Cizme de toamnă - ce să alegi?


Sărbătoarea s-a încheiat imperceptibil. Zilele sunt din ce în ce mai scurte, mai reci și mai mohorâte. Așa că este timpul să vă schimbați garderoba cu una care să se potrivească cu vremea toamnei. Pantofii de bună calitate joacă un rol important aici - aceștia ar trebui să fie confortabili, calzi și de preferință impermeabili. Nu se poate nega faptul că vremea toamnei își poate afecta. Vă sfătuim ce cizme să alegeți pentru toamnă și ce modele sunt în prezent deasupra!

Ce caracteristici ar trebui să aibă botinele bune pentru toamnă?

Știm că vă pasă nu doar de confortul purtării, ci și de funcționalitate, estetică și versatilitate. Atunci când alegeți pantofi, merită să vă lăsați ghidați de faptul că încălțămintea este bine purtată, a durat mai multe sezoane, dar în același timp merge bine cu stilizările noastre. Așadar, vă prezentăm câteva probleme la care merită să acordați o atenție specială atunci când cumpărați!

  • Material de fabricație - atunci când căutați cizme pentru toamnă, nu puteți ignora o problemă atât de importantă ca materialul. Plouă adesea toamna, așa că cel mai bine este să folosiți o piele de cereale bine impregnată. De asemenea, vor funcționa și materialele artificiale - de ex. Cauciuc sau alte materiale impermeabile cu membrană înaltă. Cu toate acestea, este mai bine să renunțați la țesăturile care se udă rapid - așteptați până la primăvară cu adidași.
  • Toc personalizat - cizmele de toamnă pot lua mai multe forme. Cele plate sau cele pe un toc delicat de 3 centimetri vor fi perfecte pentru utilizarea de zi cu zi. Dacă, pe de altă parte, doriți să le purtați pentru stilizări mai elegante, atunci puteți opta pentru un toc mai înalt, stiletto sau pană. Cel mai important lucru este ca pantoful să fie stabil și să garanteze libertatea de mișcare.
  • Mărimea potrivită - deși aceasta este o chestiune banală, merită să ne amintim că toamna alegem adesea șosete mai groase. Apoi, un pantof prea strâns se poate dovedi strâns și ne poate face să credem. Vă recomandăm să alegeți un model care să vă lase puțin slăbit cu o șosetă subțire, așa că cel mai bine este să verificați tabelul de dimensiuni și să îl alegeți în funcție de lungimea branțului.
  • Estetica care se potrivește proprietarului - cizmele de toamnă sunt o mulțime de opțiuni din care să alegi. Poți să alegi clasicii și să alegi cizmele obișnuite Chelsea într-o culoare redusă sau poți înnebuni puțin și să alegi un model extravagant, adaptat stilului tău. Există libertate deplină aici - vă puteți distra cu moda!
  • Confort - pantofii ar trebui să fie confortabili mai presus de toate. Așadar, dacă vă confruntați cu alegerea botinelor pe care să le alegeți pentru toamnă, fiți ghidați de practic. Tocurile înalte nu vor funcționa zilnic, dar sunt minunate pentru o petrecere, cu condiția să știi cum să le porți și nu este o problemă pentru tine.

Cele mai la modă cizme pentru toamna acestui sezon

După cum am menționat, cizmele vin într-o varietate de forme. Sunt tocuri plate, înalte, stiletto sau pene; din piele, piele intoarsa si alte materiale si intr-o gama larga de culori. Când comandați un model pentru dvs., urmați în primul rând preferințele dumneavoastră. Totuși, dacă vreți să știți ce este la modă, vă prezentăm cele mai la modă cizme pentru toamnă în acest sezon!

Cizme Chelsea - pantofi cu toc mic, cu partea superioară care ajunge de obicei deasupra gleznei. Pot fi realizate din piele, piele de căprioară, piele ecologică și alte materiale. Talpa lor este de obicei din cauciuc, ceea ce asigură stabilitate și confort. O trăsătură caracteristică a acestor pantofi este coaserea cauciucului pe părțile laterale ale superioarei - uneori într-o culoare contrastantă. Te interesează cizmele Chelsea? Poate că vă vor plăcea următoarele modele: Ghete clasice negre Jodhpur sau

Cowgirls - evocă stilul country, dar contrar aparențelor, în prezent sunt hit-ul sezonului. Astfel de cizme pentru toamnă sunt purtate cu nerăbdare de vedete și bloggeri de modă. Acestea se disting printr-un deget ascuțit, călcâiul jos și partea superioară largă. Exemple de acest tip de pantof sunt Cizme de cowboy mici, cu toc înalt, maro Swan și Cizme de cowboy din piele maro Anabelle.

Muncitori - aceste tipuri de pantofi dau caracter oricărui stil. Decorate bogat cu cleme, nituri și strasuri, ele se înfășoară chiar și cu aspectul cel mai calm. Sunt extrem de confortabile și practice. Deși arată masiv, vor funcționa bine și în combinație cu rochiile, creând o atmosferă mai prădătoare, rock. Vă recomandăm să verificați modelele Lucrări la modă Seastar și Muncitori maro Daszyński.

Cizme tăiate - dacă există încă o vreme favorabilă în afara ferestrei, ar trebui să vă gândiți să cumpărați cizme care au niște spații deschise. Acesta este hitul sezonului îndrăgit de femeile din întreaga lume. Asigurați-vă că consultați sugestiile noastre - de ex. Cizme de velur maro Corina sau Cizme negre pentru femei pe postarea A-407.

Cizme cu toc într-o ediție sportivă - dacă îți place un stil lejer, casual, îți vor plăcea acest tip de pantofi. Puna este confortabil de purtat și, în același timp, adaugă câțiva centimetri și slăbește piciorul. Sunt disponibile modele interesante și propuneri neobișnuite, de ex. Cizme negre Sergio Leone sau Gri Adidași gri pentru femei BZ8386-KB Gri.

După cum puteți vedea, aveți o mulțime de alegeri. Nu trebuie să vă hotărâți imediat. Vizitați magazinul KeeShoes, verificați oferta de ghete și găsiți o variantă adaptată preferințelor și nevoilor dumneavoastră. Faceți-vă drum prin acest sezon în botine la modă și confortabile pentru toamnă. Cumpărături reușite!