Ce pantofi de vară?


Vara, garderoba este plină de rochii colorate, aerisite și pantaloni scurți scurți. De îndată ce temperatura crește, înlocuim întregul articol vestimentar cu unul ușor și confortabil. Multe femei, însă, se întreabă ce pantofi de vară să aleagă. Este important ca acestea să fie aerisite și confortabile de purtat, dar și la modă și realizate din materiale adecvate. Venim în ajutor și vă sugerăm ce pantofi de vară să alegeți în acest sezon!

Încălțăminte practică de vară

Atunci când alegeți încălțăminte pentru vară, cel mai bine este să alegeți cele care vor fi cât mai practice. Pantofii de vară ar trebui, mai presus de toate, să fie confortabili în timpul tuturor activităților. Când temperaturile exterioare cresc, ieșim mai mult din casă, ne mișcăm și mergem mult mai mult. Prin urmare, nu trebuie să permitem pantofilor să ne zgârie sau să ne facă umflarea picioarelor.

De asemenea, din acest motiv, este important ca acestea să fie realizate dintr-un material de bună calitate. În acest caz, pantofii din materiale adecvate vor fi cei mai buni - piele, piele de căprioară, pânză sau plasă respirabilă. Merită, de asemenea, să acordați atenție croiului personalizat - pantofii plati sunt cei mai buni pentru utilizarea de zi cu zi, iar pentru evenimentele importante, precum nunțile, alegerea potrivită vor fi pantofii stabili pe un stâlp sau tocurile cu pană.  

Cele mai importante reguli la alegerea pantofilor pentru vară sunt:

  • materialul din care sunt realizate - cel mai bine este dacă pantofii sunt din piele naturală. Cu toate acestea, de exemplu, în cazul unui model precum espadrile pentru femeimaterialele materiale care sunt confortabile, se adaptează la forma piciorului și permit aerului să treacă vor funcționa, de asemenea;
  • mărimea - dacă ezităm pe care să o alegem, este mai bine să o alegem pe cea mai mare. Vara, piciorul se poate umfla ușor din cauza activității și temperaturii, astfel încât încălțămintea mai slabă ne va oferi un confort mai mare;
  • unic - în funcție de preferințele dvs., putem alege un alt tip de talpă - plată, pe o coloană sau toc. Amintiți-vă, totuși, că plimbările lungi de vară în pantofi foarte înalți pot fi foarte dificile, mai ales pe nisip sau iarbă, pe care ne place să ne relaxăm în timpul vacanței.

Balerini - o alegere universală pentru vară

Balerini pentru femeie este una dintre cele mai alese pantofi din vară. Nu este de mirare - sunt foarte confortabile, au nenumărate modele și culori și pot fi asortate atât cu stilul elegant, cât și cu cel de zi cu zi. Vara, balerinele din piele de căprioară vor fi perfecte, de exemplu, cea universală balerini din piele intoarsa Super Mode negrucare merg cu aproape orice.

Balerinele legate în jurul gleznelor sunt, de asemenea, un adevărat hit în această vară. Nu numai că arată foarte elegant, dar cu siguranță nu vă vor aluneca de pe picioare, chiar și atunci când este foarte cald. Consultați modele de balerini precum balerini negri cu arc Acro sau balerini cu dantelă roz cu arcuri G-47. Ele sunt nu numai fete și elegante, ci și incredibil de confortabile!

Papuci de vară

Un alt pantofi care revin în favoarea verii sunt confortabili papuci flip-flop Femei. Sunt confortabile de purtat și ușor și rapid de îmbrăcat, motiv pentru care sunt foarte populare în rândul femeilor. Putem alege dintre numeroase modele - atât tocuri plate, cât și tocuri, tocuri sau stâlpi. Indiferent de varianta pe care o alegeți, este important ca acestea să se potrivească bine piciorului și să nu se spargă.

În această vară, bistabilele cu talpă din plută vor fi perfecte, ceea ce va asigura un confort incredibil și o poziționare corectă a piciorului. Poate că vă va plăcea modelul nostru: Tălpi galbene din plută Bonacare, pe lângă faptul că este foarte confortabil, subliniază perfect bronzul.

Flip-flopurile transparente sunt, de asemenea, o soluție interesantă. Acesta este un alt hit din această vară. Sunt foarte flexibili, astfel încât se adaptează la picior și oferă confort pe tot parcursul zilei de purtare. De asemenea, nu li se poate nega unicitatea și aspectul elegant. Un exemplu de astfel de model va fi papuci negri transparenti 815 sau papuci transparenti cu catarame Ideal Shoes Maro.

Pantofi de vară - sandale

Această alegere este cea mai evidentă. Probabil că nu este nimic mai practic și mai confortabil vara decât unul potrivit sandale Femei. Pentru ieșirile mai elegante, sandalele pe toc sau cu stâlp, precum și cele pe talpă plată, vor fi perfecte pentru utilizarea de zi cu zi. În cazul sandalelor, este important să alegeți dimensiunea potrivită care să nu ne facă rău sau să fie prea mare. Într-un model bine echipat, vom arăta elegant și ne vom simți confortabil, indiferent de circumstanțe și de temperatura de afară.  

Adidași pentru vară

Adidași de damă este o alegere foarte universală. Sunt perfecte pentru stilizări sportive, dar în zilele noastre este la modă să le porți chiar și cu rochii elegante. Fără îndoială, acestea sunt foarte confortabile și îți permit să mergi ore lungi fără să te temi de frecare. Vara, merită să alegeți adidași din material aerisit.

Atunci când alegeți pantofi pentru vară, amintiți-vă că confortul dvs. este cel mai important. Nu merită să vă deranjați cu pantofi prea înalți, prea strânși sau reglați necorespunzător la dimensiunea piciorului. Cel mai important lucru este să te simți în largul tău și ușor, mai ales la temperaturi ridicate. În magazinul nostru, oferim o gamă largă de pantofi de vară pentru femei și suntem siguri că vă vor plăcea multe modele. Te invitam!