Incaltaminte incomoda? Cum să alegi tălpile potrivite pentru pantofi?


Încălțăminte incomodă este nenorocirea multor oameni. Modelul ales arată frumos, suntem bucuroși să îl îmbrăcăm în stilul nostru, dar după câteva ore se dovedește că nu a fost cea mai bună decizie. Cum să facem față acestei situații? Puteți cumpăra pantofi noi sau puteți opta pentru o soluție mai ieftină, cu care ne vom ocupa acum. Vă sfătuim să alegeți branțurile potrivite pentru încălțăminte!

Branțuri pentru pantofi - de ce merită să ajungeți la ele?

Branțurile pentru pantofi nu sunt un produs larg publicitar, ceea ce este păcat. Mulți oameni uită că pot îmbunătăți semnificativ confortul utilizării încălțămintei. Nu trebuie să renunți doar la adidași cumpărați, tocuri înalte, mocasini sau alte încălțăminte, chiar dacă se dovedesc a fi incomode. Datorită branțului, puteți regla pantoful la picior și faceți că purtarea lor nu va provoca disconfort. Branțurile bune trebuie să se potrivească perfect piciorului, astfel încât ajustarea lor durează destul de mult.

O atenție deosebită ar trebui acordată tălpilor interioare, care trebuie să promoveze sănătatea - pentru a corecta defectele posturale, deformările articulare sau pentru a elimina durerea. Atunci este bine să optezi pentru branțuri de încălțăminte ortopedice care vor avea un efect benefic asupra problemelor de sănătate.

Un alt motiv pentru utilizarea branțurilor poate fi o dimensiune a pantofilor slab potrivită. Ai comandat un model prea mare și ți-a plăcut foarte mult și într-un moment de emoție ai decis să-l păstrezi? S-a întâmplat. Acum, însă, nu vă puteți expune picioarele la lipsa de confort și purtați încălțăminte amestecată. Branțurile bine alese vor rezolva această problemă și vor face chiar și pantofii supradimensionați cât mai confortabili. Mai jos vă sugerăm cum să alegeți inserții pentru situație!

5 sfaturi despre cum să alegeți branțurile potrivite pentru pantofii dvs.

  • Dacă doriți ca tălpile nu numai să îmbunătățească confortul purtării încălțămintei, ci și să aibă un efect pozitiv asupra sănătății picioarelor, posturii sau articulațiilor - nu cumpărați tălpi ortopedice gata preparate. În schimb, vă recomandăm să mergeți la un ortoped care să le adapteze nevoilor dumneavoastră. Inserțiile ortopedice pentru încălțăminte necesită verificarea carei locuri de pe picior sunt prea supraîncărcate și care sunt supraîncărcate și, uneori, este chiar necesar să se facă o radiografie a piciorului. Doar atunci poți fi calm cu privire la eficacitatea acestei soluții. Cu toate acestea, rețineți că acest tip de branț este destul de gros, ceea ce îl face să nu fie potrivit pentru toate tipurile de încălțăminte. Va fi greu să le porți cu mocasini, balerini, tocuri înalte, espadrile sau pompe înguste, dar vor funcționa perfect cu adidași, pantofi sport, cizme, cizme sau pantofi.
  • Branțurile pentru pantofi sunt utile în special în sezonul de toamnă și iarnă. Acestea vor oferi o izolare termică suplimentară împotriva frigului și umezelii - picioarele umede sau geroase pot duce la răceli și numeroase alte boli. Branțurile potrivite corespunzător trebuie să fie confecționate din materiale de bună calitate, recomandăm, de exemplu, pâslă, piele de miel, plută tery sau folie de aluminiu. Aceste tipuri de branțuri vor oferi protecție împotriva umezelii și o izolație termică excelentă la temperaturi moderate. Dacă totuși vin înghețuri severe, alegeți inserții mult mai groase - de exemplu, din lână groasă, velur sau fleece.
  • Ești activ? Atunci ar trebui să fii interesat de rularea tălpilor interioare. Uneori, chiar și încălțăminte selectată corespunzător - de exemplu, cu o garnitură superioară la picior, ușoare, aerisite și cu o amortizare bună pot fi insuficiente. În timpul alergării, întreaga greutate a corpului se sprijină pe picioare, astfel încât confortul și siguranța lor sunt extrem de importante. Branțurile de alergare vor fi un plus practic pentru încălțăminte. Vă recomandăm să alegeți cele din piele sau gel, special destinate alergătorilor. Aceste produse oferă, de asemenea, o serie de proprietăți suplimentare - de exemplu, protecție împotriva bacteriilor și ciupercilor care se dezvoltă rapid într-un mediu umed.
  • Branțuri de parfum - în sezonul de primăvară și vară, un miros neplăcut în pantofi este o problemă obișnuită. Ventilarea slabă a încălțămintei, materialele de calitate slabă utilizate în producția lor sau pur și simplu transpirația piciorului ca urmare a căldurii ridicate contribuie la umezeala încălțămintei și, astfel, la creșterea bacteriilor și a ciupercilor. Acestea pot genera un miros neplăcut, motiv pentru care inserțiile parfumate sunt utile. Acest produs este destinat să asigure picioarelor un mediu igienic adecvat și să absoarbă umezeala, dar și să neutralizeze mirosul.
  • Inserțiile cu gel sunt o altă propunere. Cel mai mare avantaj al lor este transparența lor, datorită căreia le puteți folosi fără constrângeri chiar și în cazul încălțămintei deschise - de exemplu tocuri înalte cu toc deschis sau sandale. Inserțiile de gel disponibile iau diverse forme, astfel încât să le puteți regla cu ușurință pe picior și pantofi. Pentru a curăța inserțiile, ștergeți-le doar cu o cârpă umedă sau folosiți apă cu săpun. În orice moment, le puteți înlocui cu altele noi sau le puteți transfera pe o altă pereche de pantofi. În magazinele specializate veți găsi, de asemenea, branțuri ortopedice în gel, ideale pentru corectarea diferitelor tipuri de defecte ale piciorului.

După cum puteți vedea, există întotdeauna o modalitate de a obține încălțăminte confortabilă. Sperăm că sfaturile noastre vă vor ajuta să rezolvați problema și acum știți cum să alegeți tălpile potrivite pentru pantofi. Cu toate acestea, dacă acestea nu funcționează sau căutați un nou model de încălțăminte, vă recomandăm să cunoașteți oferta magazinului online KeeShoes!