Încălțăminte inconfortabilă? Cum să alegi branțurile potrivite?

Talpele - de ce ar trebui să ajungi la ele?

Talpile nu sunt un produs publicitar pe scară largă, ceea ce este păcat. Mulți oameni uită că pot îmbunătăți semnificativ confortul folosirii încălțămintei. Nu trebuie să renunți la adidași, tocuri înalte, mocasini sau alte încălțăminte pe care tocmai le-ai cumpărat, chiar dacă se dovedesc incomode. Datorită branțului, veți ajusta pantoful pe picior și vă veți asigura că purtarea acestora nu va provoca disconfort. Talpurile bune trebuie să se potrivească perfect la picior, astfel încât montarea lor durează destul de mult.

O atenție deosebită trebuie acordată tălpilor care sunt destinate naturii sănătoase - defecte de postură corecte, deformări ale articulațiilor sau eliminarea durerii. Apoi, este bine să optați pentru tălpile ortopedice care vor avea un efect benefic asupra problemelor de sănătate.

Un alt motiv pentru utilizarea branțelor poate fi dimensiunea greșită a pantofilor. Ai comandat un model prea mare care ți-a plăcut foarte mult și într-o formă de emoție a decis să-l păstrezi? Se întâmplă. Acum, însă, nu vă puteți expune picioarele la confort și purtați încălțăminte amestecătoare. Talpurile bine alese vor rezolva această problemă și vor face ca pantofii chiar și prea mari să fie maxim confortabili. Mai jos vă sugerăm cum să alegeți inserțiile pentru situație!

5 sfaturi despre cum să alegeți branțurile potrivite

  • Dacă doriți că tălpile nu numai pentru a îmbunătăți confortul purtării pantofilor, ci și pentru a afecta în mod pozitiv sănătatea picioarelor, posturii sau articulațiilor - nu cumpărați talpa ortopedică pregătită. În schimb, vă recomandăm să mergeți la un chirurg ortoped, care să le satisfacă nevoile dvs. Talpile ortopedice necesită verificarea locurilor pe picior care sunt prea supraîncărcate și care sunt subîncărcate și, uneori, este chiar necesară luarea unei radiografii a piciorului. Doar atunci poți fi calm cu privire la eficacitatea acestei soluții. Rețineți, totuși, că acest tip de branț este destul de gros, ceea ce înseamnă că nu se potrivește fiecărui tip de încălțăminte. Va fi dificil să le puneți pe mocasini, balerini, tocuri înalte, espadrilele sau pompe înguste, dar vor fi perfecte pentru adidași, pantofi sport, cizme, cizme sau pantofi.
  • Talpile sunt utile în special în sezonul de toamnă și iarnă. Acestea vor asigura izolație termică suplimentară împotriva frigului și a umidității - picioarele înmuiate sau înghețate pot duce la răceli și la multe alte boli. Talpurile montate corect ar trebui să fie confecționate din materiale de bună calitate, recomandăm, de exemplu, pâslă, piele de miel, plută de terry sau folie de aluminiu. Aceste tipuri de garnituri oferă protecție împotriva umidității și o izolare termică excelentă la temperaturi moderate. Cu toate acestea, dacă vin înghețuri severe, atunci alegeți talpa mai groasă - de exemplu, lână groasă, velur sau fleece.
  • Te concentrezi pe activitate? Atunci ar trebui să fiți interesat să rulați tălpile interioare. Uneori, chiar și încălțămintea selectată corespunzător - de exemplu, o potrivire superioară a piciorului, ușoară, aerisită și cu o amortizare bună poate fi insuficientă. În timpul alergării, întreaga greutate corporală se sprijină pe picioare, motiv pentru care confortul și siguranța sunt extrem de importante. Talpa de alergare va fi un plus practic pentru încălțăminte. Vă recomandăm să alegeți cele din piele sau gel, în special pentru alergători. De asemenea, produsele pe care le oferă oferă o serie de proprietăți suplimentare - de exemplu, protecție împotriva bacteriilor și ciupercilor care cresc expres într-un mediu umed.
  • Căptușeile parfumate - în sezonul de primăvară și vară, o problemă comună este mirosul neplăcut din pantofi. Ventilația slabă a încălțămintei, materialele de calitate scăzută utilizate pentru producerea lor sau transpirația pur și simplu a picioarelor datorită căldurii ridicate promovează umiditatea încălțămintei și, astfel, dezvoltarea bacteriilor și ciupercilor. Acestea pot genera un miros neplăcut, motiv pentru care plăcuțele cu aromă vin la îndemână. Acest produs este de a oferi picioarelor un mediu de igienă adecvat și de a absorbi umezeala, dar și de a neutraliza mirosul.
  • Insertii de gel sunt o alta propunere. Cel mai mare avantaj al acestora este transparența, datorită căreia le poți folosi în mod liber chiar și în cazul încălțămintei deschise - de exemplu, tocuri cu toc sau sandale deschise. Talpurile cu gel disponibile au diferite forme, astfel încât să le puteți adapta cu ușurință la picior și încălțăminte. Pentru a le curăța, ștergeți-le doar cu o cârpă umedă sau folosiți apă cu săpun. De asemenea, le puteți înlocui cu altele noi sau le puteți transfera în altă pereche de pantofi în orice moment. În magazinele specializate veți găsi, de asemenea, inserții de gel ortopedice, ideale pentru corectarea diverselor tipuri de defecte ale piciorului.

După cum puteți vedea, există întotdeauna o modalitate de încălțăminte confortabilă. Sperăm că sfaturile noastre vă vor ajuta să abordați problema și acum știți cum să alegeți plantele potrivite. Cu toate acestea, dacă acestea nu trec examenul sau căutați un nou model de încălțăminte, vă recomandăm să consultați oferta magazinului online butymodne.pl!