De ce merită să cumpărați încălțăminte pentru copii Bartek?

Compania Bartek este cel mai mare producător polonez de încălțăminte pentru copii prezente pe piață. De peste douăzeci de ani, designerii companiei își extind cunoștințele despre cum să aibă grijă de picioarele celor mai tineri clienți ai magazinelor de încălțăminte. La momentul Încălțăminte pentru copii Bartek au devenit un trendetter și un sinonim de calitate excelentă, confort și grijă pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor. Echipa care creează produsele companiei este formată din specialiști care se asigură că noile modele sunt cele mai potrivite pentru anatomia picioarelor mici. Toate pantofii sunt supuși unor teste specializate, astfel încât părinții să poată fi siguri că fac o achiziție Pantofi Bartek va primi produs de cea mai înaltă calitate.

Caracteristici ale pantofilor Bartek

Fiecare dintre colecții Pantofi Bartek Este creat pentru părinții care caută ceea ce este mai bun pentru copiii lor, fac alegeri foarte conștient și realizează importanța potrivirii corespunzătoare a pantofilor. Încălțămintea pe care o purtăm în primii ani ai vieții noastre are un impact uriaș asupra sănătății noastre la vârsta adultă.

În fiecare an, compania Bartek dezvoltă câteva sute de modele de pantofi. Printre acestea se numără pantofi, cizme, sandale, cizme înalte, papuci și balerine în multe culori diferite. Toate acestea sunt proiecte originale la care experții din diverse domenii au lucrat pentru a garanta cea mai înaltă calitate Încălțăminte pentru copii Bartek.

Încălțăminte Bartek caracterizată prin design inovator și soluții tehnologice: o parte superioară cu o înălțime care acoperă articulația gleznei, clemă de stabilizare a călcâiului, talpă flexibilă și antiderapantă, închidere reglabilă, îmbrăcare ușoară. În plus, Încălțăminte pentru copii Bartek Sunt fabricate din piele naturală de înaltă calitate.

Modelele selectate prezintă o soluție unică B-FRESH, adică o inserție antibacteriană și antifungică care protejează piciorul copilului împotriva ciupercilor și alergenilor, precum și elemente reflectorizante care cresc nivelul de siguranță al copilului, datorită căruia va fi mai bine vizibil pe drum după întuneric. O altă soluție originală utilizată în Pantofi Bartek este membrana inovatoare SYMPATEX REFLEXION - asigurând 100% impermeabilitate și protecție la vânt și de două ori mai multă căldură fără a pierde respirabilitatea.

Pantofi Bartek sunt produse în patru grupe de mărimi, datorită cărora fiecare părinte va găsi un model pentru copilul lor: Bebeluș - pantofi numerotați 17-21, Copii mici - pantofi numerotați 19-26, Grădiniță - pantofi numerotați 26-32, Școală - pantofi numerotați 33 - 40.

Papuci Bartek pentru copii - confortabili și eleganți pentru cei mai tineri

Alegerea încălțămintei de casă pentru un copil, rețineți că trebuie să îndeplinească cerințe ușor diferite de pantofii folosiți pentru mersul în aer liber. În primul rând, terenul pe care umblă copilul nostru are o mare importanță. În cazul covoarelor și covoarelor tipice caselor poloneze, adică pământ moale, se recomandă încălțăminte cu talpă flexibilă și moale. Ar trebui să se îndoaie la înălțimea flexiei degetelor de la picioare, aproximativ 1/3 din pantof. Papuci pentru copii Bartek îndeplinesc cerințele de mai sus. De asemenea, sunt ușoare și aerisite, datorită cărora picioarele copiilor nu transpiră și nu obosesc nici măcar în cazul unei activități fizice foarte mari. În plus, Papuci Bartek au un design original, colorat, pe care toți copiii îl vor adora!

Vă invităm să vă familiarizați cu oferta Pantofi Bartek disponibil în magazinul nostru!