Încălțăminte elegantă de birou pentru el


Bărbații care lucrează în birouri sunt de cele mai multe ori obligați la un cod vestimentar adecvat. Un costum sau pantaloni eleganți și cămașă necesită încălțăminte adecvată. V-am pregătit o colecție de informații despre cum să alegeți piese confortabile și la modă. Vă prezentăm pantofi de lucru de birou eleganți pentru el!

Ce să luați în considerare atunci când cumpărați pantofi de birou pentru un bărbat?

Munca de birou nu necesită încălțăminte de protecție specializată. Așadar, bărbații nu trebuie să-și facă griji cu privire la cumpărarea de încălțăminte de bună calitate, care să le protejeze picioarele de eventualele amenințări la locul de muncă. Cu toate acestea, selecția de pantofi de birou pentru bărbați ar trebui, de asemenea, să fie luată în considerare cu atenție. Veți petrece cel puțin câteva ore pe zi la locul de muncă, astfel încât nu există nicio posibilitate ca pantofii să vă spargă, să vă preseze sau să vă ciupească. Acestea ar trebui să fie cât mai confortabile, ușoare și respirabile. Datorită acestui fapt, veți oferi picioarelor dvs. confort.

De asemenea, este important ca pantofii să fie prezentați corect. Când compania dvs. are un cod vestimentar sau deserviți clienții, vă întâlniți cu contractori sau acționați ca o imagine (de exemplu, reprezentant de vânzări), trebuie să aveți grijă de un tip de pantofi elegant și adecvat. Cu siguranță nu ar trebui să porți sandale sau espadrile. În schimb, puteți alege pantofi din piele, cizme Jodhpur elegante sau mocasini la modă. Uneori, adidașii sunt de asemenea acceptabili - aceștia rup stilul elegant și reîmprospătează aspectul, dar trebuie să te hotărăști singur dacă ar trebui să se potrivească.

Cei mai la modă pantofi de birou pentru el

Pantofii de lucru pentru birou pentru el nu trebuie doar să-ți sublinieze stilul, ci și să asigure confortul și un aspect profesional. Ore lungi în spatele biroului dvs. vor merge mult mai repede dacă le petreceți în pantofi ușori și aerisiți, fără a fi nevoie să vă numărați în jos până când le veți schimba pe papuci. Așadar, pariați pe modele realizate cu atenție la detalii, de la producători de renume. În mod ideal, acestea ar trebui să fie din piele naturală și să aibă o talpă bine profilată. Multitudinea de modele, stiluri și culori bogate facilitează alegerea pantofilor de birou pentru bărbați. Iată cele trei tipuri care se potrivesc cel mai bine acestei circumstanțe!

  • Broguri pentru bărbați - un clasic care trebuie să fie în fiecare garderobă pentru bărbați. Se vor dovedi nu numai ca încălțăminte pentru muncă, ci și în multe alte ocazii - de exemplu, pentru o petrecere, conferință, cină industrială, întâlnire sau nuntă. Modelele în culori modeste vor arăta grozav cu costume sau pantaloni și cămăși elegante. Dar nu vă temeți că acest tip de pantofi de birou pentru bărbați este plictisitor! Desigur, puteți alege un standard, cum ar fi pantofi, pantofi din piele Pilpol 1609 negru sau papuci bărbați maro Nikopol 1712, dar și cam nebunesc. În prezent, acestea sunt foarte populare într-o ediție sportivă, cum ar fi Încălțăminte pentru bărbați Badura 3716 maro sau papuci alunecați - de ex. pantofi mici negri eleganți 6-317. Dacă nu aveți un cod vestimentar la locul de muncă și puteți purta orice tip de încălțăminte, de ex. Blugi, vă recomandăm variante confortabile în stiluri casual, de exemplu aerisit, Pantofi sport ușori Badura 3523.
  • Ghete Chelsea - o variantă perfectă toamnă-iarnă. Acesta va funcționa atât la modul de lucru, cât și la birou - cu condiția să alegeți un model ușor și de bună calitate. Fără îndoială, cizmele Chelsea vor fi un ochi de taur dacă combinați munca de birou cu munca în aer liber (de exemplu, călătoriți la clienți sau contractori). Modelele care ar trebui să vă atragă atenția sunt clasice Cizme Jodhpur Riko 863 negrucare va arata bine cu un costum, legat si extrem de la moda Ghete de iarnă Jodhpur Badura maro. Dacă preferați o superioară superioară, acestea vor funcționa bine, de exemplu. Ghete Chelsea negre Badura 4797 negre. Variante mai sportive, perfecte pentru blugi sau pantaloni de material, precum un model de marcă Cizme bărbătești din piele de căprioară McKey.
  • Mocasini - acest tip de încălțăminte pentru birou este perfect pentru sezonul de primăvară și vară, dar poate fi folosit și ca încălțăminte schimbătoare în companie. Dacă cizmele Chelsea sunt prea grele și calde pentru tine, atunci merită să alegi un pantof mai ușor. Mocasinii care se potrivesc perfect cu îmbrăcămintea elegantă și casual vor funcționa. Îl recomandăm împreună cu costumul Mocasini bărbați negri Badura 3151pe de altă parte, atunci când alegeți pantaloni materiale și o cămașă sau pulover, puteți alege un model mai puțin formal, de ex. Mocasini Riko 684 legați burgund.

După cum puteți vedea, există multe modele de pantofi de birou pentru bărbați. Când cumpărați, urmați sfaturile noastre și asigurați-vă că cunoașteți oferta magazinului online KeeShoes. Acolo veți găsi o variantă adaptată nevoilor dumneavoastră. Cumpărături reușite!