Ce pantofi pentru o nuntă vara?


Vara este de departe cel mai popular sezon pentru nunți. Tinerii sunt dornici să profite de vremea pe care o oferă această perioadă. Este, de asemenea, un moment convenabil pentru oaspeți - sărbătorile sunt favorabile vacanțelor și excursiilor, iar vremea de afară încurajează întâlnirile cu cei dragi și distracția până în zori. Cu toate acestea, apare o întrebare - ce pantofi pentru o nuntă vara! Am decis să adunăm cele mai importante informații pentru a vă ajuta să luați această decizie. Iată sfaturile noastre!

Pantofi pentru o nuntă vara - confort mai presus de toate

Înainte de a prezenta o idee despre ce pantofi pentru o nuntă în vara ar trebui să fie alese, oferim câteva reguli pentru alegerea unui model practic. Datorită faptului că nunta nu este o plecare pentru câteva ore, ci durează de obicei după-amiaza până dimineața zilei următoare, veți petrece mult timp în ele și confortul este important. Mai mult decât atât, nu veți fi doar într-un singur loc cu încălțăminte - o ceremonie la biroul de evidență sau într-o biserică, apoi un transfer la sala de nunți, dansând, ieșind afară pentru a vorbi cu cei dragi și prieteni și apoi să vă întoarceți acasă. Se estimează că în timpul unei nunți, oaspetele mediu poate parcurge câțiva kilometri și zeci de mii de pași! Deci, nu trebuie să vă convingem că pantofii confortabili sunt esențiali!

 • Reglați dimensiunea în funcție de nevoile dvs.
 • Alegeți un model stabil cu toc confortabil.
 • Comandați-vă pantofii în avans, astfel încât să aveți timp să vă plimbați și să le testați.
 • Asigurați-vă că pantofii nu sunt prea largi - nu trebuie să cadă de pe picioare în timp ce dansați!
 • Doamnele ar trebui să-și adapteze înălțimea călcâiului la abilitățile lor - dacă poartă acest tip de încălțăminte doar de câteva ori pe an, merită să alegeți unul mai mic, de ex., Pe un stâlp sau călcâi.
 • Pentru bărbații cu picior larg, vă recomandăm să alegeți pantofi cu vârful larg, astfel încât să nu facă rău.
 • În zilele caniculare, vă recomandăm să alegeți pantofi aerisiți care să permită piciorului să respire - de ex. sandale de dama dacă mocasini pentru bărbați.

De asemenea, nu uitați să schimbați pantofii - chiar și cel mai confortabil și dovedit model vă poate dezamăgi după multe ore de distracție. Aveți o alternativă convenabilă în mânecă pentru a vă lăsa picioarele să respire. Vă asigurăm că nici proaspeții căsătoriți, nici vreunul dintre invitați la nuntă nu vă vor învinui dacă vă veți îmbrăca elegant pantofi pentru bărbați dacă pompele pentru femei pe confortabil adidași sau balerine. Totul este să te distrezi!

Cele mai populare modele de pantofi pentru o nuntă de vară pentru femei

Doamnele, cu orice preț, vor să arate uimitor în timpul acestui tip de eveniment. Fiecare femeie poate regla stilul în funcție de preferințele, gustul, silueta și moda predominantă. Același lucru se aplică încălțămintei? Majoritatea da, atâta timp cât îndeplinește criteriile din primul paragraf. Dacă încălțămintea este confortabilă, stabilă și confortabilă de purtat chiar și pentru câteva ore - puteți urma estetica. Iată ideile noastre despre ce pantofi pentru o nuntă de vară vor fi cei mai buni!

 • Tocuri înalte - un tip de pantofi pe care toate femeile îi plac vizual. Slăbește piciorul, arată elegant și se potrivește oricărui stil. Printre cele mai la modă propuneri, există întotdeauna clasice - de ex. Pompele negre SHELOVET pe stâlp sau un model mai extravagant ca sandale pe un știft cu urechi.
 • Pene - printre acest tip de pantofi există numeroase pompe și sandale pe care femeile le adoră. Sunt stabile, totuși încă elegante și alungesc optic silueta. Un model popular este, de exemplu, pompe cu pană albastră bleumarin Alice.
 • Încălțăminte pe un stâlp - acestea pot avea o înălțime, o formă sau o culoare diferite. Acestea garantează un pas stabil, confort și fac picioarele să pară mai subțiri, adăugând un pic de centimetri în același timp. Există multe opțiuni, de ex. Pompă neagră cu toc de brocart sau Pompele rosii clasice Nio Nio.
 • Încălțăminte plată - sandale, balerini, adidași, mocasini, espadrile. Există multe variante, așa că știm că, dacă nu îți plac cizmele înalte sau cauți un model pentru deghizare, vei găsi în gama noastră o soluție adaptată nevoilor tale. Printre opțiuni se numără Nio Nio balerini negri cu arccare sunt un hit în această vară!

Pantofi de nuntă de vară pentru bărbați - câteva idei pentru un stil interesant

Domnilor, printre ofertele de pantofi pentru o nuntă în vară au și multe opțiuni. Desigur, cel mai popular este clasicul sub formă de pantofi din piele. Acolo, însă, multitudinea de variante te poate ameți și suntem convinși că modelele disponibile în oferta noastră vor satisface așteptările celor mai pretențioși clienți. Mai mult, dacă îți place un pic de varietate și vrei să rupi eleganța cu un accent de vară mai sportiv - poți alege alte modele. Iată sugestiile noastre!

 • Pantofi din piele - acest tip de pantofi se îmbină perfect cu orice costum și conferă stilului un aspect elegant și elegant. Legat, lipit, cu aplicații, neted, în diferite variante de culoare - există multe posibilități. Merită să ajustați alegerea la preferințele și stilul costumului pe care îl aveți la dispoziție. De exemplu, vor fi mereu la modă pantofi de piele maro, legat Tur sau aerisit, perfect pentru vară Pantofi sport bărbați Riko 694.
 • Mocasini - un hit din ultimii ani, care este din ce în ce mai des ales de bărbații care se concentrează pe confort și un aspect extraordinar. Puteți alege, de exemplu, legat mocasini bleumarin negru sau elegant Pilpol, mocasini negri, pantofi Pilbut 01.
 • Adidași - dacă vă place stilul sportiv și sunteți dispuși să rupeți soluțiile convenționale, vă recomandăm încălțăminte sub diferite tipuri de adidași care se potrivesc bine cu costumele. Aceasta, de exemplu pantofi Converse Chuck Taylor All Star albi.

Sperăm că v-am ajutat să decideți ce pantofi pentru o nuntă de vară vor fi cei mai buni. Alegeți o variantă din oferta KeeShoes care se potrivește nevoilor dvs. și dansați în ele până în zori. Cumpărături fericite și distracție nebună!