Cum să distribuiți rapid și fără durere pantofi noi?


Noii tăi pantofi nu au reușit încă să se adapteze la forma piciorului tău? Simți că sunt prea înțepeniți, iar mersul pe ele provoacă durere și frecare? Nu vă faceți griji! Deși de obicei este nevoie de răbdare pentru a-ți face noul sosit confortabil, știm modalități eficiente și nedureroase de a-ți lăsa pantofii slăbiți rapid. Să începem!

Pantofi noi fără vezicule? Este posibil!

Cumpărarea de pantofi noi este una dintre cele mai plăcute oportunități de a cheltui bani. Cu siguranță le alegi cu grijă calitatea și aspectul, potrivindu-le stilului tău unic. Suntem convinși că acordați o atenție deosebită și pentru a le face cât mai confortabile. Te bucuri de noua ta achiziție până...

Când le îmbraci la prima plimbare, se dovedește că probabil că nu ai fost menită să fii. Primele abraziuni și vezicule te fac să vrei să scapi de ele cât mai curând posibil. Din fericire, nu este atât de rău pe cât pare! Cunoaștem modalități dovedite de a-ți pune pantofii noi și de a-ți scoate rapid și fără durere.

Localizează punctele dureroase și hidratează-le corespunzător

Pune-ți pantofi noi și plimbă-te cu ei prin casă cât poți de mult timp. După aproximativ o oră, vei vedea care puncte de pe picioare sunt cele mai predispuse la frecare neplăcută. Acesta este ceea ce poate provoca vezicule. Odată ce ați localizat aceste locuri, hidratarea adecvată este esențială. Veți avea nevoie de o cremă pentru picioare sau vaselina. Umeziți-vă picioarele de mai multe ori pe zi, acordând atenție punctelor identificate anterior. Picioarele uscate sunt mai susceptibile de a dezvolta vezicule dureroase.

De asemenea, nu uitați să vă curățați picioarele în mod regulat. In acest fel, vei scapa de celulele moarte ale pielii, iar preparatele pe care le folosesti vor fi absorbite mai eficient. În acest fel, vei fi în drum spre picioarele tale fără vezicule!

Bonus: Picioarele hidratate și îngrijite corespunzător vă vor răsplăti cu un aspect frumos!

Utilizați un antiperspirant pentru a vă opri transpirația picioarelor

Picioarele transpirate sunt mediul perfect pentru apariția veziculelor. Pentru a preveni acest lucru, nu uitați să utilizați un antiperspirant pentru picioare. Cremele antiperspirante și pudrele de talc sunt, de asemenea, disponibile în farmacii și farmacii. Alegeți forma care vă este cea mai convenabilă și eliminați problema hiperhidrozei picioarelor. Datorită acestui lucru, vei fi cu un pas mai aproape de distribuirea nedureroasă a pantofilor noi.

În zilele reci, puneți o pereche suplimentară de șosete

Deși această metodă nu va funcționa deosebit de bine primăvara sau vara, ea aduce rezultate strălucitoare în zilele reci. Tot ce trebuie să faci este să purtați o pereche suplimentară de șosete groase pentru a vă face picioarele mai puțin predispuse la frecare datorită stratului suplimentar.

Bonus: o pereche suplimentară de șosete vă va ajuta să vă întindeți pantofii noi și mai repede.

Dacă este mijlocul unei veri fierbinți, șosetele pot fi și ele de mare ajutor! Poarta-i intotdeauna cand incerci sa distribui pantofi noi prin casa ta. Purtați-le atâta timp cât vă simțiți confortabil.

Evitați slăbirea șireturile

Te tentează să slăbești șireturile noilor tăi adidasi? Crezi că asta îți va oferi picioarelor mai mult spațiu? Nimic nu ar putea fi mai greșit! 

Pantofii care sunt șireți prea lejer pot provoca frecări pe care doriți să le preveniți. Amintiți-vă că, cu cât șireturile sunt legate mai strânse, cu atât procesul de separare a pantofilor este mai rapid.

Nu renunta la a purta pantofi noi

Dacă doriți să vă vindeți pantofii noi în mod eficient, rețineți că acesta este un proces gradual care necesită răbdare. Știm cât de mult vrei să arăți lumii noi noua ta achiziție. Din fericire, nu trebuie să renunți să porți o pereche de pantofi proaspăt cumpărată. Pune-le în locuri în care nu vei fi forțat să stai în picioare sau să mergi perioade lungi de timp. Perfect pentru a aștepta la coadă pentru a vedea medicul. Sub influența căldurii generate de picioarele tale, acestea se vor întinde pentru a se potrivi formei lor.

Cu toate acestea, merită să aveți o pereche de pantofi comozi la dumneavoastră, care vă va fi de folos în caz de urgență.

Cum să scapi de vezicule?

Dacă, până la urmă, aveți vezicule dureroase pe picioare, nu încercați să le stoarceți. Dacă sunt foarte enervante, folosește un ac dezinfectat pentru a străpunge bula. Astfel vei scăpa de lichidul din el. În niciun caz nu trebuie să îndepărtați pielea rămasă. Ea este cea care îți protejează picioarele în timp ce se vindecă. De asemenea, puteți folosi tencuieli speciale care vor proteja vezica urinară și îi vor oferi protecția necesară împotriva unei eventuale infecții.

Pantofii noi nu trebuie să te țină treaz noaptea. Dacă achiziția lor este însoțită de o ocazie specială, merită să începeți procesul de întindere suficient de devreme pentru a evita o surpriză neplăcută într-o zi importantă pentru dvs. Asigurați-vă că verificați și alte modalități de a obține pantofi strâmți, pe care le-am descris într-un alt articol.