Cei mai la modă pantofi de damă pentru primăvara anului 2019


Temperatura afară indică mijlocul iernii, dar pe piste puteți simți rafale distincte de primăvară. Așteptăm cu nerăbdare următorul sezon al anului. Putem face așteptarea mai plăcută făcând primele noastre cumpărături de primăvară. Mai jos vă sugerăm care vor fi cele mai la modă pantofi în primăvara anului 2019!

Tocuri înalte frumoase cu imprimeuri interesante

Primăvara îi va face pe plac iubitorilor de tocuri înalte, deoarece tocurile înalte sunt un accesoriu obligatoriu pentru lunile mai calde. Amintiți-vă că pantofii din sezonul 2019 au tocuri subțiri și înalte. Mai mult, potrivit lui Alexander McQueen, fiecare pereche ar trebui să fie bogat decorată - putem alege un exemplar cu imprimeu floral sau pietre și mărgele cusute pe un pantof decorat cu un model de piele de șarpe. Pantofii cu cleme și catarame sau elemente din plasă vor fi, de asemenea, la modă. Tocurile înalte și subțiri se găsesc în pompe și cizme cu vârfuri ascuțite. În mod ideal, vârful ar trebui să aibă o culoare diferită de restul pantofului - cel mai atrăgător, ca în colecția Dries Van Noten. Sandale cu curele subțiri și călcâi - un știft va fi, de asemenea, la modă! Vom arăta cel mai mare simț al stilului atunci când purtăm pantofi pe care s-au combinat modele interesante și accesorii interesante. Este o alegere excelentă pentru femeile care au stăpânit capacitatea de a se deplasa în mod corespunzător cu tocuri înalte pe trotuare neuniforme.

Sandale nu neapărat pe un post înalt

Casa de modă Chanel a pregătit o inspirație de modă pentru fanii pantofilor plat pentru primăvara care vine. Propunerile lui Valentino includ papuci mici într-o culoare caldă, de coral, decorată cu pene. Confortabil sandale pantofii cu toc mic ne vor mulțumi pe cei dintre noi care merg mult, preferă un stil de îmbrăcăminte inspirat de moda bărbătească sau se simt mai bine atunci când pantofii nu se adaugă la înălțimea lor. Cu toate acestea, dacă ne place să afișăm un vițel frumos, Miu Miu oferă pe platformă sandale bogat decorate.

O mare revenire a tocurilor triunghiulare și largi

Dacă suntem fani loiali ai modei, primăvara vom purta cizme înalte sau cizme până la mijlocul gambei cu tocuri triunghiulare îngrijite, de exemplu cele de la Isabel Marant - subțiri, din piele de căprioară sau lac , decorat cu strasuri sau modele ajurate. Sunt perfecte pentru o primăvară caldă și însorită, iar în combinație cu un trench bej sau alb, sunt obligatorii pentru sezonul viitor! Tocurile înalte pot fi colorate sau transparente - ca Louis Vuitton - este important să arate bine.

Pantofi sport originali

De asemenea, designerii și-au amintit de suporterii încălțămintei sportive care au asaltat străzile din Stockholm, Berlin și Paris și au preluat controlul asupra Instagram. Adidași sau adidași Arată grozav combinate cu o haină, parka sau bombardier. Îi putem pune pe pantaloni, rochii și fuste. Această încălțăminte fantastică se potrivește, de asemenea, cu un costum clasic de damă, deoarece vă permite să rupeți caracterul oficial al acestei haine. Modelele la modă în primăvara anului 2019 vor fi colorate, legate și mai înalte - până la gleznă.

În următorul sezon de primăvară 2019, fiecare dintre noi va găsi pantofi la modă, potrivite pentru noi înșine. Susținătorii tocurilor înalte clasice, iubitorii de sandale plate sau tocuri medii și fanii stilului sportiv - cu toții vom arăta frumoși în cei mai la modă pantofi care ne așteaptă pe site-ul KeeShoes.