Cum să alegi pantofii pantalonii?


Nu cunosc o femeie care să nu aibă cel puțin o pereche de pantaloni în garderobă, și cu siguranță ai. Cu intensitatea vieții, acestea sunt mult mai practice decât rochiile și fustele. Cu siguranță v-ați întrebat ce pantofi să alegeți pentru un anumit model care să arate cât mai bine, iar acest articol vă va ajuta cu asta.

Nu cunosc o femeie care să nu aibă cel puțin o pereche de pantaloni în garderobă, și cu siguranță ai. Cu intensitatea vieții, acestea sunt mult mai practice decât rochiile și fustele. Cu siguranță te-ai întrebat odată ce pantofi alegeți un model specific pentru a arăta cel mai bine, iar acest articol vă va ajuta în acest sens. 

Tuburi sexy

Tuburile au devenit un simbol al anilor șaizeci și nici astăzi nu își pierd popularitatea. Ele subliniază tpunctele forte, permițându-vă să vă simțiți atrăgători și feminini. O alegere sigură sunt cizmele de sus, adidașii până la gleznă sau balerinele. Dacă nu aveți nicio problemă cu mersul cu tocuri înalte, apoi amintiți-vă că tocurile înalte vor accentua fesele și vă vor prelungi optic picioarele. 

Cei mai confortabili blugi

Număr de modBlugii Eli sunt uimitori, deci este ușor să îi asortezi cu pantofi. NajoPantofii cu toc plat sau un stâlp lat sunt mai potriviți pentru ei. Se poate considera că totul li se potrivește. Cu toate acestea, o soluție interesantă sunt adidașii cu tălpi colorate care vă vor oferi stilului un pic de relaxare. 

Elegant în cută

Pantalonii de costume sunt încă asociați în principal cu bărbații, deși acest lucru se schimbă din ce în ce mai mult. În cazul bărbaților, ar trebui selectați papuci eleganți pentru ei. Dacă o femeie le îmbracă, cel mai adesea este cu pantofi plati. Puteți alege, de asemenea, mocasini sau papuci potriviti pentru femei. Într-o astfel de ediție, cu siguranță vei arăta elegant la serviciu sau în timpul ieșirii la teatru. 

Clopote extravagante

Deși clopotele sunt cele mai asociate cu hippii, la ele s-au întors încă din primăvară lanț de magazine. Când vrei să ieși din mulțime, cu siguranță te vor interesa. La revederepene, stâlpi largi sau platforme sunt atașate acestora. Dacă preferați încălțămintea plată pentru femei, acordați atenție adidași. 

Jambiere confortabile

Colanții aproape de corp sunt încă la modă datorită versatilității lor. Cel mai bine este să alegeți botine sau cizme cu vârful rotund. După părerea mea, arată cel mai bine cu balerinele pe care probabil le aveți deja. Dacă doriți să vă subțiați optic picioarele, ghetele de toate lungimile vă vor ajuta. Jambierele sunt pantalonii perfecti pentru cizmele de mușchetar. 

 

Merită să ne amintim că toate aceste reguli sunt doar orientări. Cel mai important lucru este că vă simțiți confortabil în ceea ce purtați.