Încălțăminte casual confortabilă New Balance de iarnă și de sezon


New Balance este o companie americană care este unul dintre cei mai mari producători de încălțăminte din lume, precum și de îmbrăcăminte și accesorii sport. Marca oferă pantofi New Balance de iarnă și de sezon pentru toată lumea - femei, bărbați și copii! Așadar, am pregătit un scurt ghid cu privire la modul de alegere a pantofilor New Balance corespunzători sezonului!

Pantofi New Balance - ce îi deosebește?

Brandul New Balance este prezent pe piață de ani de zile. A fost fondată în 1906 pentru a schimba confortul muncii lucrătorilor. Fondatorul, William J. Riley, a dorit să ofere angajaților o soluție pentru a rezolva problema încălțămintei de lucru incomode. Inițial, a creat branțuri în formă de triunghi, datorită cărora piciorul urma să fie stabilizat corespunzător (precum găinile, care țin greutatea corpului pe trei degete). Anii următori au adus noi soluții - incl. inserții care se deformează sub influența presiunii corpului, primii pantofi de alergare și versiunile lor ulterioare, îmbunătățite și, în cele din urmă, pantofii de viață în diverse versiuni. Așadar, pe baza a aproape 120 de ani de experiență, marca New Balance oferă astăzi soluții complete, adecvate nevoilor fiecărui utilizator. Puteți cumpăra pantofi New Balance pentru alergare, pentru sală, pentru sporturi de echipă, tenis, pentru munte, dar și pentru plimbări de zi cu zi. Cum să alegi cele potrivite atunci când cauți încălțăminte potrivită pentru uz zilnic? În primul rând, ajustați achiziția la sezon și destinație. Iată sfaturile noastre.

Pantofi de iarnă New Balance

Sezonul de iarnă necesită o pregătire adecvată atunci când vine vorba de încălțăminte. Trebuie să vă asigurați un confort termic adecvat, să alegeți pantofi care să fie impermeabili și rezistenți la îngheț și, în același timp, stabili, chiar și pe o suprafață alunecoasă. Așadar, atunci când căutați o soluție, nu puteți trece indiferent pe pantofii de iarnă New Balance. Astăzi, acestea sunt foarte apreciate datorită designului lor neobișnuit, dar și tehnologiei, confortului, prețului bun și calității fiabile. Printre propunerile veți găsi, printre altele copii de iarnă pantofi New Balance Jr KH800TNY maro, ușor amintește de pantofi de trekking sau pantofi scurți de sport pentru femei, izolați cu piele de oaie, precum pantofi New Balance M ML574WNE maro. Deci, indiferent care sunt preferințele tale stilistice, vei găsi varianta perfectă. Îl poți purta zilnic cu succes cu blugi sau pantaloni de trening, precum și cu o drumeție montană.

Pantofi New Balance pentru toate anotimpurile

Când intenționați să cumpărați pantofi universali care vă vor servi în diferite anotimpuri, merită să vă urmați preferințele în primul rând. Printre propuneri veți găsi pantofi New Balance pentru tot anul pentru femei, bărbați și copii. Iată câteva inspirații.

  • Încălțăminte New Balance pentru femei - pantofii sport super trendy ar trebui să fie în garderoba fiecărei femei. Pentru a găsi un model pentru tine, ar trebui să răsfoiești oferta și să asortezi pantofii la cele mai comune combinații de îmbrăcăminte. De exemplu, fiecare variantă de adidași va arăta grozav cu blugi și hanorace, dar dacă intenționați deja să le purtați cu o rochie sau un stil elegant pentru a o rupe puțin, merită să păstrați moderarea și să alegeți, de exemplu, o singură culoare pantofi New Balance W KL247TMG negru. Modele cu modele precum încălțăminte New Balance W WR996KP albastru marin în buline.
  • Pantofi New Balance pentru bărbați - se știe de multă vreme că bărbaților le plac pantofii sport confortabili. Brandul NB le-a pregătit soluții zilnice perfecte, care vor arăta bine în combinație cu blugi, pantaloni scurți, pantaloni din stofă și chiar un costum. Tot ce trebuie să faceți este să găsiți modelul potrivit din oferta magazinului KeeShoes. Oferim, de exemplu, o singură culoare, potrivită pentru orice ocazie pantofi New Balance M CM997HCI negru, și pentru sărbători, de ex. pantofi New Balance M MRL247SA bej.
  • Pantofi New Balance pentru copii - oferta include atât variante de iarnă, cât și cele care vor funcționa bine toamna, primăvara și vara. Cele mai multe modele sunt adidași sport pentru fete și țărani în diverse culori. Copilului dvs. îi vor plăcea acești pantofi pentru designul lor extrem de atractiv, care va înviora orice stil. Pentru domnișoare, vă recomandăm de ex. pantofi New Balance Jr YV996GB roz, la rândul lor, pentru tinerii domni, de ex. bNew Balance Jr YV420SB albastru marin.

Sperăm că ghidul nostru v-a ajutat deja să alegeți pantofii New Balance de iarnă sau de sezon. Vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta magazinului KeeShoes, unde veți găsi cu siguranță o variantă adaptată nevoilor dumneavoastră. Cumpărături reușite!