Pantofi sport pentru bărbați Nikopol 1519 negri albastru negru

Produs indisponibil ;(

Astăzi vă prezentăm cea mai recentă ofertă.


Pantofii barbatesti prezentati de noi sunt confectionati din piele naturala de cea mai inalta calitate. Forma lor și partea superioară realizată inițial vă fac să simțiți confort și comoditate pe toată perioada de utilizare. Acești pantofi eleganți se vor potrivi perfect într-un stil mai elegant, precum și într-o ținută la modă de zi cu zi, iar aspectul lor unic îți va permite să ieși în evidență din mulțime.


Pantofii spun multe despre proprietarul lor, așa că prin achiziționarea acestor pantofi, vei câștiga: încredere în tine, clasă, profesionalism și multe alte valori care sunt utile oricărui bărbat adevărat. Încălțămintea formală a fost realizată de renumita companie poloneză NIKOPOL din piele 100%.


Este greu să ignori astfel de pantofi, mai ales când sunt la un preț atât de excepțional. Inainte de a merge la achizitionarea acestor pantofi unici, citeste corespunzator tabelul de marimi, astfel incat sa poti alege lungimea potrivita piciorului tau. Nu așteptați și comandați acum. Acești pantofi sunt o atitudine atunci când vine vorba de garderoba bărbătească.

  • Culoare: albastru negru
  • Material branț: Piele naturala
  • Material exterior: Piele naturala
  • Model dominant: fără model

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|