Ce pantofi se potrivesc bine cu o rochie de vară? Vă sfătuim!


Creșterea temperaturii și zilele lungi și însorite înseamnă că suntem bucuroși să schimbăm pulovere groase și blugi cu rochii aerisite, confortabile, de vară. Datorită lor, putem afișa cu ușurință valorile figurii noastre și ne putem bucura de ușurința și confortul extraordinar. Ce pantofi ar trebui să aleg pentru o rochie de vară? Verificați inspirațiile noastre.

Culoarea pantofilor pentru o rochie de vară - o nuanță neutră sau contrast

Atunci când alegeți culoarea pantofilor, rețineți o regulă importantă - nu combinați culori calde și reci.

Culori de carne, adică nud sau bejcare sunt cele mai apropiate de tonul pielii tale. Pantofii ușori sunt perfecți ca o completare la rochiile mini și midi, deoarece aspectul lor delicat nu numai că se va potrivi perfect cu stilul, ci și îți va face picioarele subțiri și optic mai lungi

O altă culoare universală pe care o poți purta cu siguranță pentru orice ocazie este culoarea negrucare va adăuga stil și eleganță chiar și celor mai sofisticate și strălucitoare stilizări. Tocurile înalte sau sandalele negre vor arăta cu siguranță frumoase atunci când sunt purtate cu o rochie în stil maxi sau boho.

Dacă nu vă este frică de risc și vă plac combinațiile neevidente, alegeți un contrast. Nu vă fie teamă să combinați culori îndrăznețe, cum ar fi roșu și verde sau galben și indigo! Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că nuanțele intense nu se vor potrivi cu orice stil, deci cu siguranță nu este o idee bună atunci când vine vorba de alegerea pantofilor de zi cu zi.

Confort maxim

Dacă prețuiești confortul, cauți o combinație confortabilă, potrivită pentru plimbări lungi sau o după-amiază leneșă petrecută afară, poți purta adidașii tăi preferați cu rochia ta de vară.

Adidași pentru rochii de vară este o tendință care câștigă din ce în ce mai mulți fani. Pantofii sport vor crea un aspect confortabil într-un stil casual, dar pot încălca și regulile aplicabile, creând o combinație neevidentă cu o rochie elegantă, romantică. Adidașii delicat, din stofă, sunt cu siguranță o alegere excelentă, atât pentru rochii montate și evazate, lungi și scurte, cât și pentru rochiile multicolore. În acest caz, ești limitat doar de imaginația ta!

Ele pot fi, de asemenea, o combinație interesantă adidași. Acești pantofi destul de masivi, pe o înălțime semnificativă, vor funcționa bine cu rochii cu o tăietură liberă, aerisită, cu bibelouri. Această combinație va conferi ușurință și prospețime extraordinare. Puteți alege atât nuanțe deschise de pantofi, dar și nuanțe ușor pastelate care se vor potrivi cu ușurință în stilul dvs.

Sandale pentru o rochie de vară

Sandalele, precum și balerinele clasice sau espadrilele pot fi asortate cu succes cu rochii aerisite, de vară, scurte și evazate, precum și cu cele mai lungi.

Pentru rochiile maxi, merită să alegeți romanele cu talpă puțin mai înaltă. O rochie lungă cu o fantă delicată va sublinia frumos legătura interesantă a pantofilor.

De asemenea, merită luate în considerare sandalele cu toc înalt, care sunt perfecte pentru ieșirile de zi cu zi, precum și pentru ieșirile mai formale. Tocurile înalte în combinație cu o rochie de vară îți vor subția perfect silueta și îți vor face picioarele să pară mult mai lungi. Le puteți purta pe amândouă cu modele florale în stil boho, mini scurte și montate, dar și cu modele lungi, ajungând la pământ.

Tocuri înalte pentru o rochie de vară

Este cu siguranță cea mai clasică formă de încălțăminte care va funcționa cu orice stil. Tocurile înalte sunt recomandate în special pentru rochiile midi și ¾, care sunt cele mai exigente și problematice. Această croială, potrivită greșit cu figura sau combinată cu încălțăminte necorespunzătoare, poate scurta vizual semnificativ picioarele, făcând silueta să arate mai puțin favorabilă. Tocurile înalte echilibrează perfect proporțiile și conferă stilului grație și ușurință.

Cizme de cowboy pentru o rochie de vară? Desigur!

Cizmele de cowboy combinate cu o rochie de vară au devenit din ce în ce mai populare în ultimele sezoane. Încălțăminte masivă este completată în mod interesant de rochii florale, aerisite, cu multe bibelouri. Pantofii cu partea superioară în formă de V vă vor face picioarele să pară mai subțiri.

Combinația unei rochii mai largi, delicate, cu pantofi foarte accentuați și vizibili este o propunere pentru oamenii cărora le place să iasă în evidență și nu se tem de opiniile altora. Un astfel de stil nu va trece cu siguranță neobservat!

Vara este o perioadă de experimente, diferite modele, culori intense și combinații neobișnuite. Indiferent de ocazia pentru care vă pregătiți stilizarea, ar trebui să alegeți accesoriile potrivite care vă vor ajuta să creați un ansamblu armonios. Pantofii sunt un accesoriu deosebit de important - nu trebuie doar să fie confortabili. Un model montat corespunzător vă va îmbogăți cu siguranță ținuta de vară și vă va face să vă simțiți extrem de încrezători! Ghidul nostru vă va ajuta cu siguranță să luați decizia corectă.