Dragoste dificilă sau cum să cumperi tocuri înalte confortabile


Iubirea pentru pantofii cu toc este uneori o iubire fără reciprocitate. De ce sunt tocurile înalte pe care le iubim atât de des
incomod?

Iubirea pentru pantofii cu toc este uneori o iubire fără reciprocitate. De ce tocurile înalte pe care le iubim sunt atât de incomode? Există tocuri perfecte? Cum găsiți stiletto cu care veți dori să vă petreceți restul vieții, sau cel puțin următoarele sezoane? Secretul oricărei relații de succes este ... compromisurile.

Mărimea contează!

Contrar aparențelor, alegerea mărimii potrivite a pantofilor cu toc nu este o chestiune simplă. Tocurile înalte, în special cele înalte pentru a se potrivi corect piciorului, pot fi ușor mai strânse decât dimensiunea standard pe care o purtați. Amintiți-vă, totuși, că ar trebui să spuneți nu tocurilor, porumbelor și degetelor de la picioare micșorate, deoarece picioarele dvs. ar trebui să se aștepte la respect reciproc din relația cu pantofii.

Probabil că fiecare dintre noi își amintește basmul despre Cenușăreasa care și-a pierdut pantoful la minge. Vremurile s-au schimbat, așa că, dacă vrei să devii regina petrecerii, nu îți poți permite pantofi care alunecă în continuare. Povestea despre o fată lipsită de minte care așteaptă pantofi ne învață și despre o problemă mai importantă. Cenusareasa la balul ei de vis s-a distrat doar pana la miezul noptii, iar proprietarul unor pantofi frumosi ar trebui sa danseze in ei toata noaptea.

De multe ori se întâmplă ca chiar și tocurile bine dimensionate să se rupă puțin și să devină prea largi. Acesta este cel mai adesea cazul pantofilor din plastic, deși pantofii din materiale naturale sunt, de asemenea, susceptibili la acest lucru, deși într-o măsură mai mică. Dacă nu vă puteți permite încălțăminte din piele de căprioară sau piele și simțiți că pantofii devin prea mari, puteți folosi branțuri din silicon.

<a href="https://keeshoes.ro/pompe-pe-toc-inalt-gianmarko-70-1-bej-bej-i14035.html"><img src="https://keeshoes.ro/media/ale/auction_image/image1_14035.s2000.jpeg?_=1602356954.6805284" alt="Pompe Pe Pin Gianmarko 70/1 bej" title="Pompe Gianmarko din piele"></a>

Cu cât este mai mare, cu atât mai bine?

Această regulă se aplică doar partenerului tău, cu care te poți prezenta în călcâiul viselor tale. Principiul „cu cât este mai mare cu atât mai bine” funcționează invers în cazul înălțimii călcâiului. Deși pantofii exorbitant de înalți tentează cu un aspect frumos și subliniază picioarele proprietarului, aceștia nu sunt nici confortabili, nici sănătoși pentru coloana vertebrală și picioare, pentru care mersul „pe piloți” nu este o poziție firească. O înălțime sănătoasă a călcâiului este de 4-5 cm, în timp ce un toc de până la 7 cm este considerat înălțimea perfectă pentru ziua respectivă. Tocurile de peste 10 cm sunt mai degrabă o alegere de seară pentru doamnele deja pricepute în mișcarea pe tocuri înalte.

În pantofii înalți, ar trebui să ne simțim frumoși, în largul lor și rezonabil de confortabili. Tocul stabilit în mijlocul călcâiului va fi cu siguranță un indicator al stabilității pantofului. În plus, doamnelor cu picioare filigranate li se recomandă cizme ușor mai mici, deoarece în acest caz contează proporțiile dintre lungimea piciorului și înălțimea călcâiului. Femeile elegante, cu picioare mai mari, își pot permite papuci mult mai înalți.

Interiorul contează

Atunci când cumpărați pantofi și decideți să vă legați mai mult timp, ar trebui să acordați atenție și câteva detalii. Picioare ca materiale naturale, astfel încât cea mai bună alegere va fi încălțăminte cu o căptușeală de materiale organice - de exemplu, piele moale. De asemenea, merită să verificați dacă există cusături în interior care ar putea freca sau irita pielea în timpul mersului.

Iubirea, în special dragostea tocurilor înalte, nu cunoaște limite. Cu toate acestea, trebuie să ne amintim că încălțămintea frumoasă, dar instabilă și incomodă este potrivită doar pentru expoziție. Secretul unei relații de succes este apropierea, astfel încât pantofii norocoși sunt pantofi care au contact frecvent cu piciorul. Asigurați-vă că nu vă frângeți inima sau pe voi înșivă cheltuind jumătate din salariu pe pantofi care se află în garderobă sau pantofi singuri care tânjesc după căldura picioarelor delicate.