Cei mai frumoși pantofi pentru prima împărtășanie


Fiecare mamă visează să-și facă copilul să arate frumos și elegant în timpul sărbătorii Primei Împărtășanii. Duminica lunii mai poți admira copiii frumos îmbrăcați adunați în fața bisericilor - fete îmbrăcate în rochii albe cu coroane țesute în păr și băieți în costume. Vă sfătuim ce pantofi vor fi cei mai buni pentru copil pentru prima împărtășanie.

Cum ar trebui să fie pantofii de comuniune?

Cuplul pe care intenționăm să îl îmbrăcăm cu copilul pentru Prima Împărtășanie ar trebui să fie, mai presus de toate, confortabil. Nu poate răni și freca picioarele. Micuțul nostru va trebui să stea în el câteva ore! Pantofii ar trebui să se potrivească stilului și să fie croiți la tipul de îmbrăcăminte. Pentru alb, să alegem o pereche modestă la umbra halatului. Dacă îmbrăcăm copilul într-o rochie sau un costum, putem opta pentru mai mulți pantofi decorativi. Ce altceva mai merită luat în considerare? Desigur, preferințele copilului nostru. Dacă pantofii nu sunt pe placul dvs., este posibil ca pregătirea pentru a merge la biserică la Sfânta Împărtășanie să se sfârșească prin plâns.

Alegem pantofii de fete pentru Prima Împărtășanie

Magazinele oferă o selecție largă de pantofi First Communion pentru fete. Papucii tradiționali de zăpadă sunt cei mai populari. Micropompa poate fi simplă sau decorată cu arcuri, zirconiu cub și dungi. Care este cel mai adesea subiectul suspinelor fetelor? Pantofi cu toc! Amintiți-vă că pantofii pot fi mici, dar chiar și un toc de 1 centimetru va fi o sursă de mândrie pentru copilul nostru. Pantofii tradiționali pentru fete au platformă și închidere cu cataramă. Mica domnișoară elegantă îi va plăcea cu siguranță. Balerinele albe sunt, de asemenea, la modă - acest tip de încălțăminte este recomandat pentru confortul purtării. Mai mult, poate fi folosit ulterior pentru rochii de vară. Cumpărarea de pantofi Prima Împărtășanie poate fi o experiență reală pentru o fată! Pentru multe domnișoare, acesta este primul cuplu adult. Prin urmare, părinții decid cel mai adesea să aleagă un model elegant care i-a plăcut fiicei. Nu uitați să abordați calm căutarea acestor numai pantofi. O soluție excelentă poate fi plasarea unei comenzi în magazinul online KeeShoes. Acasă, va fi suficient timp pentru a încerca perechea selectată și a vedea dacă se potrivește rochiei. Nu uitați să asortați ținuta albă cu pantofi în aceeași nuanță. Combinația dintre țesătura albă ca zăpada și pompele de culoare ecru va face degetele de la picioare să pară murdare sau pur și simplu vechi.

Care pantofi vor fi cei mai buni pentru băiat?

Pantofi eleganti de comuniune pentru baieti

Alegerea pantofilor pentru un băiat este puțin mai complicată decât pentru o fată. Un mic domn poate purta o pereche tradițională formală pentru această sărbătoare. Pantofii negri legați vor merge bine cu un costum închis la culoare. Putem alege o pereche mată care seamănă cu pantofii pentru adulți sau pantofii din piele lacată. Înainte de a lua o decizie, să-i cerem părerea fiului nostru pentru a-l face să se simtă confortabil pe parcursul întregii ceremonii. Putem slăbi puțin caracterul inițial al întregii ținute alegând o papion și șireturi colorate care să se potrivească costumului. Înainte de a ne decide să cumpărăm, să ne gândim și la tipul de material din care vor fi confecționați pantofii. Căutăm o pereche de piele naturală sau sintetică? Amintiți-vă că piciorul copilului de 10 ani crește încă foarte repede și pantofii cumpărați pentru prima împărtășanie după câteva luni pot fi deja prea mici.

Există mai multe stiluri de încălțăminte pentru prima împărtășanie pentru băieți și fete. Să alegem cele care sunt confortabile, se potrivesc cu ținuta și care îi plac cel mai mult copilului nostru.