prea scurte, deoarece pot provoca deformarea picioarelor. Pantofii care sunt prea mari, de asemenea, nu vor funcționa, deoarece nu vor oferi stabilitate adecvată, iar talpa se va îndoi în locul greșit.

Cizme și încălțăminte pentru copii

Ghete și botine Pantofii pentru copii sunt un tip de încălțăminte care funcționează excelent, indiferent de vârsta lor. Dacă alegem dimensiunea și materialul din care au fost confecționate, acestea vor fi foarte confortabile și confortabile de purtat.

Atunci când alegeți cizme și pantofi, merită să vă amintiți că încălțămintea ar trebui să fie mai lungă decât piciorul cu aproximativ 8-10 mm datorită faptului că piciorul copilului crește foarte repede și îi crește lungimea. Piciorul se mișcă adesea înainte când mergeți, astfel încât un astfel de stoc va fi o soluție ideală. Pantofii și cizmele pentru copii ar trebui să aibă, de asemenea, un toc mic. În cazul copiilor mici, înălțimea acestuia ar trebui să fie de aproximativ 5 mm, iar pentru copiii de 3-4 ani ar trebui să fie de aproximativ 10 mm. Copiii de 5 și 6 ani ar trebui să aibă un toc înalt de 20 mm, iar copiii sub 10 cu 25 mm.

Printre încălțăminte și botine pentru copii le putem găsi pe cele care sunt fixate cu velcro, de exemplu, un model frumos și confortabil pantofi pentru băieți Ren But 1423 gri sau lucios Pantofi cu velcro Ren But 3229 violet deschis pentru fete. Această soluție este foarte convenabilă și, în același timp, economisește mult timp, deoarece pantofii pot fi puși pe picioarele copilului mult mai repede. Oferta noastră include, de asemenea, o mulțime de propuneri pentru fanii pantofilor tradiționali cu cordon, de ex. Pantofi Adi American Club pentru fete sau legat Ren Dar cizme pentru copii 1501 verde pentru băieți.

Ghete pentru copii

Ghete pentru copii este o alegere excelentă pentru lunile de toamnă și iarnă. Toate modelele sunt conturate corespunzător și montate pe piciorul copilului. De asemenea, acestea sunt îmbogățite cu branțuri antibacteriene și antifungice care protejează picioarele copilului chiar și în timpul multor ore de joc. De remarcat este talpa cizmelor, care este suficient de flexibilă și rezistentă la abraziune. Datorită acestui fapt, cizmele sunt foarte confortabile și nu alunecă pe suprafețe netede. Toate cizmele au, de asemenea, un contor rigid al călcâiului, asigurând stabilitatea corespunzătoare și prevenind rănile și abraziunile. În prezent, oferta noastră include confortabil și elegant Cizme pentru copii American Club și cizme pentru copii Ren Darcare va atrage cu siguranță cei mai tineri și părinții lor.

Ghete de ploaie pentru copii

Toți copiii adoră să se joace în ploaie și să sară în bălți. De aceea cizme de ploaie pentru copii, acestea sunt încălțăminte indispensabilă pentru zilele ploioase. În prezent, avem pe piață o selecție imensă de diverse culori și modele de cizme wellington. Cel mai important, sunt foarte funcționale. Acestea protejează împotriva diferitelor condiții meteorologice, oferă stabilitate picioarelor și sunt flexibile în mod adecvat. În oferta magazinului nostru veți găsi modele colorate cu personaje de basm, de ex. albastru Ghete congelate, dar și funcționale și drăguțe în același timp Șosetă American Club Galoshes + insert de cai americanicare sunt perfecte pentru toamnă și iarnă. 

În concluzie, alegerea unui pantof bun pentru copilul dvs. este foarte importantă. Ghetele pentru copii le vor oferi stabilitate și siguranță adecvate. Dacă doriți ca copilul dumneavoastră să se bucure de picioare sănătoase, să se simtă confortabil și confortabil, chiar și în timpul multor ore de joacă și plimbări, vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta noastră. Vom fi bucuroși să vă ajutăm să alegeți pantofii potriviți pentru copilul dumneavoastră.