Încălțăminte ușoară pentru mersul la serviciu


Toamna și iarna sunt perioada anului în care suntem obligați să purtăm încălțăminte grea, caldă și impermeabilă. Datorită acestui fapt, vom asigura un confort termic adecvat și vom reduce riscul de a răci. Cu toate acestea, este dificil să ne imaginăm că vom petrece întreaga zi de lucru purtând astfel de pantofi. Așadar, vă sfătuim ce pantofi de mers ușori vor fi cei mai buni. Vă prezentăm modele potrivite pentru femei și bărbați.

Ce trebuie luat în considerare atunci când alegeți pantofii pentru serviciu?

Când căutați pantofi de lucru, trebuie să vă amintiți că veți petrece câteva ore purtându-le - așezat, plimbându-vă, în picioare - în funcție de poziția dvs. Așadar, pantofii ar trebui să fie în primul rând ușori. Alegeți modele care nu au talpă groasă și grea. Dacă firma dvs. nu are un cod vestimentar și nu aveți contact cu clienții, puteți opta pentru pantofi sport extrem de confortabili, aici puteți fi siguri că vă veți simți confortabil. O altă problemă importantă este respirabilitatea. Faceți pantofii respirabili - confecționați din piele sau textile naturale, sunt de dorit și diferite tipuri de guri de aerisire, de exemplu găuri sau plasă. Datorită acestui fapt, picioarele tale nu vor transpira. Dacă trebuie să ai pantofi eleganți și chiar și tocurile sunt dorite, pariază pe stabilitate. Nu te apuca de un toc foarte înalt, subțire, ci de un bloc sau de un toc de 7 cm. De asemenea, puteți avea întotdeauna pantofi pentru deghizare, precum balerini, mocasini sau espadrile.

Încălțăminte ușoară de mers pentru femei pentru serviciu

La început, este important să decideți dacă pantofii vor fi eleganți sau casual. Dacă poți purta orice încălțăminte și nu ești obligat de codul vestimentar al companiei, îți poți permite mai multă libertate. Deci, mai jos vă prezentăm o gamă întreagă de pantofi de lucru ușori cu exemple, poate unul dintre ei va fi perfect pentru dvs.!

  • Balerini - acest tip de încălțăminte este absolut una dintre cele mai ușoare soluții. Balerinele arată și ele elegante, sunt confortabile și pot fi purtate la rochii, fuste, țigări sau alți pantaloni. Puteți alege, de exemplu, negru clasic (de ex. balerini de migdale tampoane negre pentru nas CD52P) sau mai elegant (de ex. balerini roz cu perle Blana).
  • Pompele - atunci când ți se cere să porți tocuri înalte sau tocuri înalte, merită să cauți o variantă stabilă. Alegeți un post, o pană sau un toc mic și veți descoperi că pantofii vor fi în continuare confortabili. Vă recomandăm, de exemplu Navete Seastar în carouri.
  • Espadrile - deși sunt asociate în principal cu pantofii de plajă și de vară, pot fi perfecti pentru muncă. Sunt ușoare, confortabile și respirabile, motiv pentru care sunt o soluție ideală de purtat la locul de muncă. De asemenea, pot avea un caracter elegant, după cum exemplifică ei espadrile VICES maro cu sclipici.
  • Mocasini - în prezent sunt probabil cei mai populari pantofi de damă pentru muncă. Scăzut, confortabil și la modă. Arată grozav cu rochii, dar și blugi sau pantaloni eleganți. Disponibil în versiuni clasice (de ex. Mocasini din piele întoarsă de la Sergio Leone) sau mai elegant (de ex. mocasini argintii cu franjuri gri VICES).
  • Adidași - o soluție pentru doamnele care nu au cod vestimentar sau le place să rupă stilul formal cu accesorii sportive. Fără îndoială, adidașii sunt confortabili, la modă și se potrivesc bine cu diverse haine - mai ales atunci când alegeți botine clasice, albe, de ex. încălțăminte Converse Chuck Taylor All Star Hi.

Încălțăminte de mers ușoară pentru bărbați pentru serviciu

Bărbații ar trebui să stabilească, de asemenea, la ce tip de încălțăminte se așteaptă. Dacă lucrați într-o companie în care clienții nu sunt deserviți și codul vestimentar nu este rigid, vă puteți permite mai multă libertate. Așa că vă prezentăm diferite tipuri de pantofi de mers ușori pentru bărbați - poate că vă va plăcea una dintre opțiunile disponibile.

  • Mocasini - cu siguranță acest tip de pantofi este numărul unu în rândul bărbaților care apreciază confortul și stilul. De câțiva ani, mocasinii sunt deasupra și nu este surprinzător - merg cu tot. Vă recomandăm, de exemplu Mocasini Nikopol 1688 burgundy.
  • Încălțăminte joasă - astfel de încălțăminte nu trebuie să fie grele și incomode. În oferta noastră veți găsi, de asemenea, variante ușoare, la modă, care sunt perfecte ca încălțăminte de lucru, de ex. pantofi de oraș negri Casual 1631 negru fie ventilate Pantofi bărbați Riko cu găuri 848.
  • Sport - în companiile fără un cod vestimentar în vigoare, bărbații pot alege și adidași. Dacă nu trebuie să fie evidente, pot fi, de exemplu, de o singură culoare, negru Nike Court Vision Low M CD5463-002dar dacă sunteți în căutarea unor opțiuni la modă, colorate, KeeShoes le are și ele.
  • Adidași - sunt ușori, confortabili și, mai presus de toate, se potrivesc cu orice - blugi, pantaloni eleganți și chiar costume. Un exemplu poate fi clasic încălțăminte Converse Chuck Taylor All Star Pro M.

Deci, după cum puteți vedea, există multe posibilități. La KeeShoes, puteți găsi cu ușurință pantoful de mers ușor perfect pentru munca care vă va satisface așteptările. Nu uitați să puneți comoditatea pe primul loc. Datorită acestui fapt, la locul de muncă vă veți concentra asupra îndatoririlor dvs. și nu asupra faptului că aveți pantofi grei, inconfortabili.