Îți place să alergi? Vedeți o varietate de pantofi de alergare


Alergatul este o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți silueta, bunăstarea sau de a-ți petrece timpul liber. Cu toate acestea, pentru ca activitatea să fie satisfăcătoare, eficientă și, mai presus de toate, sigură pentru dvs., asigurați-vă că aveți pantofii de alergare corecți. Am pregătit câteva sfaturi despre cum să alegeți unul potrivit și o listă de modele confortabile care vă pot plăcea!

Pantofi de alergare - cum să alegi unul potrivit?

Dacă sunteți un alergător începător și nu ați cumpărat încă pantofi de alergare, următorul ghid vă va fi cu siguranță extrem de util. De asemenea, încurajăm oamenii care au deja experiență în alergare, dar care nu au acordat prea multă atenție încălțămintei. Vă asigurăm că alergarea va fi mult mai plăcută și mai sigură cu un model de bună calitate. De ce? Pantofii bine aleși vor asigura confortul maxim al antrenamentului, vor reduce riscul de rănire și vor ajuta la reducerea durerii care poate rezulta, de exemplu, dintr-un stil greșit de alergare sau probleme de sănătate (de exemplu, halucinații).

Atunci când vă alegeți pantofii de alergare, acordați atenție:

  • Tipul de teren pe care vei alerga - dacă este cel mai adesea o bandă de alergat la sala de sport, pantofii de fitness în care faci mișcare în fiecare zi ar trebui să fie suficiente. Cu toate acestea, dacă alergi în aer liber, atunci ia în considerare terenul predominant. Pentru alergarea pe asfalt, pietriș sau beton, pantofii cu o absorbție mai mare a șocurilor și stabilizarea piciorului vor fi cei mai buni. Pe de altă parte, atunci când căutați pantofi pentru a alerga pe cărări nepavate de pădure și munte și pe teren mlăștinos, este mai bine să alegeți pantofi de alergare foarte conturați, cu amortizare adecvată.
  • Greutate - acest parametru este foarte important, mai ales în ceea ce privește amortizarea. Persoanele care cântăresc mai mult ar trebui să caute pantofi cu amortizare foarte bună, astfel încât să poată suporta cu ușurință greutatea corpului și să ușureze articulațiile și coloana vertebrală.
  • Tipul de revenire în timpul alergării - atunci când căutați încălțăminte care să vă îmbunătățească alergarea de la mijlocul piciorului, cel mai bine este să alegeți un model cu un offset mai mic, adică cu o mică diferență de înălțime între călcâi și degetele de la picioare. Pe de altă parte, atunci când alergi cu călcâiul, alege pantofi de alergare cu mai multă amortizare pe spate și un decalaj mai mare.
  • Dimensiune - comandați mărimea pantofilor. Este un mit că acestea ar trebui să fie ceva mai mari - călcâiul ar trebui să fie întotdeauna în poziție, astfel încât piciorul să nu se miște în timpul alergării. În caz contrar, vă veți pierde stabilizarea și riscați să vă răniți.
  • Sezon - contrar aparențelor, merită să alegeți un model care să fie potrivit pentru un anumit sezon al anului. Pantofii groși pot fi inconfortabili și inconfortabili la temperaturi mai ridicate, deci alegeți pantofi respirabili (de exemplu, cu plasă). Pe de altă parte, atunci când căutați pantofi pentru alergarea de toamnă sau de iarnă, variantele groase vor fi mai bune, protejate suplimentar împotriva condițiilor meteorologice.

Pantofi de alergare confortabili - modele populare

Sperăm că veți găsi acum pantofii de alergare potriviti pentru dvs. Urmați sfaturile noastre și consultați lista de propuneri KeeShoes. Obțineți succes și îmbunătățiți-vă sănătatea alergând în pantofi de alergare unici!