Încălțăminte Puma pentru bărbați - încălțăminte pentru iubitorii de stil sportiv


Bărbații adoră confortul, jocul sportiv și moda care se potrivește stilului lor de viață. Așa că poartă blugi, tricouri și pantofi confortabili zilnic. Dintre întreaga gamă de produse, pantofii pentru bărbați Puma sunt foarte apreciați. V-am pregătit o colecție de inspirații, care vă pot ajuta să găsiți perechea potrivită pentru sezonul viitor!

Pantofi Puma - de unde vine popularitatea acestui brand?

Există multe mărci de încălțăminte de renume pe piață. Dintre sporturi, cele mai renumite includ Adidas, Reebok, Nike, Asics, Converse, New Balance, dar și Puma. Să aruncăm o privire puțin pe ultimul brand. Ei bine, Puma este o companie germană care produce încălțăminte și îmbrăcăminte sport. A fost fondată în 1948 în Germania. Începuturile companiei, însă, se întorc mult mai devreme, până în 1924, când doi frați Rudolf și Adolf „Adi” Dassler au fondat fabrica de încălțăminte a fraților Dassler. La acea vreme, era implicată în producția de încălțăminte pentru soldații Wehrmacht și pantofi sport pentru echipele naționale din Germania și SUA pentru Jocurile Olimpice de la Berlin. În 1948, compania s-a despărțit - frații au decis să împartă compania. Rudolf Dassler și-a continuat afacerea sub numele Ruda, pe care ulterior l-a redenumit Puma Schuhfabrik Rudolf Dassler, în timp ce fratele său a fondat marca competitivă Adidas. Surprinzător, nu-i așa?

Încălțăminte bărbătească Puma - cum să o alegi pe cea potrivită?

Atunci când cumpărați încălțăminte, indiferent dacă sunt pantofi pentru bărbați Puma sau orice alte pantofi sport, merită luate în considerare mai multe elemente care se vor traduce prin confortul purtării, durabilitatea încălțămintei și bunăstarea atunci când le aveți pe picioare. Iată câteva lucruri pentru a vă ajuta să alegeți pantofii potriviți!

  • Estetica pantofilor în conformitate cu preferințele dvs. - deși acesta poate fi un aspect secundar pentru persoanele care apreciază funcționalitatea, croiul, designul și culorile sunt foarte importante. Ar trebui să te simți bine în încălțăminte, așa că acestea ar trebui să fie în concordanță cu stilul tău. Îți plac accentele puternice? Atunci poate că îți vor plăcea încălțăminte cu accesorii roșii sau inserții neon? Dacă preferați variante modeste, discrete - alegeți pantofii bărbați de culoare simplă pentru bărbați.
  • Manoperă de înaltă calitate - pentru ca încălțămintea să vă servească chiar și pentru mai multe sezoane, merită să alegeți un model realizat cu atenție la detalii. În cazul pantofilor bărbați Puma, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la această problemă. Brandul se concentrează pe un standard ridicat de producție, cele mai bune materiale și depune toate eforturile pentru a oferi satisfacție utilizatorilor.
  • Mărime selectată corespunzător - pantofii Puma pentru bărbați nu au o dimensiune specială și sunt de obicei compatibili cu mărimea pe care o porți în fiecare zi. Deci, dacă toți pantofii tăi au dimensiunea 44, cel mai bine este să alegi și acest număr și aici.
  • Scop - atunci când cumpărați pantofi pentru bărbați Puma, cu siguranță știți în ce scop doriți în principal să le folosiți. Dacă vor fi pantofi de mers pe jos - puteți încerca un model de adidași sau adidași, dar dacă vor fi pantofi de antrenament, căutați un model potrivit pentru antrenament. Există pantofi pentru sală, jogging sau sporturi de echipă.
  • Sezon - Pantofii pentru bărbați Puma sunt diverse variante care vor funcționa bine atât în ​​sezonul de primăvară, cât și în cel de vară, precum și modele adaptate pentru toamnă și iarnă. Printre propuneri veți găsi, de exemplu, modele izolate până la gleznă, care vor fi perfecte pe vreme rea.

Încălțăminte Puma pentru bărbați - cele mai la modă modele din 2020

Am pregătit pentru dvs. o listă cu mai multe modele care sunt deosebit de populare în 2020. Iată pantofii pentru bărbați Puma care ți-ar putea plăcea!

Sperăm că sfaturile noastre vă vor fi de ajutor și veți găsi cu ușurință un model care să vă satisfacă așteptările în magazinul KeeShoes. Vă oferim o gamă întreagă de pantofi pentru bărbați la modă și eleganți Puma și vă dorim cumpărături fericite!