Cizme pentru iarnă aspră - ce ar trebui să alegi?

Ce să cauți atunci când cumpără pantofi pentru o iarnă aspră?

Căutați pantofii potriviți pentru o iarnă aspră? Ți-e teamă că pantofii tăi se vor dovedi a fi o protecție insuficientă în zilele friguroase și vrei să găsești un produs cu adevărat de bună calitate? Apoi, există mai multe aspecte care ar trebui să fie decisive atunci când cumpără. Iată-i!

În primul rând - pariați pe confortul termic. Aceasta se aplică atât pantofilor de iarnă pentru femei, cât și pentru bărbați. Îi recomandăm pe cei izolați cu o piele de oaie sau alte umpluturi, însă cheia este să vă protejați cu adevărat picioarele de frig. Amintiți-vă că sunt extremitățile care îngheață cel mai rapid!

În al doilea rând - optați pentru materiale impermeabile la apă. Când mergeți pe zăpadă, bălți sau în ploaie, nu trebuie să intre apă în interiorul pantofului. Uneori, soluția este impregnarea specială, dar condiția este ca aceștia să fie pantofi din țesături adecvate, de exemplu piele naturală.

Al treilea - stabilitate. Acest lucru este valabil mai ales pentru pantofi pentru iarnă aspră pentru doamne. Renunta la tocuri inalte si tocuri instabile. Nu vor funcționa complet pe zăpadă sau gheață și te vor expune unui mare pericol. Un moment de neatenție și vă puteți disloca glezna, vă puteți rupe piciorul sau chiar vă puteți rupe capul.

Al patrulea - talpa potrivită. Cu excepția cazului în care acordați o atenție deosebită tălpii în pantofii de primăvară sau de vară, este foarte important aici. Talpa ar trebui să aibă o formă specială - indentări și lădițe, astfel încât să nu aluneci pe suprafața glaciară.

Al cincilea - estetica. Iarna aspră nu înseamnă că trebuie să porți încălțăminte urâte care nu îți plac. Oferta este atât de extinsă încât vei găsi cu ușurință o variantă care se potrivește perfect așteptărilor tale stilistice.

Cei mai buni pantofi pentru iarnă aspră pentru femei

  • Cizme de zăpadă - pentru multe doamne, acesta este numărul unu printre pantofi pentru iarnă aspră. Poate pentru că sunt extrem de calde și confortabile. Totuși, aici trebuie să acordați atenție tipului de talpă - aceasta trebuie să fie stabilă și antiderapantă. De asemenea, asigurați-vă că pantofii nu se udă. Vă recomandăm, de exemplu, cizmele negre cu membrană Caprice 26221 . Interiorul lor este căptușit cu blană moale, iar tălpile groase cu o platformă de câțiva centimetri asigură o izolare excelentă de la sol.
  • Trekking - în opinia noastră, acest tip de încălțăminte ar trebui să fie ales cel mai adesea atunci când cumpără pantofi pentru o iarnă aspră. Au fost concepute și făcute pentru a le menține calde, confortabile și stabile în toate condițiile meteorologice. Vă puteți deplasa în jurul lor în oraș, dar și mergeți la munte. Exemple de pantofi la modă și funcționali sunt pantofii de încredere Timberland 6 In Premium Boot W sau pantofii de trekking Grisport .
  • Cizme - cel mai adesea iau o formă elegantă, care pune estetica pe primul loc, înaintea practicului. Cu toate acestea, printre propuneri puteți găsi, de asemenea, astfel de modele care vor fi cizme bune pentru o iarnă aspră. Asigurați-vă, însă, că au o talpă bună, sunt calde și rezistente la apă. S-ar putea să vă placă, de exemplu, cizmele izolate cu lac negru scurt sau cizmele pentru femei cu știfturi negre Y208 .

Cei mai buni pantofi pentru iarnă aspră pentru bărbați

  • Trekking - acesta este numărul absolut 1 printre cizmele de iarnă dure pentru bărbați. Ei fac o medalie în stilizări urbane, dar și atunci când ești pregătit pentru o drumeție la munte sau o plimbare pe suprafața înghețată. Sunt la modă, calde, confortabile și impermeabile. Vă recomandăm, de exemplu, tendința anului - NATIVE FITZSIMMONS CITYLITE JIFFY sau pantofii Timberland 6 In Premium Boot M, care au dominat de ani buni .
  • Cizme - acest tip de încălțăminte nu este suficient pentru că este extrem de la modă și merge perfect cu toate, de asemenea, răspunde perfect așteptărilor pe care le avem pentru pantofi pentru o iarnă aspră. Protejează împotriva frigului, sunt impermeabile și rezistente la daune. Căutați așa ceva? S-ar putea să vă placă și cizmele negre Big Star .
  • Cizme Jodhpur - poate că nu sunt pantofi clasici pentru o iarnă aspră, dar printre multe propuneri puteți găsi cele care vor trece examenul. Vă recomandăm modele cu talpă groasă și confecționate din materiale care nu se vor uda după impregnare. De exemplu, ghetele pentru bărbați din piele de căprioară McKey 284 din piele de căprioară neagră au funduri din cauciuc cu spumă mai groasă, care sunt bine izolate de la sol.

După cum puteți vedea, pantofii pentru o iarnă aspră pot avea vederi diferite. Depinde de tine dacă alegi un finisaj sportiv sau elegant. Cel mai important este că te simți confortabil și piciorul nu îngheață. Descoperiți oferta mai largă de la ButyModne.pl și găsiți o soluție care să răspundă nevoilor dvs.!