Cum să ai grijă de pantofii din piele de căprioară, astfel încât să arate grozav în ciuda trecerii timpului?


Pantofii din piele de căprioară se bucură de o popularitate nemărginită de câțiva ani. Acest tip de încălțăminte arată grozav, iar modelele frumos concepute pentru femei și bărbați merită atenție. Păstrarea curată a aburului din acest material necesită un pic mai mult de lucru decât cu pielea de cereale. Farmecul pielei de căprioară rezidă în textura și moliciunea ei frumoasă, așa că ar trebui să ne amintim despre impregnarea și îngrijirea corespunzătoare a încălțămintei aproape după fiecare purtare. Vă sugerăm cum să învățați să aveți grijă de o pereche de piele de căprioară, astfel încât curățarea să dureze puțin timp și pantofii să arate grozav mult timp.

Impregnarea pantofilor din piele de căprioară - să fim atenți

Ar trebui să începem să avem grijă de pantofii din piele de căprioară chiar din cutie. Cel mai bine este să impregnați înainte de prima uzură pentru a proteja materialul delicat. Să folosim un preparat special în acest scop - să cerem vânzătorului să aleagă agentul potrivit. Stratul de impregnare este conceput pentru a proteja piele de căprioară de apă și murdărie. Amintiți-vă, totuși, că pompele noastre elegante sau mocasinile moi nu sunt destinate rulării în bălți!

Curățarea corectă este baza îngrijirii pielei de căprioară

Curățăm pantofii din piele de căprioară după fiecare purtare. Pentru aceasta se folosește o perie specială, echipată cu cleme de cauciuc. Rolul lor este de a îndepărta murdăria, sunt, de asemenea, concepute pentru a ridica firele de păr care alcătuiesc pielea de pe piele de căprioară. Datorită acestui fapt, suprafața pantofului este bine curățată și reîmprospătată, iar puiul de somn ridicat arată grozav. Există diferite tehnici pentru îndepărtarea murdăriei din piele de căprioară. Putem încerca să eliminăm petele mici cu o radieră, adică un bloc special conceput pentru curățarea pielei de căprioară. O soluție bună poate fi și cumpărarea unui produs de îndepărtare a petelor profesionist, pe care îl aplicăm pe suprafața colorată cu o perie specială. Amintiți-vă că pe internet veți găsi multe metode de acasă pentru a vă curăța eficient pantofii de piele de căprioară, variind de la înmuierea lor în apă cu fulgi de săpun, prin frecare de lapte și sfârșitul cu frecare crustei de pâine. Cu toate acestea, dacă vrem ca pantofii să-și păstreze aspectul estetic mult timp, să folosim produse cosmetice concepute pentru îngrijirea pielei de căprioară și să nu omitem curățarea obligatorie după fiecare uzură.

Câteva reguli pentru manipularea pielei de căprioară

Uscați întotdeauna pantofii umezi de piele de căprioară, departe de sursele de căldură și soare - pot distruge materialul și îl pot decolora ireversibil. Umpleți-vă pantofii cu ziare, lăsați-le pe covor și așteptați ca hârtia să absoarbă apa. Putem accelera întregul proces prin înlocuirea frecventă a ziarelor. Pantofii din piele de căprioară, patați de noroi, sunt cel mai bine lăsați să se usuce. Orice acțiune prematură poate freca murdăria pe suprafața de piele de căprioară și poate crea pete inestetice. Murdăria este mult mai ușor de îndepărtat cu o perie atunci când suprafața este uscată - doar periați-o ușor. Nu uitați să puneți copaci de pantofi într-o pereche neutilizată, datorită căreia pantofii vor păstra o formă frumoasă. Încălțăminte la modă, din piele de căprioară, perfectă pentru muncă și utilizare zilnică, se găsește în magazin KeeShoes.

Pantofii din piele de căprioară sunt confortabili și arată grozav, așa că merită să ai cel puțin o pereche la modă în garderoba ta - pompe, sandale, pantofi mici sau mocasini. Îngrijirea adecvată este esențială și amintirea câtorva reguli simple va face ca pantofii să se poarte bine mult timp și să arate grozav în același timp.