Încălțăminte sport pentru stil casual - cum să le îmbraci?


Fiecare are propriile preferințe în ceea ce privește stilul în care se îmbracă. Dacă alegeți în fiecare zi combinații mai largi și confortabile, pantofii sport nu ar trebui să lipsească în garderoba ta. Vă sfătuim cum să le combinați cu stilizări casual și să dezvăluie ce modele sunt hit-ul acestui sezon!

Pantofi sport - adorați de femei și bărbați

S-ar putea spune multe despre avantajele încălțămintei sport - confortabile, stabile, la modă, potrivite pentru multe ocazii. Așadar, nu este deloc surprinzător faptul că pot fi găsite în fiecare garderobă. Astăzi, ele sunt purtate nu numai pentru sală de sport sau pentru sport, ci și zilnic, chiar și pentru ocazii mai formale. Sunt potrivite perfect pentru stilizări mai elegante și le completează pe cele casual. Domnilor nu le este teamă să le împerecheze cu costume, iar doamnelor cu rochii. Acestea sunt incluse în clasament în fiecare sezon și indiferent de vârstă.

Cum se combină pantofii sport cu stilizările de zi cu zi - sfaturi?

  • Alegeți confortul - dacă preferați un stil liber zilnic, cu siguranță vă pasă de confort. Așa că alegeți pantofi sport care să vă garanteze. Cu pantaloni de trening, joggers sau blugi, fiecare încălțăminte sport arată grozav.
  • Doamnelor pentru stilizări ușoare, feminine, vă recomandăm atât adidași, cât și adidași masivi, care sunt acum o tendință absolută! Încălțăminte mare, colorată și old-school va da un aspect accidentat chiar și celor mai elegante combinații, se potrivesc perfect cu rochiile de vară, dar și cu salopete sau costume pentru femei.
  • Pentru bărbați, pentru stilurile elegante, vă recomandăm adidași, toți pantofii negri, iar pentru cei mai îndrăzneți - adidași colorați. Astăzi, este la modă să rupi stilul într-un mod interesant, astfel încât chiar și cu pantofi poți crea o ținută la modă, casual.
  • Toate tipurile de pantofi sport vor arăta minunat atât pentru femei, cât și pentru bărbați în fiecare zi, cu blugi, tricouri, hanorace sau pulovere. Puteți urma sfaturile noastre de tendință sau pur și simplu alegeți ce vă place. Moda pantofilor sport a devenit o problemă atât de vastă, încât practic fiecare croială, culoare și model este actualizată și completează perfect stilul.
  • Pantofii sport sunt, de asemenea, din ce în ce mai îndrăzneți folosiți într-un cod vestimentar de afaceri. Muncitorilor nu li se mai cere să aibă tocuri înalte, pantofi din piele lacată și pantofi eleganți, ci le rămâne cu multă libertate. Costum de damă și Converse - idee grozavă! Pantaloni, cămașă și bretele elegante în pliuri împerecheați cu adidași - un ochi de taur. Desigur, este mai bine să alegeți pentru întâlniri de afaceri importante mocasini sau pantofi pentru bărbați sau balerine și navete în cazul femeilor, dar zilnic - susținem cu tărie variantele sportive!

Pantofi sport pentru stilizări casual - cele mai mari tendințe 2019/2020

Sugestii pentru femei:

Sugestii pentru bărbați:

Pe scurt, pantofii sport au multe fețe. Alegerea este atât de imensă încât poți găsi cu ușurință o variantă pentru tine. Vă recomandăm să răsfoiți oferta KeeShoes pentru femei și bărbați. Urmați sfaturile noastre, iar pantofii casual se vor potrivi perfect. Mult noroc!