Modele cult de încălțăminte ale celor mai apreciate mărci sportive


Unele stiluri de încălțăminte, cum ar fi ecoul, sunt din nou la modă, iar altele nu au ieșit niciodată din modă! Este cu siguranță cea mai obișnuită încălțăminte care, datorită confortului său, are o mulțime de fani loiali din întreaga lume. Știi pe care dintre ele trebuie să le ai în garderoba ta? Vă prezentăm modelele iconice de încălțăminte ale celor mai apreciate branduri sportive!

Modele cult de pantofi Adidas

Faptul că pantofii sport sunt denumiți în mod obișnuit „adidași” vorbește de la sine. Acest brand este unul dintre cele mai vechi și mai bune din lume. De aproape o sută de ani, se specializează în producția de echipamente, costume și încălțăminte sport.

Cel mai modele cult de pantofi Adidas sunt în primul rând adidași albi clasici. În anii 90, aproape toată lumea avea acasă o pereche de astfel de „adidași”. În zilele noastre, moda de acum 30 de ani a revenit în favoarea sa, astfel încât în ​​magazine puteți găsi versiuni actualizate ale designului local, precum adidas Yung-96 M EE3682 pantofi albi. Doamnele, pe de altă parte, își aleg cu nerăbdare versiunile colorate, în nuanțe luminoase și / sau pastel, cum ar fi adidas Forest Grove W EE5847.

Variațiile modelului iconic de curte au fost, de asemenea, foarte populare de ani de zile. În zilele noastre, puteți găsi multe variante interesante ale acestei croieli simple cu cele trei dungi caracteristice pe lateral. Doamnelor le place să poarte, de exemplu adidas Grand Court W EE9689 pantofi albi cu inserții holografice foarte la modă. Domnii presupun adesea, de exemplu pantofi adidas Vl Court 2.0 M DA9873 albastru, perfect asortate cu blugi. Acesta este un model de tineret atemporal, așa că oricine dorește să surprindă câțiva ani ar trebui să aleagă cu siguranță astfel de pantofi.

Modele cult de pantofi Nike

Nike este un brand la fel de renumit în America ca Adidas în Europa. În zilele noastre, desigur, este comun în toată lumea și produsele sale pot fi văzute la cei mai buni sportivi din diferite discipline. În copilărie, mulți dintre noi visam să ne arătăm în curtea din spate în noul „Najaczach”. Acum puteți alege dintre multe modele diferite, dar unele dintre ele se recunosc imediat așa-numitele. clasice.

Modele cult de pantofi Nike de-a lungul anilor, doar și-au schimbat ușor forma. Unul dintre cele mai recunoscute este tipul Cortez. Combinația caracteristică de alb, roșu, albastru și o siglă mare a mărcii au cucerit întreaga lume la un moment dat și încă nu se demodează. Cel mai tipic model este Nike Classic Cortez Leather M 749571-154 alb, dar în zilele noastre puteți întâlni diferitele sale varietăți. Doamnele pot alege o combinație ușor diferită de culori, de ex. Nike Classic Cortez Leather W 807471-112 alb.

Modelul Air Force cu partea superioară superioară, care a fost imitat de alte mărci de ani de zile, este, de asemenea, extrem de caracteristic. Cea mai tipică variantă pentru bărbați sunt, printre altele pantofi Nike Air Force 1 High '07 AN20 M CK4369-001 negru, dar există și deseori versiuni în alb sau o nuanță de muștar la modă. Doamnele pot cumpăra și astfel de încălțăminte, de ex. pantofi negri Nike Air Force 1 Mid Gs W 314195-004. Este un model extrem de confortabil, universal, perfect pentru zilele mai reci. Garantează temperatura optimă în interior, protejează eficient împotriva apei și, de asemenea, absoarbe perfect presiunea substratului.

Modele cult de pantofi New Balance

Cea mai veche dintre renumitele mărci de încălțăminte sport este compania americană New Balance. Din 1906, el creează pantofi care încântă prin confortul și designul lor interesant. Combinațiile de culori interesante sunt deosebit de caracteristice acestei companii. De-a lungul anilor, marca în sine a promovat tendințe atât de populare încât le puteți urmări pe picioarele a mii de trecători.

Modele cult de pantofi New Balance se bazează de obicei pe combinații de culori unice. Stilul adidașilor clasici se schimbă ușor - este doar ușor îmbunătățit. În ultimii ani, cele mai populare printre femei sunt modelele în nuanțe pastelate, adică pantofi New Balance W WL520TLC roz și încălțăminte New Balance W GC574D5 verde. În ciuda faptului că sunt încălțăminte sport, au un farmec deosebit. Asocierea nonșalantă a acestora cu ținute feminine sau chiar elegante a devenit o tendință general acceptată.

Domnii sunt deosebit de dornici să aleagă clasicii. 997 a fost aproape neschimbată de 30 de ani! Revenirea tendințelor din anii 90 încurajează oamenii să poarte articole precum de ex. încălțăminte New Balance M CM997HEQ. Combinația dintre alb, roșu și albastru este un clasic nemuritor. Dacă, pe de altă parte, îți plac nuanțele ușor mai modeste, acestea sunt perfecte de ex. pantofi New Balance M CM997HBK negru. Sunt foarte versatile, așa că le poți purta atât cu îmbrăcăminte de zi cu zi, cât și cu o cămașă cu sacou.

Adidas, Nike și New Balance sunt încălțăminte obișnuite în întreaga lume. A câștigat o astfel de popularitate dintr-un motiv! Confortul de neînlocuit și designul estetic sunt o combinație perfectă. Puteți găsi modele iconice de încălțăminte ale celor mai apreciate mărci sportive la prețuri excelente la KeeShoes! Verificați oferta pentru a alege încălțăminte de zi cu zi perfectă pentru dvs.!