Cum te obișnuiești să mergi cu tocuri înalte?


Folosești zilnic confortul și porți încălțăminte plată, dar se apropie o oportunitate când trebuie să te descurci fără stiletto, pene sau tocuri? Știi că mersul cu pantofi înalți nu este punctul tău forte - ești tremurat, îți doare picioarele și în loc să te gândești la eveniment, visezi doar să le schimbi pentru unul mai confortabil? Apoi citiți ghidul nostru despre cum să vă obișnuiți să mergeți cu tocuri înalte!

Primul pas - alege tocuri înalte confortabile

Tocurile înalte vor arăta cu siguranță frumoase, dar s-ar putea să nu fie cea mai bună alegere dacă nu aveți experiență în mersul pe tocuri. În loc de modele lăcuite și instabile, alegeți cei mai confortabili pantofi cu toc înalt. Vă recomandăm să alegeți o variantă care vă va fi convenabilă - atât în ​​ceea ce privește înălțimea, cât și materialul sau designul. Cea mai bună decizie vor fi pompele din piele de cereale. Acesta se va potrivi perfect piciorului dvs., ceea ce va garanta confortul în timp ce îl purtați. Vor fi perfecte pentru început Pompele negre Espinto H. Cu toate acestea, dacă nu vă place estetica lor și preferați un model mai modern, s-ar putea să vă placă Pompele Espinto de aur 889 pe un știft galben, iar dacă ocazia pentru care te pregătești este nunta ta - vor fi perfecte Espinto pompează perla albă pe un știft.

Pasul doi - creșteți treptat înălțimea călcâiului

Nu apuca un știft foarte înalt și subțire. Un astfel de toc te poate descuraja rapid pentru că nu te vei simți încrezător și stabil pe el. În schimb, alegeți o variantă ușor mai mică, cu un toc gros corespunzător, apoi creșteți-l treptat. Vor fi primii care vor trece examenul, de ex. Pompele Goodin cu o bandă roșie decorativăcare au un toc bloc de 4 cm. Dacă vă obișnuiți să mergeți în ele, alegeți unul mai înalt, de ex. 8 cm Navete Seastar houndstooth sau pompe elegante VINCEZA negre cu o curea suplimentară, stabilizând glezna și ținând pantoful bine pe picior. Odată ce ați însușit arta mersului cu tocuri înalte, modelele următoare pot fi pe toc înalt - de ex. pompe pe toc stiletto piele de căprioară bleumarin.

Pasul trei - practica este perfectă

Dacă vrei să te obișnuiești să mergi cu tocuri înalte, pe măsură ce se apropie o ocazie importantă, nu renunța să înveți să mergi mai târziu. Alegeți încălțăminte confortabilă și începeți să vă plimbați prin casă în ele. La început, câteva zeci de minute și cu timpul crește acest timp și distanța parcursă. Vă recomandăm să faceți o plimbare prin proprietate, să purtați tocuri înalte la serviciu sau să vă întâlniți cu prietenii. Cu cât le porți mai mult, cu atât sunt mai mari șansele ca purtarea lor să înceteze să mai fie problematică și jenantă pentru tine. După cum am menționat mai devreme, creșteți și călcâiul treptat. Și când vine evenimentul pentru care te pregătești - testează-ți pantofii în care vrei să joci. Când urmează să dansezi în ele toată noaptea sau să parcurgi distanțe lungi, trebuie să fii sigur că vor trece testul.

Pasul patru - lucrează la postura ta

În timp ce mersul cu tocurile este extrem de util, există un lucru pe care trebuie să-l amintiți - menținerea unei posturi corporale adecvate este extrem de importantă. Nu te relaxezi în fiecare zi? Excelent! Din păcate, de multe ori doamnele care îmbracă pantofi cu toc înalt uită de postura corectă și se aplecă instinctiv înainte pentru a menține echilibrul. Acest lucru nu numai că arată rău, ci și face ca coloana vertebrală să ia o poziție nefirească și articulațiile să fie încărcate incorect. Așadar, atunci când începeți să învățați să mergeți cu tocuri, nu uitați să vă trageți omoplații, să ridicați capul în sus, să vă strângeți abdomenul și să vă mențineți coloana vertebrală dreaptă. În timp, va deveni un obicei pentru tine să păstrezi această atitudine!

Pasul cinci - nu te descuraja!

A învăța să mergi cu tocuri te poate dezamăgi - mai ales dacă nu ai purtat cizme înalte până acum. Această poziție a piciorului stresează vițelul și te obligă să menții echilibrul. Dar amintiți-vă că practica este perfectă. Dacă nu te descurajezi, te vei obișnui cu această atitudine și va fi neutră în timp. Cu cât faceți mai mult antrenament, cu atât este mai probabil ca mersul cu tocuri să vă pătrundă în sânge. Poate că în câteva săptămâni te vei mișca cu tocuri înalte ca o vedetă de la Hollywood? Mult noroc!

Sperăm că veți găsi eficiente sfaturile noastre. Nu uitați să alegeți mai întâi pantofi confortabili - vă recomandăm să consultați oferta magazinului KeeShoes. Suntem siguri că veți găsi acolo un model potrivit care vă va ajuta să vă obișnuiți să mergeți cu tocuri înalte!