Cum să ai grijă ca pantofii de piele de căprioară să arate perfect în ciuda trecerii timpului?

Impregnarea pantofilor de piele de căprioară - să fim atenți

Pentru încălțămintea din piele de căprioară, ar trebui să începem să avem grijă din cutie. Impregnarea se face cel mai bine înainte de prima ipoteză pentru a proteja materialul delicat. Să folosim o pregătire specială în acest scop - cereți vânzătorului să aleagă produsul potrivit. Stratul impregnat are rolul de a proteja pielea de căprioară împotriva apei și murdăriei. Amintiți-vă, totuși, că pompele noastre elegante sau mocasinele moi nu sunt proiectate pentru a alerga în jurul bălților!

Curățarea corectă este fundația pentru îngrijirea suedei

Curățăm încălțămintea din piele de căprioară după fiecare ipoteză. O perie specială prevăzută cu proeminențe de cauciuc este folosită în acest scop. Rolul lor este de a elimina murdăria, de asemenea, au sarcina de a ridica italianul, care constă din piele de căprioară. Datorită acestui aspect, suprafața pantofului este bine curățată și reîmprospătată, iar puiul ridicat arată foarte bine. Există diferite tehnici pentru a elimina petele de piele de căprioară. Putem încerca să eliminăm pete mici cu o bandă elastică, un cub special conceput pentru curățarea cămășii. O soluție bună poate fi, de asemenea, achiziționarea unui remover profesional pentru pete, pe care îl aplicăm pe suprafața pătată cu o perie specială. Ar trebui să ne amintim că pe Internet vom găsi o mulțime de metode de casă pentru curățarea eficientă a pantofilor de piele de căprioară, începând de la înmuierea lor în apă cu petale de săpun, prin frecarea laptelui, frecarea cu coaja de pâine. Dacă, totuși, dorim ca pantofii să rămână estetici pentru o lungă perioadă de timp, să folosim cosmetice din piele de piele și să nu renunțăm la curățarea obligatorie după fiecare ipoteză.

Câteva reguli pentru a se ocupa de piele de căprioară

Pantofii din piele de căprioară umedă se usucă întotdeauna de căldură și de soare - pot distruge materialul și îl pot decolora ireversibil. Să punem pantofi în ziare, să-i lăsăm pe copt și să lăsăm hârtia să absoarbă apa. Întregul proces poate fi accelerat, schimbând deseori ziare. Pantofi din piele de căprioară, murdăriți cu noroi, lăsați-l să se usuce. Orice acțiune prematură poate face ca murdăria să se frece pe suprafața piele de căprioară și crearea de pete inestetice. Murdaria va fi cu siguranță mai ușor de îndepărtat cu o perie atunci când suprafața este uscată - ștergeți-o ușor. Nu uitați să introduceți o pereche de reguli într-o pereche neutilizată, datorită căreia pantofii vor păstra o formă frumoasă. Încălțăminte la modă din piele de căprioară, ideale pentru muncă și zi de zi, le găsim în magazin ButyModne.pl.

Pantofii din piele de căprioară sunt confortabili și arată minunat, așa că merită să aveți în dulap cel puțin o pereche la modă - pompe, sandale, pantofi sau mocasini. Îngrijirea adecvată este cheia, iar amintirea câtorva reguli simple ne va face ca pantofii să se poarte bine pentru o lungă perioadă de timp și să le prezinte bine.