Încălțăminte perfectă pentru distracția de Revelion!


Suntem pe punctul de a începe să ne pregătim pentru petrecerea de Revelion. Indiferent de locul în care petrecem această seară specială, amintiți-vă despre noi înșine în căldura organizației. Planificarea ținutei și machiajului este o distracție extraordinară și emoții plăcute. Să alegem haine la modă, accesorii asortate și pantofi fenomenali pentru a ne simți grozav și a întâmpina Anul Nou cu un zâmbet.

Revelionul tău trebuie să aibă - tocuri înalte unice

Tocurile înalte sunt pantofi atemporali care pot fi purtați la locul de muncă, pentru întâlniri cu clienții, pentru examene sau pentru o petrecere de ziua de naștere. Aceste încălțăminte cu toc înalt caracteristic sunt și ele un must-have pentru o nuntă. Ce tocuri înalte vor fi cele mai bune pentru petrecerea de Revelion? Să le alegem pe cele care se potrivesc ținutei noastre în ceea ce privește culoarea. Amintiți-vă că pe 31 decembrie ne distrăm foarte mult, așa că sclipici, culori neon, tocuri ombre, decupaje interesante sau platforme groase sunt la modă în această seară! Putem face din tocurile noastre înalte un element vestimentar care să atragă atenția. Ce ar trebui să evităm? Încălțăminte incomodă - picioarele noastre vor începe să doară după câteva ore și cu un joc plăcut de fire. Atunci când decideți să vă îmbrăcați perechea preferată de tocuri înalte "pentru ocazii speciale", acordați atenție dacă nu sunt la modă și dacă sunt în stare bună - pantofii uzați pot fi la fel de inconfortabili ca și cei cu o potrivire proastă! Magazinul nostru online oferă tocuri noi în toate culorile curcubeului KeeShoes.pl.

Sandale delicate

Sandale cu dungi subțiri va arăta perfect cu o rochie: aerisită, curgătoare sau strânsă - cu siguranță vom face senzație cu această ținută! De asemenea, putem combina pantofii de vară cu o salopetă de mătase neagră. Să ne asigurăm că tocul sandalelor noastre strălucitoare este exorbitant de înalt - ne va oferi ușurință, grație și ne va ajuta să câștigăm titlul de regină de bal. O notă: trebuie să ne mișcăm perfect în astfel de pantofi. Dacă petrecerea de Revelion este organizată într-un apartament într-un bloc, să optăm pentru încălțăminte ceva mai puțin extravagantă.

Pompele clasice, elegante

De asemenea, le putem pune pe cele clasice pentru petrecerea de Revelion navete pe un toc mediu. Vom arăta elegante și elegante în ele. Aceasta este o opțiune excelentă dacă ne place să dansăm, deoarece după câteva ore de distracție nu vom fi nevoiți să schimbăm pantofii. Pe site-ul magazinului online KeeShoes.pl putem găsi o selecție largă de pompe în diferite culori. Nu ne limitează negrul clasic, deși este perfect pentru o petrecere de seară. În ajunul Anului Nou, putem purta pantofi în culori pastelate, de exemplu perla roz sau în nuanțe de alb neobișnuit - cei mai la modă ne așteaptă navete în sezon. Dar ce să faci când pe 31 decembrie din ce în ce mai aproape, prietenii te invită la petreceri, iar rochiile și tocurile înalte nu sunt basmul nostru?

Sau poate încălțăminte complet diferită?

Conform proverbului - ce este Revelionul, deci tot anul, așa că hai să petrecem această noapte specială așa cum ne place cel mai bine - într-un pub cu bere și muzică bună, sau cu prietenii la o petrecere în stilul anilor 80 Ce haine și încălțăminte ar trebui să alegem pentru astfel de evenimente mai puțin sală de ieșire? Cel mai important lucru este confortul și bunăstarea noastră - să nu ne îmbrăcăm cu fustă dacă purtăm pantaloni 364 de zile pe an și nu ne forțăm să facem tratamente de înfrumusețare dacă nu avem chef. Amintiți-vă, totuși, că aspectul contează în această seară, așa că să încercăm să ne îngrijim de noi înșine. Dar pantofii? Balerinele, pantofii legați, adidașii, cizmele și chiar cizmele de luptă vor funcționa excelent! Dacă avem nevoie de o pereche nouă, pantofii noștri preferați pot fi găsiți pe site KeeShoes.pl.

Petrecerea de Revelion ar trebui să fie un eveniment unic pentru noi, așa că hai să ne pregătim în mod corespunzător pentru a arăta grozav și a ne distra toată noaptea. Încălțăminte asortată este un element indispensabil al ținutei. Sfârșitul lunii decembrie este momentul potrivit pentru a alege „singurele” - un cuplu în care vom saluta noul 2019.