Cum să alegi tocuri înalte pentru a dansa întreg balul și multe nunți în ele?


Pentru mulți elevi de liceu, balul este o oportunitate de a alege primele tocuri înalte din viața lor. Pompele pe un post subțire încântă prin farmecul lor. Acești pantofi atemporali arată extrem de eleganți în combinație cu o rochie elegantă, sunt, de asemenea, o modalitate de a adăuga feminitate fiecărui adolescent. Vă sfătuim ce să căutați atunci când alegeți tocuri înalte, astfel încât acestea să nu se dovedească a fi doar o achiziție pentru un eveniment.

Înălțimea călcâiului și amplasarea acestuia

Ortopedii avertizează pacientul împotriva purtării frecvente a tocurilor înalte. Cu toate acestea, ținând cont de faptul că ne distrăm la bal doar o dată în viață, ne propunem să găsim un compromis între sănătate și realizarea viselor de încălțăminte. Atunci când vă alegeți pantofii, să aruncăm o privire unde se află călcâiul. Ar trebui așezat chiar în centrul călcâiului - acest lucru îi va asigura stabilitatea în timpul mersului. Să fim atenți, de asemenea, la lungimea piciorului nostru și să alegem o înălțime proporțională a pantofilor - cu cât călcâiul este mai înalt, cu atât greutatea corporală este distribuită pe degetele de la picioare și, cu atât, este mai dificil să menținem echilibrul. Să luăm o regulă simplă: picior mic - toc mic, picior mai mare - mai înalt. Deci, care este cea mai bună înălțime a călcâiului? Potrivit medicilor, 4 centimetri sunt siguri, deoarece un astfel de călcâie garantează stabilitate în timpul mersului - greutatea corporală este distribuită corect, iar munca bună a tendoanelor este, de asemenea, menținută. Cu toate acestea, dacă visăm la pantofi înalți reali, tocurile pot avea 6 până la 9 centimetri. Să nu urmărim modelele care, în baza contractelor semnate, trebuie să apară în pantofi exorbitant de înalți! De asemenea, ar trebui să ne amintim că fetele mici vor arăta mai bine în pantofii inferiori, asortate culorilor cu colanți.

Stabilizare datorită platformei

Când căutăm tocurile înalte perfecte, să aruncăm o privire la ofertă pantofi pe peron. Este o platformă elegantă care ajută la echilibru și crește confortul mișcării. Pompele cu platformă sunt, de asemenea, o alegere excelentă pentru cei dintre noi cu vițe ușor mai largi. Să ne concentrăm pe tocuri simple, cu vârful rotunjit, fără dungi și decorațiuni mari, care arată grozav cu o rochie neagră mică. Mărimea pantofilor este de asemenea importantă - nu pot fi prea mari, ar trebui să se potrivească bine pe picior. Înainte de a comanda, măsurăm cu atenție lungimea branțului perechii preferate. Putem alege pantofi de modă la modă fără să plecăm de acasă pe site-ul web KeeShoes, fără a pierde timpul care poate fi petrecut pentru a studia pentru examenul de matură.

Învățând să mergi cu tocuri înalte

Tocuri frumoase noi sunt ambalate în cutie și așteaptă ziua cea mare? Dacă acesta este primul nostru cuplu, câteva lecții de mișcare adecvată vor fi utile. Mersul pe tocuri înalte și subțiri este o mare provocare, așa că hai să ne pregătim corespunzător pentru seara grozavă. Videoclipurile de pe internet și prezența unei femei apropiate - mama, bunica sau prietena care a stăpânit arta frumosului mers pe jos cu tocuri la perfecțiune și va fi bucuros să ne dea câteva lecții - poate fi de ajutor. Inițial, s-ar putea să ne fie greu să ne echilibrăm și să ne îndreptăm genunchii, dar știința este perfectă - cu un antrenament regulat la domiciliu, cu siguranță vom intra în practică rapid!

Balul este o seară specială pentru studenți. Băieții își îmbracă primele costume și învață cum să lege cravate, în timp ce fetele vor învăța să meargă cu tocuri. Abilitatea de a alege o ținută formală elegantă este o artă valoroasă, așa că merită să te pregătești pentru lecție și să treci cu brio testul de sală.