De ce merită să cumpărăm pantofii pentru copii Bartek?

Compania Bartek este cel mai mare producător polonez de încălțăminte pentru copii prezente pe piață. De peste douăzeci de ani, designerii companiei își extind cunoștințele despre cum să aibă grijă de picioarele celor mai tineri clienți ai magazinelor de încălțăminte. Atunci Pantofi pentru copii Bartek acestea au devenit un factor determinant al tendințelor și un sinonim al calității excelente, al confortului și al îngrijirii pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor. Echipa care creează produsele companiei este formată din specialiști care se asigură că noile modele sunt cele mai potrivite pentru anatomia picioarelor mici. Toate pantofii fac teste de specialitate, astfel încât părinții să poată fi siguri că vor decide să cumpere Pantofii lui Bartek ei vor primi produsul de cea mai înaltă calitate.

Caracteristici ale pantofilor lui Bartek

Fiecare din colecție Pantofii lui Bartek este creat pentru părinți care caută cele mai bune pentru copiii lor, fac foarte alegeri și sunt conștienți de importanța potrivirii adecvate a încălțămintei. Ce încălțăminte purtăm în primii ani ai vieții noastre are un impact enorm asupra sănătății noastre la vârsta adultă.

În fiecare an, compania Bartek dezvoltă câteva sute de modele de încălțăminte. Printre acestea se numără pantofi, cizme, sandale, cizme înalte, papuci și balerine în multe culori diferite. Toate acestea sunt proiecte originale la care experții din diverse domenii au lucrat pentru a garanta cea mai înaltă calitate încălțăminte pentru copii Bartek.

Încălțăminte Bartek caracterizează soluțiile inovatoare de construcție și tehnologice: partea superioară cu călcâi, călcâiul stabilizator pentru călcâie, talpa elastică și anti-alunecare, fixarea reglabilă, îmbrăcarea ușoară. În plus, Pantofi pentru copii Bartek Sunt confecționate din piele naturală de înaltă calitate.

În modelele selectate, sa aplicat o soluție unică B-FRESH, adică o inserție antibacteriană și anti-fungică care protejează piciorul copilului împotriva ciupercilor și alergenilor, precum și îmbunătățirea elementelor reflectorizante de siguranță ale copilului, ceea ce îl va face mai vizibil pe drum după întuneric. O altă soluție originală folosită în Cizme Bartek este membrana inovatoare SYMPATEX REFLEXION - oferind 100% rezistență la apă și rezistență la vânt și de două ori mai multă căldură fără a pierde calitățile de respirație.

Pantofii lui Bartek sunt produse în patru grupe de mărime, astfel încât fiecare părinte să găsească un model pentru copilul lor: pantofi copii în număr 17-21, pantofi pentru copii - încălțăminte în număr 19-26, grădiniță - încălțăminte în număr 26-32, școală - pantofi în număr 33 -40.

Papuci pentru copii Bartek - confortabil și elegant pentru cei mici

Alegerea încălțămintei gospodărie pentru un copil, rețineți că trebuie să îndeplinească cerințe ușor diferite de pantofii folosiți pentru mersul în aer liber. În primul rând, terenul pe care umblă copilul nostru are o mare importanță. În cazul covoarelor și covoarelor tipice caselor poloneze, adică sol moale, se recomandă încălțăminte cu talpă flexibilă și moale. Ar trebui să se îndoaie la înălțimea îndoirii degetelor, care este de aproximativ 1/3 din pantof. papuci de casă pentru copii Bartek îndeplinesc cerințele de mai sus. Ele sunt, de asemenea, luminoase și aerisite, astfel încât picioarele copilului nu transpira și nu se obosesc nici măcar în cazul unei activități fizice foarte mari. În plus, papucii Bartek au un design original, colorat, pentru care toți copiii îi vor iubi!

Vă invităm să vă familiarizați cu oferta Pantofii lui Bartek disponibil în magazinul nostru!