Ce fel de pantofi de munte pentru copii?


Când mergem într-o excursie la munte cu copiii, ne întrebăm deseori ce încălțăminte să alegem. Vrem să fie comod, confortabil și durabil. De asemenea, este important să ofere piciorului copilului o stabilizare și o amortizare adecvate. Vă prezentăm ofertele noastre de încălțăminte de munte pentru copii.

Sunt necesare pantofi speciali pentru copii?

Unii părinți presupun că nu merită să investești în încălțămintea copiilor, deoarece vor crește foarte repede din ei. Este adevărat că piciorul unui copil crește foarte repede, dar merită și confort și confort adecvat, mai ales în timpul excursiilor la munte. Alegerea pantofilor potriviți la munte pentru un copil este, de asemenea, foarte importantă pentru siguranța acestuia. Pantofii buni cu talpă antiderapantă vă vor proteja de căderea de pe o pantă abruptă și vă vor oferi o stabilizare adecvată la urcare.

O excursie la munte este o bucurie pentru un copil și o delectare uimitoare. Mulți copii adoră această formă de activitate fizică, deoarece este, de asemenea, o modalitate bună de a petrece timpul liber cu părinții lor. Desigur, o astfel de călătorie ar trebui să fie planificată cu înțelepciune. Copiii pot pleca într-o excursie cu părinții lor la munții joși cu un cărucior, o praștie pentru bebeluși sau un cărucior, dacă traseul este adaptat acestuia și numai în timpul unei pauze pot călători pe cărările montane. Cu toate acestea, când vine vorba de copiii mai mari, cei de la 5-6 ani se pot obișnui cu traseele montane și pot merge pe cont propriu, care va fi adaptat abilităților lor. Cu toate acestea, pantofii adecvați sunt esențiali și nici o excursie pe munte nu se poate lipsi de ele - atât pentru copii mici, cât și pentru adolescenți.

Ghete de zapada pentru copii

Zăpada cade adesea în munți, motiv pentru care este de bună calitate bocanci de zapadaSunt perfecte pentru excursii în acele zone. Sunt bine făcute și foarte stabile. De asemenea, protejează împotriva căderii și alunecării pe pantele abrupte ale muntilor. În sortimentul magazinului nostru veți găsi mai multe modele care se caracterizează prin cea mai înaltă calitate și vor funcționa bine atât pentru fete, cât și pentru băieți.

Cizmele de zăpadă pentru copii funcționează chiar și în condiții extreme. Au blana groasă și caldă în interior, ceea ce le face foarte calde și perfecte chiar și în timpul iernii aspre. Modelele disponibile pe site-ul nostru sunt disponibile în diferite dimensiuni și culori, astfel încât fiecare copil să îl poată alege pe cel care îi place - de ex. cizme de zăpadă de culoare neagră pentru copii, cizme negre din nailon pentru copii  dacă Ghete de velcro Mt Trek. Toate au o talpă solidă, sportivă, care izolează în mod adecvat împotriva zăpezii și a vântului rece.

Trapperi pentru copii

Contrar aparențelor, copiii sunt clienți foarte pretențioși. Au nevoie de pantofi care să fie conturați corespunzător, confortabili și adaptați la un stil de viață activ, iar orice inconvenient poate duce la reticența de a-și continua călătoria. Prin urmare, pantofii de munte pentru copii trebuie să fie deosebit de confortabili și durabili. Mersul pe munte este mult efort, mai ales pentru cei mai tineri, deci este foarte important ca pantofii de înaltă calitate să îl facă cât mai ușor. Din acest motiv, oferta noastră include pantofi confecționați numai la cele mai înalte standarde, care cu siguranță vor fura inimile copiilor și ale părinților lor.

Sunt perfecte pentru utilizarea universală la munte cizme tipul de capcani. În sortimentul magazinului nostru veți găsi ambele variante pentru băieți, de ex. Trapperi de băieți ai American American Club negru, precum și propuneri pentru fete, de exemplu, frumoase și funcționale capcani gri American American Club. 

Pantofii sunt ușor de îmbrăcat, deoarece au o închidere cu fermoar. Sunt fabricate din piele ecologică de înaltă calitate, care se adaptează corespunzător la forma piciorului copilului și asigură stabilitate. La interior sunt izolate cu blană, motiv pentru care protejează perfect împotriva frigului și a vântului. Talpa de cauciuc va proteja, de asemenea, împotriva alunecării, iar călcâiul rigid va face piciorul mai amortizat. 

Ghete pentru copii

Cizmele calde și impermeabile sunt o altă alegere bună a încălțămintei pentru copii la munte. Este important ca acestea să fie realizate din materiale de înaltă calitate. Magazinul nostru oferă, printre altele Cizme de fete Zarro fabricat din piele naturală, care protejează perfect împotriva înghețului și se adaptează flexibil la piciorul copilului. Din interior, acestea sunt izolate cu blană pentru încălțăminte, motiv pentru care protejează perfect împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile.

Pentru băieți, de exemplu, cele funcționale sunt grozave cizme cu membrană Bartek. Aceste încălțăminte au certificatul „Picior sănătos”, care dovedește calitatea înaltă a manoperei și siguranța utilizării. Se vor dovedi în timpul iernii, plimbări pe munte, deoarece stabilizează corect piciorul și îl protejează de frig. De asemenea, au fost îmbogățiți cu membrana „BRTKtex”, a cărei sarcină principală este protejarea împotriva vântului și zăpezii. Încălțămintea oferă picioarelor o ventilație adecvată, în ciuda izolației din blană din interior. Merită să ne amintim că această proprietate este foarte importantă în timpul excursiilor. 

Pe site-ul nostru veți găsi pantofi de munte de cea mai înaltă calitate pentru copii. Ghetele de zăpadă, cizmele de drumeție și cizmele calde vor fi o alegere excelentă. Pentru confortul și siguranța copilului, merită să alegeți încălțăminte care să amortizeze piciorul, să protejeze împotriva căderii și, în același timp, să ofere o protecție adecvată împotriva înghețului, vântului și zăpezii. Vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta noastră! Suntem siguri că veți găsi pantofii potriviți la munte pentru copilul dumneavoastră!