Curățenie de toamnă! Ce pantofi ar trebui să ai în garderobă?


Vara se apropie încet, așa că merită să vă pregătiți pentru sezonul viitor. Deși septembrie te răsfață cu vremea și îți permite să uiți de toamnă, octombrie va fi mult mai răcoros. Nu există altceva de făcut decât să vă răsfoiți garderoba și să verificați ce lipsește pentru sezonul de toamnă.

Vara se apropie încet, așa că merită să vă pregătiți pentru sezonul viitor. Deși septembrie te răsfață cu vremea și îți permite să uiți de toamnă, octombrie va fi mult mai răcoros. Nu există altceva de făcut decât să vă răsfoiți garderoba și să verificați ce lipsește pentru sezonul de toamnă.

 

Vă recomandăm să începeți recenzia cu un dulap cu pantofi, deoarece acestea stau la baza în zilele mai reci. Merită să faceți o rotație cu ei și, astfel, să faceți loc cuplurilor noi. Pantofii pot fi sortați nu numai în ceea ce privește dacă sunt încă plimbabili, ci și dacă sunt la modă în acest sezon. Dacă vă place să urmăriți tendințele, vă vom oferi cele mai interesante tendințe pentru toamna anului 2016.

Motive animale

Printy inspirat de lumea animalelor, adică print leopard, petele pentru multe sezoane au o poziție neclintită printre tendințele modei. Datorită colecției Kenzo pentru sezonul toamnă-iarnă 2016/2017, s-a alăturat grupului și o zebră colorată. Puteți găsi pantofi inspirați de această temă aici:

Pompă de damă Big Star 27452 gri / auriu

Metalicitate

Pantofii din acest sezon pot atrage atenția! Sclipici, paiete și vopsea metalică sunt un semn că tendința disco este din nou în favoarea. Este potrivit nu numai fahioniștilor, ci și femeilor care evită extravaganța în stilizările lor. Vor fi perfecte în combinație cu pantaloni clasici, de culoare închisă și o cămașă albă. Mai jos veți găsi pantofi care vă vor inspira:

715. Balerini Angello

Cu toate acestea, dacă un astfel de bliț este prea mult pentru dvs., alegeți o versiune mai blândă a acestei tendințe:

Pompele pe un pin Espinto 456/72 Golden

Anii '70.

Deși anii '90 revin în favoarea celor mai noi colecții de designeri din întreaga lume, anii 70 sunt colecțiile de încălțăminte de vârf. Degete rotunjite, tocuri largi, platforme ... Acestea sunt doar câteva dintre tendințele care cu siguranță nu vor fi face apel la toată lumea. Poate următoarele sugestii îți vor merge în inimă?

Slippers cu toc negru Edeo 2119 negru

Degetele arcuite

Moda pentru anii 70 și degetele rotunde nu exclude o altă tendință la fel de la modă. Și anume - pantofi cu vârfurile ascuțite. Deși mulți dintre voi ar putea părea inconfortabili, sunt mult mai feminini de purtat decât modelele cu degetele rotunde. Cel mai bine este să începeți cu un vârf delicat ca în fotografii:

Slipper cu toc înalt pe Cobalt Espinto 456

Cizme inalte

Această tendință a rămas la vârf de câțiva ani. Vedetele aleg chiar și cizme înalte decât pantalonii. Nu suntem fani ai acestei soluții, dar astfel de cizme înalte se vor potrivi perfect cu rochii aerisite și pantaloni scurți. În acest caz, cizmele strânse, precum cele de mai jos, vor funcționa cel mai bine:

Cizme pentru femei Caprice 25540 stretch negru

Cu toate acestea, dacă vremea nu este bună, este mai bine să vă îmbrăcați cu o parte superioară ușor mai largă și să le purtați cu pantaloni. Încălțămintea pentru femeie Badura prezentată în fotografia de mai jos va fi perfectă pentru acest lucru:

Cizme auriu Badura 9097 decor negru

Sperăm că scurta noastră prezentare a tendințelor vă va ajuta cu revizuirea inter-sezonieră a garderobei. Care dintre tendințele de mai sus ți-au furat inimile și îți vor completa garderoba? Sau poate una dintre aceste propuneri este deja în garderoba ta?