Ce pantofi pentru o nuntă de toamnă?


Toamna poloneză aurie - soarele ușor estompat, culorile aurii ale frunzelor și temperaturile relativ ridicate fac din septembrie și octombrie lunile în care cuplurile tinere decid să promită dragoste până la moartea lor. Uneori, însă, vremea eșuează, așa că invitații la nuntă se întreabă ce ținută să se pregătească pentru această zi. Vă sugerăm ce pantofi pentru o nuntă de toamnă vor fi cei mai buni!

O lună este importantă

Toamna este un anotimp al anului extrem de divers în ceea ce privește condițiile meteorologice. Zilele calde, care încă amintesc de vară și de sărbători, alternează cu zilele ploioase și cu vânt. O defecțiune apare cel mai adesea în octombrie sau noiembrie, când începem să ne gândim din ce în ce mai mult la viitoarea iarnă. De aceea, atunci când decideți alegerea garderobei pentru o nuntă, ar trebui să țineți cont de luna în care urmează să aibă loc ceremonia.

  • În septembrie, puteți prezice cu încredere că vremea în termeni de temperatură va fi satisfăcătoare - cel mai adesea este peste 15 grade, iar precipitațiile nu sunt frecvente. Este mult mai probabil să fie soare pe un cer oarecum înnorat, cu rafale de vânt de vară. Prin urmare, este optim să alegeți încălțăminte confortabilă, care să ofere respirabilitate și confort picioarelor. Așa că vă recomandăm doamnelor sandale și navete. Pentru bărbați, acestea sunt acceptabile mocasini și tradițională pantofi.
  • Octombrie poate fi foarte schimbabil. Poate fi însorit și plăcut, dar la fel de ploios și de vânt. Așa că hai să ne încălțăm pentru o nuntă de toamnă care să protejeze piciorul un pic mai mult decât sandalele ușoare. Deci, tocurile înalte, pompele și pantofii joși vor funcționa. Domnii ar trebui să aleagă clasicele și să aleagă pantofi de alunecare sau legați din piele.
  • Noiembrie este o lună în care ne gândim tot mai mult la zăpadă, îngheț și sanie. Totuși, poate fi diferit - pot fi înghețuri și precipitații, dar și temperatura peste 10 grade și soarele poate fi plin. Deci, să ne pregătim pentru diverse circumstanțe și să verificăm prognozele meteo. O decizie bună va fi de ex. botine cu toc înaltcare în cele din urmă se transformă în pini sau balerine deja în cameră. Pentru bărbați, încă recomandăm clasicele - pantofii sunt întotdeauna o decizie excelentă!

Pantofi pentru o nuntă de toamnă - confort mai presus de toate

Indiferent de perioada anului, ținuta pentru nuntă trebuie să fie confortabilă. Acest lucru se aplică în principal pantofilor în care veți petrece ore lungi. Cel mai adesea, ceremonia începe la începutul după-amiezii - în jur 14 și se termină dimineața devreme. Trebuie să te simți confortabil purtând pantofi atât de multe ore. Nu se pune problema presiunii, abraziunilor sau lipsei de stabilizare. Prin urmare, nu vă recomandăm să optați pentru pantofi nedovediți - comandați-vă modelul și faceți o repetiție generală. Petrecerea cu prietenii, o întâlnire, o plimbare sau dansul acasă ar trebui să vă asigure că pantofii dvs. vor face trucul pentru o petrecere de toată noaptea.

Majoritatea doamnelor nu își pot imagina un astfel de eveniment fără tocuri înalte. Cu toate acestea, atunci când alegeți un model pentru dvs., ar trebui să acordați atenție înălțimii știftului ajustat în funcție de abilitățile dvs. Doamnele care petrec zilnic câteva ore cu tocuri înalte sau merg la întâlniri sau întâlniri cu prietenii în fiecare weekend, își pot permite o opțiune mai bună - de ex. tocuri cu platformă din piele de căprioară neagră sau pompe deschise negre pe stâlp. Pentru femeile care nu le poartă zilnic, vă recomandăm variante mai scăzute și mai stabile - de ex. Pe tocuri cu toc sau cu toc, cum ar fi pompe de pană din piele de căprioară neagră sau Pompele rosii clasice Nio Nio.

Aduceți pantofi suplimentari la nunta dvs. de toamnă

Datorită faptului că vei petrece multe ore în încălțăminte, merită întotdeauna să ai un model suplimentar pentru o deghizare. Acest lucru se aplică atât femeilor care doresc să schimbe cizmele înalte în favoarea variantelor scăzute și confortabile - de exemplu balerini, mocasini sau chiar flip-flops, cât și bărbaților. Domnii pot schimba cu succes pantofii pentru mai multe sporturi - de ex. Adidași sau mocasini. Desigur, aspectul și aspectul elegant, îngrijit sunt importante. Cu toate acestea, nimeni nu vă va învinovăți când, după partea oficială, când este timpul pentru distracție, purtați pantofi confortabili. Mai mult, oferta magazinului nostru include variante elegante, care se potrivesc perfect chiar și cu un costum elegant - de ex. pantofi albi clasici pentru bărbați Converse Chuck Taylor All Star dacă doamne mocasini roz doamne șampanie. Pentru mirii și alți organizatori de evenimente, de exemplu, părinți, martori, cel mai important lucru este ca toată lumea să se simtă în largul lor și să-și amintească nunta în cel mai bun mod posibil. Așadar, în loc să lipiți tencuieli pe picioare în următoarele zile sau să renunțați la dansul pe ringul de dans, luați-vă pantofi confortabili și o pereche suplimentară pentru o deghizare! Suntem convinși că va fi decizia corectă!

Sperăm că v-am ajutat să decideți ce pantofi pentru o nuntă de toamnă merită să alegeți. Asigurați-vă că cunoașteți oferta magazinului nostru, unde oferim clienților numeroase modele perfecte pentru o astfel de ocazie - pentru femei, bărbați și copii. Cumpărături fericite și distracție extraordinară de la echipa KeeShoes!