Cizme pentru iarna aspră - pe care să le alegi?


Iarna a fost șoferi surprinzători de ani de zile. Chiar dacă vin lunile reci și este timpul să îmbraci anvelope de iarnă - șoferii sunt surprinși. Nu-l lăsa să te surprindă când vine vorba de modă. Obțineți cizme pentru iarna grea în avans. Acestea ar trebui să fie calde, impermeabile și extrem de confortabile. Vă sugerăm care vor fi cele mai bune pentru femei și care pentru bărbați!

Ce trebuie să căutați atunci când cumpărați cizme pentru iarna grea?

Cauti ghetele potrivite pentru iarna grea? Ți-e teamă că pantofii tăi se vor dovedi a fi o protecție insuficientă în zilele geroase și vrei să găsești un produs de foarte bună calitate? Apoi, există mai multe aspecte care ar trebui să fie decisive la cumpărare. Aici sunt ei!

În primul rând - concentrați-vă asupra confortului termic. Acest lucru se aplică atât cizmelor de iarnă pentru femei, cât și pentru bărbați. Îi recomandăm pe cei izolați cu piele de oaie sau alte umpluturi, dar cheia este să vă protejați cu adevărat picioarele de răcire. Amintiți-vă că membrele îngheață cel mai repede!

În al doilea rând - alegeți materiale impermeabile la apă. Când mergeți pe zăpadă, bălți sau în ploaie, apa nu trebuie să pătrundă în pantof. Uneori, soluțiile impregnante speciale sunt, dar condiția este ca acestea să fie realizate din țesături adecvate, de exemplu piele naturală.

În al treilea rând - stabilitate. Acest lucru este valabil mai ales pentru cizmele de iarnă dure pentru femei. Renunță la tocurile înalte și la tocurile instabile. Nu vor funcționa complet pe zăpadă sau gheață și vă vor pune într-un mare pericol. Un moment de neatenție și îți poți entorsa glezna, rupe piciorul sau chiar zdrobi capul.

În al patrulea rând - talpa potrivită. Deși nu acordați atenție tălpii în pantofii de primăvară sau de vară, este foarte important aici. Talpa ar trebui să aibă o formă specială - crestături și proeminențe, datorită cărora nu veți aluneca pe o suprafață înghețată.

A cincea - estetică. Iarna aspră nu înseamnă că trebuie să porți pantofi urâți care nu îți plac. Oferta este atât de extinsă încât poți găsi cu ușurință o variantă care se potrivește perfect așteptărilor tale stilistice.

Cele mai bune ghete de iarnă pentru femei

  • Bocanci de zapada - pentru multe femei este pantoful numărul unu pentru iarna grea. Poate pentru că sunt extrem de calzi și confortabili. Totuși, aici trebuie să acordați atenție tipului de talpă - aceasta trebuie să fie stabilă și antiderapantă. De asemenea, asigurați-vă că pantofii nu se umezesc. Vă recomandăm, de exemplu cizme negre Caprice 26221 membrană. Interiorul lor este căptușit cu blană moale, iar tălpile groase cu o platformă de câțiva centimetri oferă o izolare excelentă de sol.
  • Drumetii montane - în opinia noastră, acest tip de încălțăminte ar trebui ales cel mai adesea la cumpărăturile de încălțăminte pentru iarna severă. Au fost proiectate și realizate pentru a fi calde, confortabile și stabile în toate condițiile meteorologice. În ele, vă puteți deplasa prin oraș, dar puteți merge și la munte. Un exemplu de încălțăminte la modă și, în același timp, funcțională sunt fiabile pantofi Timberland 6 In Premium Boot W dacă Pantofi de trekking Grisport.
  • Cizme - ele iau cel mai adesea o formă elegantă, care pune estetica în primul rând, înaintea practicității. Cu toate acestea, printre propuneri, puteți găsi și modele care vor fi pantofi buni pentru iarna grea. Cu toate acestea, asigurați-vă că au o talpă bună, călduroase și impermeabile. S-ar putea să vă placă de ex. cizme scurte cu lac izolat negru sau cizme de damă cu știfturi negre Y208.

Cele mai bune ghete de iarnă pentru bărbați

  • Drumetii montane - acesta este numărul absolut 1 în rândul bărbaților pentru pantofii de iarnă duri. Sunt perfecte în stilizările urbane, dar și atunci când aștepți o excursie pe munte sau o plimbare pe o suprafață înghețată. Sunt la modă, calde, confortabile și impermeabile. De exemplu, recomandăm tendința din acest an - NATIVE FITZSIMMONS CITYLITE JIFFY sau a domnit ani de zile Timberland 6 In Premium Boot M.
  • Cizme - acest tip de încălțăminte nu este doar extrem de la modă și se potrivește cu toate, dar îndeplinește perfect și așteptările pe care le avem pentru cizmele de iarnă. Acestea protejează bine împotriva frigului, sunt impermeabile și rezistente la daune. Cauti asa? Poate că vă vor plăcea Cizme negre Big Star.
  • Ghete Chelsea - poate că nu sunt cizme clasice pentru iarna aspră, dar printre multe propuneri puteți găsi cele care vor funcționa. Vă recomandăm modele cu talpă groasă și confecționate din materiale care nu se vor uda după impregnare. De exemplu, Cizme de bărbați din piele de căprioară McKey 284 negre, au funduri de cauciuc spumos mai groase, care asigură o bună izolare de la sol.

După cum puteți vedea, pantofii pentru condiții dure de iarnă pot avea un aspect diferit. Depinde de dvs. dacă alegeți un finisaj sportiv sau elegant. Cel mai important lucru este că ar trebui să fii confortabil și piciorul tău să nu înghețe. Vedeți oferta mai largă de pe KeeShoes și găsiți o soluție adaptată nevoilor dumneavoastră!